Poradna duly
Jana Čurdová
@guesssgirl Jo jo na tu rýmu musím mu to tím vytírat. A kde si to koupila? A kolik to stojí?
Pro jistotu bych si to koupila taky a to jí to jen namažeš?
@Liddka Koupila jsem to v DMku a stálo to kolem 150,–
stačí trošička, protož je to olejíček, masíruju jí tím bříško po směru hod. ručiček, tak jsou prý zamotaná střeva a tím se jí to uvolňuje
Saloos je super kosmetika, přírodní ![]()
@Liddka Ahoj holky, my akorat krmime. Vecer dostala ve 20.20 a pak ted. Jinak se mame docela dobre. V utery jdeme k doktorovi, tak jsem zvedava kolik bude vazit. Uz se taky krasne smeje. Akorat ty prdy by ji mohly dat uz pokoj. Kdyz je nema tak jn to zlaty dite. Snad ji to brzo prejde. Tom ji porad pusinkuje, jsem moc rada, ze ji ma rad. A co vasi drobci, uz jsou zdravi?
@Gabca85 Tak to ti spinká večer dlouho
To je dobře že jí má Tom rád je to její velkej bráška
A zkoušela jsí všechno na ty prdíky? Chudinka malinká snad to brzy přejde
To malej mi začal nějak pčíkatA dneska ráno zase hodně blinkal
takže nejspíš půjdem na vyšetření ![]()
@Liddka Chudinka malej. Snad to nic nebude. No na prdiky mame Espumisan, mazu brisko, cvicime s nozkama, davame na brisko a ja piju fenyklovy caj. Jak bude mit vetsi silu melo by se to lepsit.
Vsechno nejlepsi k dnesnimu svatku maminky! At vam deticky delaji jenom radost.
Ahoj holky tak jsme dneska byly u dr. Malej má 4400g
Takže pěkně přibírá což je dobře ohledně toho blinkání když takhle pěkně přibívá tak by to nic hroznýho být nemělo že kdyby jo tak by nepříbíral ale jdeme za 14 dní na převážení aby se malej neschodil tak jsem víc v klidu
Jinak jak máme tu pupeční kýlu jestli nezmizí do těch 14 dní tak budeme muset cvičit vojtovku
Holky cvičili jste jí některá? Bude to malého bolet? A ptala jsem se i na to kroutění a jak pláče u toho papání večer a že to je ta kolika a že se to do 3 měsíců bude čím dál tim víc zhoršovat
Nevíte co použít aby ho to tak netrápilo?
Ahoj holky tak jsme dneska byly u dr. Malej má 4400g
Takže pěkně přibírá což je dobře ohledně toho blinkání když takhle pěkně přibívá tak by to nic hroznýho být nemělo že kdyby jo tak by nepříbíral ale jdeme za 14 dní na převážení aby se malej neschodil tak jsem víc v klidu
Jinak jak máme tu pupeční kýlu jestli nezmizí do těch 14 dní tak budeme muset cvičit vojtovku
Holky cvičili jste jí některá? Bude to malého bolet? A ptala jsem se i na to kroutění a jak pláče u toho papání večer a že to je ta kolika a že se to do 3 měsíců bude čím dál tim víc zhoršovat
Nevíte co použít aby ho to tak netrápilo?
@Liddka Krasne papka, to je super. My jdeme k dr zitra. Jsem zvedava kolik ma. Vojtovku jsme necvicili a snad se nam i ted vyhne. A vam drzim palce at taky nemusite. S tou kolikou je to sila, ja jsem myslela, ze se to bude zlepsovat. Me se mala taky obcas u kojeni pekne mele a place. A ja se porad uklidnuju, ze to bude do toho 3 mesice lepsi.
@Gabca85 Tak kolik máte? Nejspíš jí budeme muset cvičit protože se mu ten pupík nezlepšuje ach jo to se mu nebude líbit a je mi vždy líto když pláče ale budu to muset vydržet a cvičit s ním aby se mu to zlepšilo…Mě to dělá hlavě k večeru a dr mi řekla že do 3 měsíce se to bude zhoršovat a zhoršovat
ale co naděláme vid
Musíme to vydržet
Co by sme pro ty naše zlatíčka neudělali vid ![]()
@Liddka Ahoj, tak ma 4,95 kg. Jinak v pohode. Za 14 dni ji necham pichnout ouska. To bude revu a rovnou Tomovi pichne klistovku. Domlouvala jsem se s mamkou jestli pujde se mnou. Zkusi si domluvit dovcu. Dve rvouci deti to bude sila. S tim rvanim, tim jak mala rve hodne tak ma pocit, ze uz jsem i trobhu imuni.
@Gabca85 TAk to má pěknou váhu
Hele a kdy se může dětem píchat klíštovka? Já jsem si nechala píchnout asi měsíc před otěhotněním a pak když jsem měla jít na přeočkování tak jsem zjistila že jsem těhotná a tak ted nevím kdy můžu jít já a pak kdy malej. Nevíš to? ![]()