Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
31.5.13 14:21

@Liddka Tam kde jsem rodila já tak jo, ale jinak se to dělá jenom u nedošených, kde hrozí poškození sluchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
31.5.13 21:05

@Gabca85 Aha a když malej je o 3 týdny skoro o 4 týdny dřív tak je nedonošenej. A nikdo mi nic neříkal :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.6.13 02:53

@Liddka Tak to nevim. Ja jsem podepisovala souhlas s vysetrenim, aspon myslim. Je mozny, ze sluch je hotovy vic nez 4.tydny pred porodem tak to delaji tem co se narodi jeste driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.6.13 02:55

Jo a holky vsechno nejlepsi tem nasem pokladum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
12.6.13 12:34

Ahoj holky tak jsme včera byly poprvé na tom cvičení pani dr chtěla vidět jak malej zvedá hlavičku tak ho dala na bříško a malej si tam pěkně hajal a ani tu hlavičku nezvedl vždycky když jdeme k nějaký dr tak ji prostě nezvedne a doma ji zvedá jak šílenej :mrgreen: TAk máme zatím jeden cvik tak uvidíme. Musíme cvičit 5× denně. A jinak máme už krásné počasí :dance: a v sobotu má být až 30°C :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
12.6.13 12:40

@Liddka Ahoj, snad to budete mit brzo dobry. My byli vcera na ty foniatrii a ma to dobry, takze slysi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
12.6.13 12:42

@Gabca85 Tak to je dobře :hug: Aspon jste se ujistily že je to v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
12.6.13 13:08

@Liddka Jo jo to jsme radi. Tenhle tyden ma manzel v praci odpoledni, takze jsme cely den sami, tak mam docela honku. Byla jsem zvykla, jak vecer pomaha a oni jim ted zmenili pracovni dobu a ja jsem na ne ob tyden sama. A to me moc nebavi, pak jsem urvana jako kun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
13.6.13 13:16

@Gabca85 To věřím já bych byla taky urvaná to večer padneš do postele a spíš co? Než tě malá vzbudí vid.To mě malej včera večer tak brečel už 7 den nekakal a volala jsem dr a ta mi řekla at si koupím kapky jmenujou se nějak BioGaya nevim to přesně jak se jmenujou ale v lékárně to ví :) A stojí 700Kč docela mazec ale zase říkám jestli to malýmu pomůže tak to vůbec nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
13.6.13 14:53

@Liddka Ahoj, hlavne aby mu pomohly. Ja o nich slysela. Dneska je mala docela hodna. Rano sice v krame rvala, ale ted je zlata. Dokonce jsem zvladla i vyzehlit. Ted spi, pak ji nakrmim a vyrazime ven. Je tam tak krasne. Jo do postele se tesim, ted se mi mala budila az po paty hodine, ale dneska uz jsem krmila ve 4h. Ale i tak to docela jde. Ale nez nakrmim a nez si krkne, tak je skoro hodina v trapu. Pak umyt kloboucek a lzicku od kapicek na prdy. A kdyz usnu tak za chvili dorazi ten starsi. Jeste kdyz chce v noci Tom 2× napit. No uz je to 11 tydnu co jsem se nevyspala. A urcite se jeste par mesicu nevyspim. Hlavne kdyz spi Tom po obee tak mala vetsinou ne. Az bude vetsi budu ji to muset nejak preorganizovat. Ale ted je jeste mala a spi dopoledne v kocarku tak po ni nemuzu chtit aby zase hned spala. Az bude vic sledovat, tak bude venku koukat a pak usne po obede. A co vy? Uz mate nejakej rezim? U nas se to ridi podle toho jak rano vstane. Ale vetsinou krmime +- stejne. Kdyz potrebuju dam ji chvili driv a nebo ji to trochu natahnu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
13.6.13 19:41

@Gabca85 MY to máme podle toho jak ráno vztává ale taky to máme tak +- stejně a taky jako ty bud dám dřív a nebo to natahnu jak kdy a jak to potřebuju ale stejně mi přijde že by malej mohl papat pořád :lol: To je dobře že malá byla hodná. Už se nám blíží 3 měsíc tak snad nám oběma přejde to trápení s bříškama :) To my byly dneska na procházce a pak jsme byly na zahradě asi do 6 večer :D Je to super jak je hezky :) A tobě přeju hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.6.13 19:45

?

Ahoj holky. Prosim vas. Jsem 38+4, prvorodicka, jak poznam tvrdnuti delohy? dokaze to nekdo popsat? Ma tu nekdo problem s dychanim? ja se sotva nadechnu.. jako nedostatek kysliku, a bricho, jak kdyby melo prasknout a na ruznych mistech zevnitr boli. Diky moc za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
22.6.13 14:25

Ahoj holky tak malej se mi dneska už sám přetočil z bříška na záda když to udělal po prvé tak se strašně divil a jak se mu to líbilo tak jsem ho dala znova na bříško a zase se přetočil a strašně se mu to líbí jinak nevim jestli jsem to tady psala ale už má 5410g :D má jednou tolik než jak se narodil :D a dr mi říkala že už máme přetahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
22.6.13 14:37

@Liddka Ahoj, to je ale sikulka. To Nikous ani nahodou. Ja si ani nepamatuju kdy se to povedlo Tomovi. My jsme akorat na chate, je krasne. Tom s tatkou spi nahore a ja venku houpu kocar, aby Nika taky spala. A kolik vazi nevim, v utery nas ceka 3.mesicni prohlidka a prvni ockovani a s Tomem prohlidka 3.leta. To to leti. A jak malej spi. Me se ted 14 dni budila okolo 4h. To krmim okolo 21h. A ted dokonce dva dny vstavala az v 5,30. Hmm akorat hodila do plinek naloz. Uz to z kocaru pekne smrdi. Takze prebalovani zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
22.6.13 16:28

@Gabca85 To malej už byl na prvním očkování ted ve středu a dávala jsem ještě prevenar13 a zatím teploty namá měl zatím 37,5 ale to měl ten první den co ho očkovali jinak zatím nic.Tak to máš dobrý to malej se napapá tak kolem 9-10 večer jak kdy ale většinou je to k tý 10 hodině večer a vzbudí se mi tak v 1-2 ráno ale tak na spaní mi to stačí pak se mi zbouzí tak po 2-3 hodinkách a přes den moc nespí vždy tak jen půl hodka a malej zase 5 den nekakal…Takže zase budu muset použít trubičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí