Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka
to já jsem s kojením bojovala dlouho, rozkojila jsem se plně až po 2 měsících, ale vydržela jsem
teď jsem zvědavá, jetli budu mít mlíko hned
tak ať to malinkýmu vydrží, už jste byli na procházce?? já se tak těším až bude sluníčko, ale to asi všichni ![]()
@Gabca85 Snad jo
doufám, doufám
a co ty a malá, už jste se trošku zajely?
@guesssgirl Ještě ne bojím se jsk je zima takhle musím malýho pořádně oblíkat jak je předčasně neudrží si ještě tu správnou teplotu tak to nechci riskovat
Ale už se teším až bude teplo
TAk uvidíš třeba se vám to povede hned ![]()
@guesssgirl Nezajely, proste nechce spat. Vcera to zacalo ve 22h a poradne usnula az ve 3h. Fakt se zblaznim.
@Gabca85 No tak to ti fakt nezávidím
to musí být mazec…tak hodně síly!!
Ahoj holky, tak jsme byly dneska s malou u dr na prohlidce a uz ma 3650. Od ty doby co nas pustili z porodky - v nedeli to bude 14 dni - pribrala pres pul kila.
@Gabca85 Ahoj tak to přibírá pěkně
To my byly u paní dr v pondělí a malej za necelý týden přibral 170g tak jsme měli v pondělí 2730g tak jsem ráda že pěkně přibírá. Taky bych byla radši kdyby měl tak nějak jako tvoje malá ale on to dožene ![]()
@Liddka To vis, ze to dozene. Nikca vypada, ze snad bude vetsi zrout nez Tom. Ten pribiral kg za mesic. V roce mel 12kg. Tak jsem zvedava na tuhle potvurku. Hlavne aby zacala mit nejaky rezim a pokud mozno krmeni po 3h. Ted krmime 13× denne a jenom se vypravit ven s dvema detma, kdyz musim za chvili zpatky je fakt narocny.
@Gabca85 To já musím malýho budit po 2hodinách kvůli tý žloutence a když chci jít s ním ven tak ho musím nakrmit pak rychle obléct a jít ven aby sme aspon chvilku byly venku a ty to máš určitě hodně náročný ![]()
@Liddka Jo s tim jidlem po 2h a venceni mi povidej. Az na to, ze ta moje potvora se hlasi sama.