Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka Tak ať to břicho nic není a na tom kožním jsem zvědavá co ti poradí. Já nikde nikdy nebyla. U Toma to pak přešlo samo a vlasy dorostly. Akorát jsem si po kojení koupila nějaký Panthenol kapsle. Ty si koupim asi pak taky. To je nic proti ničemu.
@Gabca85 Já mám nějaký kapky Bioaguanol U vmasíruje se to do kůže ve vlasech a jestli to pomohlo tak to uvidím do dvou měsíců tak uvidím. Předchvilkou mě tak bolelo břicho že se mi chtělo až brečet už sem nevěděla co mám dělat
A doufám že to nic nebude.
Malej je tak 3 dny tak protivnej a nevím proč
třeba se mu prořezávaj zoubky protože bříško ho nebolí napapanej je tak mě napadají ty zoubky ![]()
@Liddka Mě zase dneska malá řvala dvacet minut v kočáře než usnula, no děs. Teda to břicho je docela síla. Snad to nic nebude. Pak dej vědět jak si dopadla. Držim palce.
@Liddka Ahojky, to břicho tě bolí z ničeho nic? to je divný, taky doufám, že to nic nebude, to je pořád něco viď? ty vlasy mě taky po Maxikovi padaly jak blázen, ale pak ti přešlo, jak psala Gabča. Já se celkově těším až přestanu kojit, hodím si hned nějakou detoxikační kůru, nasadím Biosil apod.
ale zase mi bude smutno po tom kojení, to je tak krásný (když se u toho zrovna nevzteká
) a koukala jsi malýmu do pusinky? já už ty jedničky dole cítím, když přejedu prstíkem, ale zatím se ještě neprořezaly ![]()
@Gabca85 Jak to vydržíš, že ti řve 20 min?? já včera zase letěla domů,, začala fňukat 5 min před barákem a to to máme do kopce, takže mám vždycky skoro infarkt jak letím domů
koza jedna a dojedeme domů a je klid…to mi dělá naschvál
jinak zatím jsem kontaktovala tu poradkyni, ale malá je teď už třetí den lepší, tak uvidíme, jestli to bude potřeba ![]()
Jo a dneska jsem byla s malou na očním a dostala nejaký jiný kapky, který se dávají po 3 hodinách, mě klepne, vstávat ještě kvůli tomuto
ale na očním mi říkala, že už to má pěkný, ale když jsem jí říkala, že to ještě ráno měla zalepený tak mi dala ty kapky, přemýšlím, jetsli jí je vůbec mám dávat, jestli jen nekapat Opthalmoseptonexem na dočištění, zase se mi nechce jí pořád něco lít do očička
a za 14 kontrola no…jo a taky se divila, že jsem Tobrex kapala jen 3× denně, prý se to má kapat 5×, tak kdybych ji to tak kapala, třeba už by to měla dobrý, fakt co dotor, to jinej názor
![]()
@guesssgirl Já bych jí možná den dva kapala těma co vám dala ta doktorka nově a pak uvidíš. Aby se jí to pořádně vyléčilo.
@Gabca85 jenže to jsou taky antibiotika a ty když nedokapu, tak už jí to příště nemusí vůbec zabrat
takže bud zacnu a dokapu a nebo to risknu a nebudu kapat a budu dávat jen septonex
@guesssgirl aha, tak byk kapala ten opthalmo a kdxby se zhrorsilo tak bych dala ty atb.
@guesssgirl Ja myslim, ze je to nejlepsi reseni, nez zbytecne kapat atb.
@Gabca85 právě, jsem stejného názoru, navíc teď večer už to fakt vypadá hezky, tak snad tuk tuk tuk, to bude dobrý ![]()
Ahoj holky tak mám prý zvětšenou dělohu a mám zánět takže pecka
Mám atb a kapky na bolest ![]()
@Liddka Je to je mi lito, tak at jsi brzo v pohode. A nerekl ti doktor z ceho se to mohlo stat.
@Liddka jejda, tak to je mi tě líto…taky by me zajimalo z ceho se to zvetsi??