Poradna duly
Jana Čurdová
@guesssgirl Si myslím
tak asi nějaký kalhoty, tričko, mikinku a bundičku a to by mohlo stačit ne? ![]()
@Liddka
to asi jo, ale tahle je mírně teplá, jarní/podzimní a té asi neodolám ![]()
@guesssgirl Jéééé ta je nádherná
já mám takovou mikinku
tak to bych taky neodolala ![]()
@guesssgirl Já taky a manželovi se taky moc líbí mu musím ukazat tu kombinézku co jsi sem dala a koupíme taky nějakou. Nechci se opičit ale musím si jí koupit taky ![]()
@Liddka jasně že kup
to absolutně chápu
mimoušci jsou v tom prostě kouzelní, na ty větší už se to pak moc nehodí ![]()
Ahoj holky jak se máte a co bříška?
Já včera celý den ležela bylo mi strašně zle bolelo mě břicho a záda a ani jsem se nemohla zvednout z postele ![]()
@Liddka Ahojky, já tohle měla cca před týdnem
sice mi nebylo zle, ale bolely mě děsně záda a břicho, že jsem myslela, že pojedem v noci rodit
no ale druhý den dobrý..zato dneska jsme byli s malým na vyndání nosní mandle a čištění ušních kanálků, na 7hod. ráno nástup a pak odloučení před operačním sálem a potom po tý narkóze…no náročný, jak fyzicky, tak psyhicky, brečela jsem i já i malej
ale máme to za sebou ufuf ![]()
@guesssgirl A jak mu je? To věřím že jsi brečela s ním
Já bych taky brečela. Bylo to fakt strašný taky jsme mysleli že už pojedem ale naštěstí mi dneska je už líp
Ono já jsem taky pár dní před tím pořád prala, žehlila, uklízela tak jestli to nebylo taky trochu z toho dneska jsem žehlila, pekla buchtu a porcovala jehně ![]()
@Liddka Dneska už je dobrej naštěstí
no musíš se šetřit, já to tky na sobě poznám, když dělám nějakej větší úklid, bolí mě břicho a záda a jsem hrozně unavená, třeba nevydržím dýl stát, když třeba vařím atd. tak musím u toho posedávat ![]()
@guesssgirl Já to mám taky tak když vařím tak si musím vždy nachvilku sednout je to ted hold těžší než před tím
Dneska mi mam přivézt postýlku, matraci, houpací lehátko atd a balík má 31 kg tak snad mi ten balík hodí domů
To je dobře že mu je líp ![]()
@Liddka když je poprosíš, tak ti to určitě hodí domů
a ještě když uvidí, že máš bříško
mě dneska přišla ta medvídková kombinéza, fusak a další věcičky
miluju nakupování ![]()
@guesssgirl TAk to přivezla taková mladá slečna tak to vzala s tchýní tak jsem to naštěstí nemusela tahat.Tak to je super že ti už přišla
To my už máme postavenoutu postýlku a je fakt krásná mám z ní radost ![]()