Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
19.2.13 19:14

@Liddka to ti věřím, je to super zařizovat pro mimi viď? já to miluju :-) mě mrzí, že mám postýlku po Maxíkovi, nejraději bych si koupila jinou :lol: ale co, zase jsem si koupila kočárek mých snů :palec: tak vyfoť postýlku ať se pokochám alespoň takhle :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
20.2.13 12:09

@guesssgirl Jo jo vyfotím ale manža mi někam dal foták a nemůžu ho najít :cert: Jo jo je to super zařizovat pro mimi věci a všechno okolo toho je to fakt super já bych mohla nakupovat od rána do večera :lol: A co máš za kočárek? My ještě žádnej nemáme :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
20.2.13 12:20

@Liddka já bych taky mohla nakupovat od rána do večera, je tolik věcí a všechno se mi líbí :lol: mám iCandy Peach hnědý :palec: a ty už máš nějaký vyhlídnutý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
20.2.13 12:24

@guesssgirl Mě se taky všechno líbí a segra je stejná jako já ona jde do obchodu přijde domu a volá mi tak jsem malému zase něco kopila a to má čtyřletou holčičku tak ráda nakupuje oboum to bude hodná teta :mrgreen: Tak to se pak juknu co je to za kočár :) jinak hnědá se mi taky líbí :) Já vyhlídnutej žádnej nemám chtěla jsem x lander ale hodně lidí si na něj ztěžuje tak nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
20.2.13 15:13

@Liddka No já mám už 4letýho Maxíka a taky mu pořád něco kupuju, jako tchýně nám vždycky říká, že jsme blázni, na Vánoce kopec dárků, teď měl narozky, tak jsme mu dělali oslavu na Bowlingu a dostal tolik dárků, jako by měl druhý Vánoe, jenže ono to není dobře :oops: jsem říkala, teď se narodí bráška, tak už jich tolik dostávat nebude :lol: no a s tím kočárkem, iCandy je nádhernej, předtím jsem na Maxíka měla Quinny Speedi Sx a parádní trojkolka, jen není otočnej, což mi hodně vadilo zezačátku. Ale je spousta krásných kočárků, nevím kolik chceš investovat, ale já nejdřív přemýšlela nad Jané Muum, pak Jané Rider, pak Jané Trider nbo Mutsy Evo-ten je taky pecka, všechny tyto kočárky mají otočný sportovní sedajdy :palec: už mám i vybraný golfky a to Quinny Zapp Xtra 2012 - jsou polohovací a otočné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
20.2.13 15:48

@guesssgirl Já ještě uvidím který mi padne do oka :) dávám sem postýlku pro to naše zlatíčko ještě tam nemáme povlečení nic ale postýlka je sama o sobě krásná teda nám se aspon líbí :) mám z ní velkou radost :) a přidávám sem taky svůj pupík dneska končím 31tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
20.2.13 17:09

@Liddka jéé to je ta s žirafkou, tu jsem chtěla taky, ale nakonec jsem uznala, že stará vystačí :roll: ale tahle je nádherná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
20.2.13 19:57

@guesssgirl Mě se líbila hned jak jsem jí viděla poprvé :) koukám že se sem nedala ta s tím pupíkem tak to zkusím znova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
20.2.13 21:47

@Liddka pěkný pupendo :palec: taky zkusím vyfotit :-) 6.3. jdeme na těhotenský focení, tak jsem zvědavá, jak to dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
20.2.13 21:50

@guesssgirl Pěkně mi začli strie :cert: jo jo vyfot :) přes břicho jsem měla minulej týden 116cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
20.2.13 22:22

@Liddka vidíš, já jsem si břicho ještě neměřila, ale přibrala jsem už nějakých 12 kg :evil: strie zatím nemám, mažeš se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
21.2.13 09:14

Tady je moj panděro, ale je to z 8.2., musím nafotit aktuální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
21.2.13 09:16

A tohle je náš krasavec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
21.2.13 11:09

A jedna z dnešního dne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.2.13 14:23

Ahoj holky, jmemuju se Gabina, je mi 27 a na zacatku dubna cekame druhe mimco. Doma uz mame Tomaska, kterymu bylo na zacatku ledna 2,5 roku. Moc se na miminko tesi. I kdyz ja mam zatim docela strach, protoze Skritek je otoceny koncem panevnim. Snad se jeste otoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí