Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
14.9.13 22:35

Jinak my jsme byli s Tomem dneska v cirkuse. Malou hlidala tchyne, jednou ji dala nutrilon. Niki byla hodna a ja si aspon chvili odpocinula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
17.9.13 16:10

Ahoj holky tak včera mi přišlo oznámení že mi zamítli nárok na přídavek na dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
17.9.13 19:38

@Liddka Tak to nastve. My na nej taky nemame narok, ja si to spocitala a ani jsem nepodala zadost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
17.9.13 19:41

Jinak se mi dneska Nikous 3× otocila z briska na zada. Tak jsem mela radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
17.9.13 20:47
@Liddka píše:
Ahoj holky tak včera mi přišlo oznámení že mi zamítli nárok na přídavek na dítě :roll:

Jakej příspěvek na dítě?? však máš rodičák ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
17.9.13 21:00

@Gabca85 jo to nastve… A to jsme ani nemeli narok na porodny :cert: a to malej je nase prvni dite ale manzrl ma hold vysokej plat :zed: tak kvuli tomu jsme ho nedostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
17.9.13 21:02

@guesssgirl prispevek na dite mas ze dostavas nejakou castku na dite to je neco jineho nez rodicak. A to ani nevim kolik mi vysel rodicak jeste mi nevolali na kolik mi vysel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
17.9.13 21:19

@Liddka ja jsem si tu castku rodicaku sama pocitala. Vypisovala jsem to do tech papiru. Je to 220 tisic a zalezi jak dlouho chces byt doma. Ja to mam do srpna 2016, sice maly budou 3 roky na konci brezna, tale to mi ji do skolky nikam nevemou. Takze me to vychazi na 6100 za mesic. Ja jsem stihla aspon porodny u Toma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
17.9.13 21:21

@Liddka Manzel ma taky asi velkej plat a to mame jeste jedno dite, ktery se do toho pocita taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
20.9.13 21:03

Aha, už vím o co jde, při prvním jsem se o to nezajímala, manžel měl taky velkej plat, ale teď asi zažádáme, jak přejdu na rodičák :-) jinak jak se máte holky? dneska se mi vrátil Maxík ze školky s teplotou 38,2 st. :-( no a malá od včera naspí za celej den tak hoďku dohromady a večer vždycky usínala sama u kolotoče a včera a dnes masakr :zed: :zed: :zed: dneska jsem ji už nechala uřvat, 5× jsem tam šla, chtěla jí dát dudu a ona se na mě smála jak blázen, dudáka nechtěla, dám jí pusu, odcházím a hysterickej řev, pak už řvala i když jsem tam u ní byla (někdy totiž usnula když jsem jí hladila po hlavičce..) dneska dudák absolutně nechtěla a řev a řev a řev…tak holt i když to nesnáším nechala jsem jí tam řvát :roll: :roll: a trvalo to 36 minut :nevim: :nevim: mám z toho blbej pocit, ale jinak jí uspat nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
23.9.13 17:27

Ahoj holky, tak mi uz taky chcipeme. Je to des. Dneska me zacalo bolet jeste v krku a zacinam kaslat. Fakt super. Nika uz ma druhej zub, potvurka. A jak se mate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
23.9.13 22:44

@Gabca85 Ahojky, Maxík má od soboty opět antibiotika, má angínu :-( malá zatím drží..no fakt super.. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
24.9.13 00:11

@guesssgirl Tak to je mi lito. Snad to aspon mala nechytne. Ale jestli se s ni mazli jako ten nas, tak nevim nevim. Drz se. Je to hrozny, kdyz jsou ti prcci nemocni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
24.9.13 10:30

Ahoj holky malej má zvýšený teploty od úterý včera jsme byly u dr koukala na něj a že je v pohodě že ani v krčku nic nemá a že jde vidět že je spokojenej :D a že je to velkej pohodář :mrgreen: nejspíš po mamince :mrgreen: a brali mu krev z prstíku ale byla v pohodě a musím malýmu chytit moč a odnest ji do laboratoře jestli tam nemá nějakej vir.TAk jsem dneska ráno se snažila tu moč chytit a nesmím se dotknout uzávěru ani toho místa jak se to tim uzávěrem zavírá tak že budu chytat :lol: a malej mě kopnul a co se nestalo že jo dotkla jsem se samozřejmě toho čeho jsem se neměla dotknout takže musím pro novou zkumavku :roll: jsem zvědavá co mi řeknou. Ale malej je fakt dost aktivní tak nevím jak to udělat :nevim: A malej má 6970g :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
24.9.13 12:28

@Liddka Ja jsem teda nikdy moc jeste nepotrebovala, ale prej jsou nejaky pytliky, ty se daji do pliny. Z toho by to slo pak nejak prelit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí