Poradna duly
Jana Čurdová
@guesssgirl Ahoj já taky radši moc nechodím s malým ven jak jsou ty horka je to fakt děs
A stou nemocnici jak na tebe můžou být nepříjemní když se bojíš o malou že ti nechtěla papat
mě malej čajík vůbec nechce už nevím jak ho mám do něho dostat a kor ted v těch vedrech
Jinak jsem malýmu zkoušela dát přesnídávku a jak mu šmakovala ![]()
Ahoj holky tak jsme včera byly na kyčlích už naposled a všechno máme v pohodě naštěstí
Holky ty horka jsou fakt strašný proč nemůže být tak akorát ![]()
My jdeme na kycle az 30.8. Ty horka jsou moc. Ja ji cajik nedavam, dam ji radeji prso. Na presnidavku jsem taky zvedava, ale zacnu zeleninou aby si nezvykla na sladky.
@Gabca85
no ty bláho, tak to jsem ráda, že to tak není jen u nás, tchýně vždycky rejpe, že mu toho dáváme moc, ale teď už jsem v klidu
to měl radost viď? náš Maxík už loni dostal šlapací s kolečkama, ale vůbec na něm nechce jezdit
nějak ho to nebaví, na odrážecím drandí, ale na šlapací je asi línej nebo co, nebo je to možná tím, že to nemá klasicky nafukovací kola a hůř to třeba jede, nebo nevím
já jsem malé začala dávat ten čajík, jak nechtěla vůbec jíst, aby nebyla dehydrovaná, to řekla dr. že jsem udělala dobře.
@Liddka mě naštěstí pije ten fenykovej pytlíkovej, to jsem ráda a vyloženě jí chutná..kdyby chtěla jen prso, nenutila bych jí ho, ale když odmítá pít a vyloženě čeká na čaj, nemám to srdce jí ho nedat a kor teď v těch vedrech…si říkám, jen ať pije, taky už nechce kojit v sedě, dřív jí to nevadilo, teď málokdy pije v sedě, musím si k tomu lehnout, což rřeba na prochajdě nejde že
nevím, jestli ji to tak vadí, nebo jestli dělám něco špatně…jinak jsem ji koupila i granulovanej, ale je to samej cukr, tak ji ho zatím vůbec nedávám, zustanu u pytlikových bez cukru, a s tou přesnídávkou to věřím, že mu chutnala, ale aby ti pak baštil zeleninku
děti jsou na tohle vyčůraní, já taky začnu zeleninou jako Gabča, i u Maxíka jsem to tak udělala, oni si pak rxýchle zvyknou na tu chuť a zeleninu nechtějí ![]()
No a dneska jsem musela do města, tak jsem šla i se švagrovou, malej na kole, kočár, malá nechce být v kočárku, chce koukat, takže když leží a nesoí, tak brečí, takže já spocená jak koza, malej na tom kole-to je pořád jed, nejed, cekej, pozor, ted mala do toho, no na infarkt…pak jsme šli ke švagrové do bazénu a vzala jsem poprvé i malou, ježiš ta byla spokojená a jak pak schlazená krásně usla
v září jedem do Itálie na 2 týdny tak už se s ní těším do moře
no a za chvíli slaví švagr narozky, tak pojedem ke tchánům na grilovačku, děti ještě spí, tak jdu naložit maso ![]()
@Gabca85 jo a Gabčo 12 dní jen s malou dobrý ne?? stýskalo se malýmu??
@guesssgirl Dneska dostal mrkvičku a jak jí baštil jak mu chutnala
A taky mu ted budu dávat zeleninku a tak po týdnu a po dvou dám přesnídávku
Mě malej papal většinou v leže a ted chce většinou v sedě takže ono už je to asi nebaví papat jen v jedné poloze
Já se byla ptát na vítání občánků a my je máme říjen a nebo listopad tak jsem na to zvědavá ![]()
My zadny vitani obcanku nemame. Nebyla jsem nikde ani s Tomem. To je jasny kdyz nechtela prso tak aspon caj.
@Liddka Ty davas prikrmy nejak brzo? To ti rekl doktor? Ja myslela, ze kojeny deti az od 6ti mesicu. I kdyz vim, ze podle poslednich studii tvrdi od 4. Tak nevim. Zkusim se zeptat doktora.
@guesssgirl Me taky mala v kocare rve, ale hlavne kdyz nemuze usnout. Ona totiz nechce dudlik tak se urvava. Jinak bych nerekla, ze se mu styskalo. Tak okolo nej skaco 3 lidi. Ale je fakt, ze kdyz ji videl, tak hned chtel, abych ji vyndala z kocaru a hned ji pusinkoval a mazlil se s ni. To jsem mela uplne slzy
cich.
@Gabca85 Ahojky, a za jak dlouho se ti uřve?? to bych asi nevydržela ji nechat řvát..
včera měla teda den, nějak vůbec nechtěla spát přes den a po obědě usla asi na půl hodiny a pak jen řev a řev, jela jsem s ní kočárek tady od nás 200m ke švagrové do bazénu a říkala jsem si, že se taky třeba řve, ale řvala tak, až se zakašlávala a byla plně splavená chudák malá, takže jsem ji stejně vyndala a donesla na ruce..pak jsem ji okoupala a měla ji a dece ve stínu a usla mi na ruce…no hrůza, večer, vždycky usíná sama a včera jsem ji musela držet za ručičku, nějak nemohla zabrat..a dneska to vedro??? jeli jsme ráno pro bazén, ke tchánům, tak malej tam zůstala a cachtá se, ale já s malou jsem jela domů,, je to děs ty vedra a to to má být až do konce srpna!!
@guesssgirl Vetsinou rve tak 10 minut. Dneska jsme byli na koupaku a dobry. Ale malou jsem nekoupala. Ta se valela na dece ve stinu. Ja jsem rada, ze si aspon deti uzijou teplo a muzou se koupat. Ja bych letos vedra ozelela hlavne kvuli maly. Kez by takhle hezky bylo i pristi rok abysme si to s detma uzily. To uz se bude moc koupat i Nikous.
@Gabca85 No já malou koupu jen v domácím bazénu, do veřejnýho bych ji taky nedala, a přesně jak píšeš, ty vedra bych teda oželela kvůli malé
ale zase Maxík si to plavání užívá, začal se potápět a učí se plavat bez rukávků pod vodou
já jsem jako dítě neplavala jinak
včera jsem si dokonce vyšla na kávičku večer a manžel uspávala a dobrý, tak jsem ráda
už se ti malá přetáí na bříško sama? asi jo viď?