Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka oni mi nakazili malýho
ale to je jedno koho nakazili, jde o princip, u malé by to teda bylo horší, ale malej ted chudák musí sedět doma na zadku a me z nej obliza hlava ![]()
@guesssgirl Jeste me napadlo, jestli nemas moc nality prsa tece ji to moc. Ale kdyz obcas chce a obcas ne tak to je divny. Co zkusit treba zavolat nejaky laktacni poradkyni, treba ti pomuze.
@guesssgirl No právě že jde o ten princip že jim je jedno že můžou kohokoliv nakazit
Je to nezodpovědný
![]()
@Gabca85 Nalitý je mám hlavně v noci a to pije normálně..prave mi prijde, ze jak to netece hned, tak se vtekne a kolikrat jen ji polozim a vidi, ze vyndam prso, tak uz rve…ale rikam, z toho je to zase normalni, jako treba dnes uplne v pohode, babo rad…tu poradkyni bych mohla zkusit teda ![]()
@Liddka to teda je strasne nezodpovedny jak hrom!!! uz jsem rekla, ze tam jezdit nebudu…kdyz budou jen nachlazeny nejedu tam…
@guesssgirl Tak to fakt nevim. Ale schvalne bych zkusila tu poradkyni. By me zajimalo co ti rekne.
@guesssgirl A nebo ma velkej hlad a kdyz to netece hodne tak se vzteka. To jsem mela u Toma. Vedel, ze z flasky je to rychlejsi, tak se u prsa hrozne vztekal, takze jsem pak uz jenom davala UM a odstrikany MM z flasky a byl klid. Snad se ji brzo ocicko uzdravi.
Holky taky vam tak padaji vlasy. Uz mam pocit, ze budu za chvili plesata.
@Gabca85 Ahojky, jo mě padají děsne, zrovna včera jsem to říkala manželovi, že asi vyplešatím
no dneska opět od rána jen kojíme, zatím bez vztekání…jo a Miuška se dnes ráno sama přetočila na bříško
![]()
@guesssgirl To je sikulka. Ja jsem zrovna vcera rikala, ze se Nikous otocila pred tydnem a jak uz ji to jde. Vcera vecer se otocila snad 7× za sebou. Pak uz jednim pohybem, sup a byla na brise.
@Gabca85 Jo mě taky děsně padaj to je strašný
musím kvůli tomu na kožní ![]()
@Liddka To jsem zvedava co ti poradi. Ja myslim, ze to je normalni. U Toma to bylo taky desny.
@Liddka píše:
@Gabca85 Jo mě taky děsně padaj to je strašnýmusím kvůli tomu na kožní
ty jdeš kvůli tomu na kožní?? tak to jsem taky zvědavá co ti řekne ![]()
@Gabca85 @guesssgirl Jo dr mě tam poslala ale když se tam chci objednat tak tam mají pořád obsazeno
a dneska jdu na gyndu poslední dobou mě dost bolí břicho ![]()