Poradna duly
Jana Čurdová
@guesssgirl Ty jí už dáváš na zem venku na deku?
To malej je taky úplně spokojenej v bazénu
Fakt? a jak si to poznala? Mě to totiž taky přijde že nám rostou kouše mi bradavku strašně slintá a pořád si přejíždí prstíčkama přes dásně a kouše je… ![]()
@Liddka no jasne, davam, proc ne?
je teplo a na zemi se ji nic nestane
no koukla jsem ji do pusinky, protoze strasne slinta, rve si rucicky do pusy, je obcas nevrla a porad prdi..a v pusince jsou videt dole na miste jednicek carky, za chvilku vykoukne leva jednicka ![]()
@guesssgirl Jezis zuby, uz? Nejak brzo. Kdy rosly Maxikovi? Me taky zacala mala kousat u kojeni. Ruce si tam strka furt a slinta jako bernardyn od zacatku. Ale kdyz jsem se divala do pusiny tak jsem nic nevidela. Ja taky davam malou na deku na zem pod strom a jak krasne kouka na listecky.
@Gabca85 no je to dost brzo
manželovi taky začaly ve 3 měsících a Maxíkovi v 5ti teda… ale fakt to tam vidím, schválně jsem i říkala švagrové ať se jukne a potvrdila to
jojo na dece jsou spokojený dětičky, pozorují vše okolo sebe, lepší než v kočárku ![]()
@guesssgirl Jé to je princezna
já právě nevím jestli ho dávat venku na zem na deku nebo ne a i když trochu fouká vítr?
Promin že se tam blbě ptám ale některý věci nevím… ![]()
Já asi tolik vítr nerešim a když fouká víc tak dávám čepku. Ty vedra jsou už dost dlouho, doufám, že budou i příští rok, abych si mohla léto pořádně užít, i bazén. Nika už snad bude v pohodě, hodná a já budu mít taky trochu klidu.
@Liddka Tolik už ne, řekla bych, že bříško už jí nebolí. Prostě občas ječí jako tur, když je přetažená, nebo nemůže usnout. ![]()
@Gabca85 TAk to máme občas taky když je přetaženej tak brečí ale jinak ne.
@Liddka Ona už taky tolik neřve, minule byla celý víkend úplně zlatá. Je to prostě takový malý řvounek. Je jiná než Tom.