Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
26.7.13 12:46

@guesssgirl Ahoj já taky radši moc nechodím s malým ven jak jsou ty horka je to fakt děs :roll: A stou nemocnici jak na tebe můžou být nepříjemní když se bojíš o malou že ti nechtěla papat :roll: :cert: mě malej čajík vůbec nechce už nevím jak ho mám do něho dostat a kor ted v těch vedrech :( Jinak jsem malýmu zkoušela dát přesnídávku a jak mu šmakovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
26.7.13 12:47

Ahoj holky tak jsme včera byly na kyčlích už naposled a všechno máme v pohodě naštěstí :) Holky ty horka jsou fakt strašný proč nemůže být tak akorát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
26.7.13 13:15

My jdeme na kycle az 30.8. Ty horka jsou moc. Ja ji cajik nedavam, dam ji radeji prso. Na presnidavku jsem taky zvedava, ale zacnu zeleninou aby si nezvykla na sladky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
26.7.13 15:33

@Gabca85 :D :D no ty bláho, tak to jsem ráda, že to tak není jen u nás, tchýně vždycky rejpe, že mu toho dáváme moc, ale teď už jsem v klidu :-) :palec: to měl radost viď? náš Maxík už loni dostal šlapací s kolečkama, ale vůbec na něm nechce jezdit :-( nějak ho to nebaví, na odrážecím drandí, ale na šlapací je asi línej nebo co, nebo je to možná tím, že to nemá klasicky nafukovací kola a hůř to třeba jede, nebo nevím :nevim: já jsem malé začala dávat ten čajík, jak nechtěla vůbec jíst, aby nebyla dehydrovaná, to řekla dr. že jsem udělala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
26.7.13 15:37

@Liddka mě naštěstí pije ten fenykovej pytlíkovej, to jsem ráda a vyloženě jí chutná..kdyby chtěla jen prso, nenutila bych jí ho, ale když odmítá pít a vyloženě čeká na čaj, nemám to srdce jí ho nedat a kor teď v těch vedrech…si říkám, jen ať pije, taky už nechce kojit v sedě, dřív jí to nevadilo, teď málokdy pije v sedě, musím si k tomu lehnout, což rřeba na prochajdě nejde že :think: :think: nevím, jestli ji to tak vadí, nebo jestli dělám něco špatně…jinak jsem ji koupila i granulovanej, ale je to samej cukr, tak ji ho zatím vůbec nedávám, zustanu u pytlikových bez cukru, a s tou přesnídávkou to věřím, že mu chutnala, ale aby ti pak baštil zeleninku :jazyk: děti jsou na tohle vyčůraní, já taky začnu zeleninou jako Gabča, i u Maxíka jsem to tak udělala, oni si pak rxýchle zvyknou na tu chuť a zeleninu nechtějí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
26.7.13 15:40

No a dneska jsem musela do města, tak jsem šla i se švagrovou, malej na kole, kočár, malá nechce být v kočárku, chce koukat, takže když leží a nesoí, tak brečí, takže já spocená jak koza, malej na tom kole-to je pořád jed, nejed, cekej, pozor, ted mala do toho, no na infarkt…pak jsme šli ke švagrové do bazénu a vzala jsem poprvé i malou, ježiš ta byla spokojená a jak pak schlazená krásně usla :srdce: v září jedem do Itálie na 2 týdny tak už se s ní těším do moře :palec: no a za chvíli slaví švagr narozky, tak pojedem ke tchánům na grilovačku, děti ještě spí, tak jdu naložit maso :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
26.7.13 15:41

@Gabca85 jo a Gabčo 12 dní jen s malou dobrý ne?? stýskalo se malýmu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
26.7.13 15:44

A holky, kdy máte vítání občánků, nebo už jste měly?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
26.7.13 17:05

@guesssgirl Dneska dostal mrkvičku a jak jí baštil jak mu chutnala :P A taky mu ted budu dávat zeleninku a tak po týdnu a po dvou dám přesnídávku :) Mě malej papal většinou v leže a ted chce většinou v sedě takže ono už je to asi nebaví papat jen v jedné poloze :D Já se byla ptát na vítání občánků a my je máme říjen a nebo listopad tak jsem na to zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
26.7.13 21:24

My zadny vitani obcanku nemame. Nebyla jsem nikde ani s Tomem. To je jasny kdyz nechtela prso tak aspon caj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
26.7.13 21:28

@Liddka Ty davas prikrmy nejak brzo? To ti rekl doktor? Ja myslela, ze kojeny deti az od 6ti mesicu. I kdyz vim, ze podle poslednich studii tvrdi od 4. Tak nevim. Zkusim se zeptat doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
26.7.13 21:48

@guesssgirl Me taky mala v kocare rve, ale hlavne kdyz nemuze usnout. Ona totiz nechce dudlik tak se urvava. Jinak bych nerekla, ze se mu styskalo. Tak okolo nej skaco 3 lidi. Ale je fakt, ze kdyz ji videl, tak hned chtel, abych ji vyndala z kocaru a hned ji pusinkoval a mazlil se s ni. To jsem mela uplne slzy 8ocich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
28.7.13 14:02

@Gabca85 Ahojky, a za jak dlouho se ti uřve?? to bych asi nevydržela ji nechat řvát.. :-( včera měla teda den, nějak vůbec nechtěla spát přes den a po obědě usla asi na půl hodiny a pak jen řev a řev, jela jsem s ní kočárek tady od nás 200m ke švagrové do bazénu a říkala jsem si, že se taky třeba řve, ale řvala tak, až se zakašlávala a byla plně splavená chudák malá, takže jsem ji stejně vyndala a donesla na ruce..pak jsem ji okoupala a měla ji a dece ve stínu a usla mi na ruce…no hrůza, večer, vždycky usíná sama a včera jsem ji musela držet za ručičku, nějak nemohla zabrat..a dneska to vedro??? jeli jsme ráno pro bazén, ke tchánům, tak malej tam zůstala a cachtá se, ale já s malou jsem jela domů,, je to děs ty vedra a to to má být až do konce srpna!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
28.7.13 14:38

@guesssgirl Vetsinou rve tak 10 minut. Dneska jsme byli na koupaku a dobry. Ale malou jsem nekoupala. Ta se valela na dece ve stinu. Ja jsem rada, ze si aspon deti uzijou teplo a muzou se koupat. Ja bych letos vedra ozelela hlavne kvuli maly. Kez by takhle hezky bylo i pristi rok abysme si to s detma uzily. To uz se bude moc koupat i Nikous.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
29.7.13 11:02

@Gabca85 No já malou koupu jen v domácím bazénu, do veřejnýho bych ji taky nedala, a přesně jak píšeš, ty vedra bych teda oželela kvůli malé :-( ale zase Maxík si to plavání užívá, začal se potápět a učí se plavat bez rukávků pod vodou :-) já jsem jako dítě neplavala jinak :-D včera jsem si dokonce vyšla na kávičku večer a manžel uspávala a dobrý, tak jsem ráda :-)už se ti malá přetáí na bříško sama? asi jo viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí