Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka S tou vojtovkou me to mrzi, snad to nebude na dlouho. A jinak pekne roste.
@guesssgirl Ja bych se taky na kazdyho vykaslala. Takovych deti uz bylo a maminky nosily a zadny dite nenosily do 5ti let. Ono je to pak prestane bavit.
@Gabca85 To já taky doufám že to nebu nadlouho a hlavně se toho docela bojím
nemám ráda když mi malej brečí a u toho miminka brečí protože se jim to nelíbí ![]()
@Liddka Ja vim, ze vetsinou placou. Ja to taky nemam rada kdyz breci. Ted ji cistim ty ouska s tema nausnickama tak taky rve. Dneska rano to byl zase sileny rev.
@Gabca85 To věřím a musí vypadat krásně když má ty náušničky ![]()
@Liddka Vypadla hned jinak. Ale sestricka rikala, ze do tydne by to melo byt zahojeny a ze staci cistit 1× denne, my cistime 2× denne a myslim, ze do patku to urcite zahojeny nebude. Trochu ji to asi hnisa.
@Gabca85 TAk to hlavně hlídej kdyby se ti to náhodou nezdálo. A čím jí to čistíš?
@Liddka Ma to zarudli jenom okolo toho pichance. Ale delaji se ji na tom takovy ospalky. Cistim lihem a framykoinem.
Ahoj holky tak jsme byly včera po 2hé na kyčlích a máme to zatím dobrý
a za 2 měsíce na další kontrolu ![]()
@Liddka Ahoj mi byly na kyčlích dneska a taky dobrý, ale máme cvičit nožky. To jsem měla u Toma taky. A na kontrolu jdeme 30.8.
@Gabca85 MY jdeme 1.8 na kontrolu.Ted 11.6 jdeme na tu vojtovku tak jsem na to zvědavá
A co malá a ouška už to má lepší? ![]()
@Liddka Ouška pořád čístíme, zatím bych řekla, že je to stejný. My jdmeme 11.6. na foniatrii a ještě 10.6. na ORL. Taky jsme pořád u dr. ![]()
@Liddka To je něco s ušima. Oni jí v porodnici vyšetřovali uši - posílají tam nějaký signál a mělo by se to vrátit a když se to nevrátí, tak jako, že na něj neslyší. Kontrola je mezi 2-3 měsícem a ještě předtím na ORL, kde jí to prohlídnou, jestli tam nemá nějaký špunt. Po tom porodu tam může mít třeba jenom plodovku. No a malý se to z jednoho ucha nevrátilo. Ptala jsem se jak je to častý, že Tom to neměl a dětská dr mi říkala, že to dřív nedělali, jenom nedonošencům a teď mají proškolený sestry a dělají to všem.