Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak my jsme byli s Tomem dneska v cirkuse. Malou hlidala tchyne, jednou ji dala nutrilon. Niki byla hodna a ja si aspon chvili odpocinula.
Ahoj holky tak včera mi přišlo oznámení že mi zamítli nárok na přídavek na dítě ![]()
@Liddka Tak to nastve. My na nej taky nemame narok, ja si to spocitala a ani jsem nepodala zadost.
Jinak se mi dneska Nikous 3× otocila z briska na zada. Tak jsem mela radost.
@Liddka píše:
Ahoj holky tak včera mi přišlo oznámení že mi zamítli nárok na přídavek na dítě
Jakej příspěvek na dítě?? však máš rodičák ne?
@Gabca85 jo to nastve… A to jsme ani nemeli narok na porodny
a to malej je nase prvni dite ale manzrl ma hold vysokej plat
tak kvuli tomu jsme ho nedostali.
@guesssgirl prispevek na dite mas ze dostavas nejakou castku na dite to je neco jineho nez rodicak. A to ani nevim kolik mi vysel rodicak jeste mi nevolali na kolik mi vysel…
@Liddka ja jsem si tu castku rodicaku sama pocitala. Vypisovala jsem to do tech papiru. Je to 220 tisic a zalezi jak dlouho chces byt doma. Ja to mam do srpna 2016, sice maly budou 3 roky na konci brezna, tale to mi ji do skolky nikam nevemou. Takze me to vychazi na 6100 za mesic. Ja jsem stihla aspon porodny u Toma.
@Liddka Manzel ma taky asi velkej plat a to mame jeste jedno dite, ktery se do toho pocita taky.
Aha, už vím o co jde, při prvním jsem se o to nezajímala, manžel měl taky velkej plat, ale teď asi zažádáme, jak přejdu na rodičák
jinak jak se máte holky? dneska se mi vrátil Maxík ze školky s teplotou 38,2 st.
no a malá od včera naspí za celej den tak hoďku dohromady a večer vždycky usínala sama u kolotoče a včera a dnes masakr
dneska jsem ji už nechala uřvat, 5× jsem tam šla, chtěla jí dát dudu a ona se na mě smála jak blázen, dudáka nechtěla, dám jí pusu, odcházím a hysterickej řev, pak už řvala i když jsem tam u ní byla (někdy totiž usnula když jsem jí hladila po hlavičce..) dneska dudák absolutně nechtěla a řev a řev a řev…tak holt i když to nesnáším nechala jsem jí tam řvát
a trvalo to 36 minut
mám z toho blbej pocit, ale jinak jí uspat nešlo…
Ahoj holky, tak mi uz taky chcipeme. Je to des. Dneska me zacalo bolet jeste v krku a zacinam kaslat. Fakt super. Nika uz ma druhej zub, potvurka. A jak se mate vy?
@Gabca85 Ahojky, Maxík má od soboty opět antibiotika, má angínu
malá zatím drží..no fakt super..
![]()
@guesssgirl Tak to je mi lito. Snad to aspon mala nechytne. Ale jestli se s ni mazli jako ten nas, tak nevim nevim. Drz se. Je to hrozny, kdyz jsou ti prcci nemocni.
Ahoj holky malej má zvýšený teploty od úterý včera jsme byly u dr koukala na něj a že je v pohodě že ani v krčku nic nemá a že jde vidět že je spokojenej
a že je to velkej pohodář
nejspíš po mamince
a brali mu krev z prstíku ale byla v pohodě a musím malýmu chytit moč a odnest ji do laboratoře jestli tam nemá nějakej vir.TAk jsem dneska ráno se snažila tu moč chytit a nesmím se dotknout uzávěru ani toho místa jak se to tim uzávěrem zavírá tak že budu chytat
a malej mě kopnul a co se nestalo že jo dotkla jsem se samozřejmě toho čeho jsem se neměla dotknout takže musím pro novou zkumavku
jsem zvědavá co mi řeknou. Ale malej je fakt dost aktivní tak nevím jak to udělat
A malej má 6970g ![]()
@Liddka Ja jsem teda nikdy moc jeste nepotrebovala, ale prej jsou nejaky pytliky, ty se daji do pliny. Z toho by to slo pak nejak prelit.