Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 No to jo, já jsem byla zvyklá fakt vstávat po 2 hodinach, ale přes den jsem si zdřímla s ním, tak malýho máš ve školce ne? tak aspoň dopolko třeba na chvíli zalehni, uvař si večer a než se zaběhnete tak to tak dělej třeba
jsem zvědavá, jak budu mluvit já
my se budem snad teprve koncem příštího týdne stěhovat ![]()
@guesssgirl Malymu nejsou ani 3 roky, takze je se mnou doma. Drzim palce na to stehovani. Jinak mala zacala mit prdy takze rve jeste vic. Fakt super.
@Gabca85 A máš tu trubičku do zadečku? malej na ně strašně trpěl, musela jsem jí používat několikrát denně, ale pomáhala krásně ![]()
Ahoj holky dlouho jsem tady nebyla
včera nás pustily z porodnice.29.3 ve 4 ráno mi praskla voda. Skoro žádný bolesti jsem neměla nemohla jsem se vůbec otevřít tak mi museli píchnout vyvolávačku byl to teda fakt mazec…Ale stálo to vechno za to. Malej se nám narodil 29.3 ve 22:35 Vážil 2705g a měřil 48cm. Sice je menší a narodil se v nedokončenem 37tt ale jsme šikovní a pěkně papáme
A včera nás pustily měli jsme žloutenku.
@Liddka Velka gratulace, tak nakonec jenom o den po Nikce. Prejeme hodne zdravicka a pohodove mimco. Je krasny.
@Liddka No teeeeda
já si říkala, kde vězíš
GRATULUJI
takže už jen já, dneska jsem byla na monitoru, ráno byl špatnej, tak jsem byla po hodině znovu a zase špatnej tak teď jedu na 13hod do nemocnice na třetí natočení a buď si mě tam už nechaj na pozorování a uvidíme, když bude pa zase špatnej, začnou taky vyvolávat
no a to máme rozbombardovaný oba byty
tak mi držte palce
paaa
@Liddka Tak už jsem doma, teď to bylo v pořádku, tak teda nevím no
jinak Sebstiánek je krásnej a vlasatej
stihli jste vůbec to těhu focení??? neměli jste jít 4.4.??
@guesssgirl Děkuju vlásky má po mě
Měli jsme jít 30.3
Den po porodu ![]()
@Liddka Tak to je škoda viď?
že jste to nestihli, ale zase máš už doma špuntíčka
a co, jak to prožíváš? je hodnej? kojíš? a jak spinká?
jo a jakej kočárek ji teda vybrala??
Jo a jinak, v úterý by se mělo začít malovat, ve čtvrtek uklidit a pak hurá převážet věci, 15.4. námbudou montovat kucyň a skříň. No asi už o víkendu tam budeme spát… ježiš to bude bordel ![]()
@guesssgirl Kočárek mám Camarelo Q12
To jo je to škoda ale nějak mi to nevadí uděláme si pak fotky společně
Malej je zatim hodnej a spinká pěkně a kojim sice sme spolu trošku bojovali ale už je to lepší
TAk hlavně aby už ste to měli hotový aby malá přišla do hotovýho ![]()
@guesssgirl Tak snad to stehovani stihnete. A do noveho bytecku nove mimco.
@Liddka To je super, ze je malej hodnej. Tak si to poradne uzivej.