Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak zoubky má pořád tři. Ta druhá dvojka ještě nevylezla.
@Gabca85 Krásný dětičky, malá roste jako z vody viď?
HOlky jaký používáte plíny? My pořád Pampers, ale klidně bych přešla na nějaký lvnější, jen ale aby byly dobrý ![]()
@guesssgirl ahoj ja pouzivam pampersky ted je maji v kauflandu v akci vcera jsme tam byly a nasi velikost nemeli a byly o dost levnejsi. Za 169 kc 50 a 58 ks to byly na ty nase velikosti meli jen velikost 2… Tak jsme je nakonec koupili v globusu taky byly v akci ale ne tolik…
@Liddka píše:
@guesssgirl ahoj ja pouzivam pampersky ted je maji v kauflandu v akci vcera jsme tam byly a nasi velikost nemeli a byly o dost levnejsi. Za 169 kc 50 a 58 ks to byly na ty nase velikosti meli jen velikost 2… Tak jsme je nakonec koupili v globusu taky byly v akci ale ne tolik…
Tak to jsme na tom úplně stejně, jela jsem pro ně do Kauflandu, tam je neměli, tak jsem je pak koupila taky v Globusu
ale v kaufu je měli druhý den
asi doplnili…za tady tu cenu je to super ![]()
@guesssgirl Diky.
My davame Pemprs nebo Huggies. Tomovi jsem je davala taky porad.
@guesssgirl to my bydlime hodinu od kauflandu kdyby jsme bydleli v budejovicich tak bych tam pro ne zasla uz driv
tak to je dobry v globusu je meli taky za dobre
brali jsme balik se 100ks ten meli jen jeden… A pak jsme jeste brali 86 ks. Kdyz jsem shanela ty nejmensi kdyz je meli v akci tak zase nemeli ty
vcera jsem byla u kadernice a jsem nakratko ![]()
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Diky.My davame Pemprs nebo Huggies. Tomovi jsem je davala taky porad.
Já Maxíkovi taky, ale později, když už byl větší, nevím cca od 1,5 roku jsem mu kupovala Clever v Bille a nebyly špatný…ale miminku bych je nedala ![]()
@Liddka píše:
@guesssgirl to my bydlime hodinu od kauflandu kdyby jsme bydleli v budejovicich tak bych tam pro ne zasla uz drivtak to je dobry v globusu je meli taky za dobre
brali jsme balik se 100ks ten meli jen jeden… A pak jsme jeste brali 86 ks. Kdyz jsem shanela ty nejmensi kdyz je meli v akci tak zase nemeli ty
vcera jsem byla u kadernice a jsem nakratko
Přesně, když jede člověk pro něco, věčně to nemají a mají ty větší nebo menší
ale tak v Globusu byla dobrá cena, tak jsem vzala 4balení po 100ks. Jsi nakrátko?? pošli foto
mě pořád padají ty vlasy, ale už mi začaly alespoň dorůstat nové
no a už asi 2 roky si pohrávám s myšlenkou, že bych chtěla mikádo do podkovy, ale bojím se ![]()
Ja chci taky fotku. Ja jsem dneska byla s Tomem na detsky chirurgii. Nejde mu pretahovat pinda. Takze ho dr prohlidla a ze v tomhle pripade by konzervativni lecba nepomohla. Ma tu predkozku hodne dlouho a zuzenou, takze 2.2. ma nastup na operaci. Kus ji uriznou a pak udelaji nejakou plastiku. Prdola malej to bude bolet az hruza. Hlavne se to bude muset hned pretahovat, aby nemel srusty. Pujde to spatne, bude to mit otekly a jeste tam bude mit stehy. No uz ted je mi z toho spatne.
@guesssgirl @Gabca85 ja vam ji sem hodim budu se snazit jeste dneska mela jsem mikado a jsem dost nakratko
a mela jsem i vic vystrihanou podkovu a bylo to moc pekny tak se toho vubec neboj
taky jsem se bala
@Gabca85 tak to je mi lito… To bude bolet chudacek malinkej
vazne? Tam bydlel muj deda ![]()
@Liddka Jojo, oba moje rodice jsou odsud. Kdyz tam babicka s dedou udelali hospodu, tak jim tam sli nasi pomoct a bydleli jsnd tam 2 roky.