Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
14.2.13 15:42

@guesssgirl Jé medvídková? Ta musí být krásná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
14.2.13 20:59

No to je, ale abych to naše mimi neupekla :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
14.2.13 21:03

@guesssgirl Si myslím :lol: tak asi nějaký kalhoty, tričko, mikinku a bundičku a to by mohlo stačit ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
14.2.13 21:22

@Liddka :lol: to asi jo, ale tahle je mírně teplá, jarní/podzimní a té asi neodolám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.2.13 11:04

@guesssgirl Jéééé ta je nádherná :potlesk: já mám takovou mikinku :palec: tak to bych taky neodolala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.2.13 12:05

@Liddka viď?? já miluju tady ty medvídkový věci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.2.13 12:17

@guesssgirl Já taky a manželovi se taky moc líbí mu musím ukazat tu kombinézku co jsi sem dala a koupíme taky nějakou. Nechci se opičit ale musím si jí koupit taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.2.13 12:33

@Liddka jasně že kup :-) to absolutně chápu :D :palec: mimoušci jsou v tom prostě kouzelní, na ty větší už se to pak moc nehodí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
18.2.13 17:45

Ahoj holky jak se máte a co bříška? :D Já včera celý den ležela bylo mi strašně zle bolelo mě břicho a záda a ani jsem se nemohla zvednout z postele :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
18.2.13 18:09

@Liddka Ahojky, já tohle měla cca před týdnem :-( sice mi nebylo zle, ale bolely mě děsně záda a břicho, že jsem myslela, že pojedem v noci rodit 8o no ale druhý den dobrý..zato dneska jsme byli s malým na vyndání nosní mandle a čištění ušních kanálků, na 7hod. ráno nástup a pak odloučení před operačním sálem a potom po tý narkóze…no náročný, jak fyzicky, tak psyhicky, brečela jsem i já i malej :( ale máme to za sebou ufuf :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
18.2.13 18:14

@guesssgirl A jak mu je? To věřím že jsi brečela s ním :( Já bych taky brečela. Bylo to fakt strašný taky jsme mysleli že už pojedem ale naštěstí mi dneska je už líp :) Ono já jsem taky pár dní před tím pořád prala, žehlila, uklízela tak jestli to nebylo taky trochu z toho dneska jsem žehlila, pekla buchtu a porcovala jehně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
19.2.13 08:04

@Liddka Dneska už je dobrej naštěstí :) no musíš se šetřit, já to tky na sobě poznám, když dělám nějakej větší úklid, bolí mě břicho a záda a jsem hrozně unavená, třeba nevydržím dýl stát, když třeba vařím atd. tak musím u toho posedávat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.2.13 12:14

@guesssgirl Já to mám taky tak když vařím tak si musím vždy nachvilku sednout je to ted hold těžší než před tím :roll: Dneska mi mam přivézt postýlku, matraci, houpací lehátko atd a balík má 31 kg tak snad mi ten balík hodí domů :| To je dobře že mu je líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
19.2.13 14:46

@Liddka když je poprosíš, tak ti to určitě hodí domů :palec: a ještě když uvidí, že máš bříško :-) mě dneska přišla ta medvídková kombinéza, fusak a další věcičky :srdce: miluju nakupování :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.2.13 18:24

@guesssgirl TAk to přivezla taková mladá slečna tak to vzala s tchýní tak jsem to naštěstí nemusela tahat.Tak to je super že ti už přišla :palec: To my už máme postavenoutu postýlku a je fakt krásná mám z ní radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí