Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
28.11.13 17:57

@guesssgirl To je dobre, ze uz je zdrava. My byly na prohlidce v utery. Nas doktor nemeri, takze vazi pres 8,5 kg. Priste jdeme na konci ledna a to sebou vezmu i Toma, aby mu udelali predoperacni vysetreni. Jo a uz ma venku obe jednicky, takze uz ma 6 zubu. A jak s nima priserka skripe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
28.11.13 18:01
@Gabca85 píše:
@guesssgirl To je dobre, ze uz je zdrava. My byly na prohlidce v utery. Nas doktor nemeri, takze vazi pres 8,5 kg. Priste jdeme na konci ledna a to sebou vezmu i Toma, aby mu udelali predoperacni vysetreni. Jo a uz ma venku obe jednicky, takze uz ma 6 zubu. A jak s nima priserka skripe.

Ty brdo, už má 6 zubů??? :potlesk: :potlesk: nám se to nějak zaseklo, máme pořád jen ty 2 :lol: a vážíme teď 7,740. Jee chudák Tomík :-( to vám nezávidím…no nám se blíží 5 letka v únoru a strašák očkování, to bude děs, minule řádil jak černá ruka, když jsme ho nechali naočkovat proti žloutence :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
28.11.13 21:14

Toma ceka v breznu klistovka, ale jak mu davali ty prvni dve davky tak ani nepipnul, jeste se smal. On teda rval jenom jako mimco. Uz pri Priorixu byl hodnej. Pak zloutenka taky v pohode i ted ty klistata. Tak uvidime jak bude statecnej priste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
2.12.13 09:42

Ahoj holky tak malej ěl přes víkend horečky a má kašel asi nastydl má nateklé dásně noc z pátka na sobotu jsme skoro vůbec nespali.. ale už je to naštěstí lepší :) tak co zapalili jste si svíčky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
4.12.13 09:47
@Liddka píše:
Ahoj holky tak malej ěl přes víkend horečky a má kašel asi nastydl má nateklé dásně noc z pátka na sobotu jsme skoro vůbec nespali.. ale už je to naštěstí lepší :) tak co zapalili jste si svíčky? :)

Ahojky, tak co, už je vám líp?? malé se zase pro změnu, aby toho nebylo málo oprudila prcka a udělali se jí tam puchýřky 8o :roll: tak mažem Imazolem a představte si, že jak jsme byli v nemocnici na Kladně, tak měla strašně opruzelej zadeček a řekli mi, ať se na Bepanthen vyprdnu, že to chce něco radikálnějšího a ať to mažu Pytiolem, tak jak se jí udělaly ty puchýřky, tak jsem šla do lékárny, že teda koupím Pytiol a lékárník málem omdlel a řekl mi že je to už 10 let pediatrama zakázaná mast, že obsahuje kyselinu boritou a ta že dětem nemůže vůbec přijít na tělo!!! :zed: :zed: :zed: :roll: fakt kreténi a to si člověk říká, že je v rukou odborníků že?? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
4.12.13 10:27

@guesssgirl coze? 8o to jo jsou to kreteni! Lip nam neni vcera jsme byly u dr protoze v noci mel skaredej kasel a poslala nas na usni koukala mu do ousek a ze se ji nejak nezdaji tak jsme jeli na usni a malej ma zacinajici zanet v ouskach :( chudacek malinkej jeste do toho je nemocnej :( a ma natekle dasne vcera mu na usnim namerili 39,1 :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
4.12.13 10:32

Jsem tu nová

Ahoj holky, tak nase princezna je 13.4. Mame za sebou uz spoustu trablů i krasnych chvil. Jak se mate? My uz si stoupame na nozicky, lezeme po nabytku a papáme hlinu z kvetinace :pankac: :mrgreen: Zub nam leze jeden dole :potlesk: Taky Vam to tak rychle utika? ps na OPRUZENINY dávám jedine SUDOCREM, nejlepsi na svete, jednou mela mala to tak skarede, ze jsem si myslela kdovi jaka opruzenina to neni a byla to plisen z příkrmů ovocných, jako jablicek atd. Vypada to uplne stejne jako opruzenina, ale dala jsem na to dvakrat Canesten a bylo to pryc, takze takový malý tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
4.12.13 12:14

@niiik ahoj tak my mame zuby dva a dalsi dva se nam derou ven :) me to taky trasne rychle utika prijde mi jako bych si ho nedavno privezla z porodnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
4.12.13 13:48

Ahoj holky, ja ted moc nestiham. Bud jsme venku a nebo pecu cukrovi. Mala ma taky obcas prdku pekne cervenou a Imazol je super. Tom s tim nikdy problemy nemel. Tak at je brouckum lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.12.13 11:16

@Gabca85 ja taky pecu ale nejak to nestiham :) tak snad zvladnu to co mam v planu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
5.12.13 12:18

@Liddka No ja toho nebudu delat tolik. Zatim mam 4 druhy a uz nemam vajicka, tak musim nakoupit. Zitra odpoledne si nasi berou deti takze o vikendu budu uklizet. Musim napastovat podlahy a to se s detma neda. A pak mam jeste seznam veci co je treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.12.13 09:23

Ahojky holky, to jste teda dobrý, že pečete, já pekla loni a předloni atd.,ale letos se mi do toho teda vůbec nechce :-( asi se na to vyprdnu, letos jsem nedělala ani adventní věnec :oops: :oops: nazdobila jsem jen Maxíkovi stromeček malej a měl radost, ted musím ještě nějak dozdobit okna atd. :-) a co Mikuláš? u nás byl a Maxík se nejdřív strašně bál, ale pak zjistil, že jsou hodný a pak měl z dárečků strašnou radost :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
6.12.13 10:06

@guesssgirl u nas nebyl Sebik je jeste malej ale my jdeme pristi sobotu na Krampus tak jsem na to zvedava ale jeste uvidim jestli pujdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.12.13 10:08
@Liddka píše:
@guesssgirl u nas nebyl Sebik je jeste malej ale my jdeme pristi sobotu na Krampus tak jsem na to zvedava ale jeste uvidim jestli pujdu :)

Co je to Krampus?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.12.13 10:16
@niiik píše:
Ahoj holky, tak nase princezna je 13.4. Mame za sebou uz spoustu trablů i krasnych chvil. Jak se mate? My uz si stoupame na nozicky, lezeme po nabytku a papáme hlinu z kvetinace :pankac: :mrgreen: Zub nam leze jeden dole :potlesk: Taky Vam to tak rychle utika? ps na OPRUZENINY dávám jedine SUDOCREM, nejlepsi na svete, jednou mela mala to tak skarede, ze jsem si myslela kdovi jaka opruzenina to neni a byla to plisen z příkrmů ovocných, jako jablicek atd. Vypada to uplne stejne jako opruzenina, ale dala jsem na to dvakrat Canesten a bylo to pryc, takze takový malý tip ;)

Ahojky, vítám Tě :-) nám už se to uzdravuje, ale pořád tam má ty zarudlý flíčky, ale Imazol zabírá. Sudocream mám, ale nevím proč nikdy jsem si ho moc neoblínila, vždycky jsem měla nejraději Bepanthen, u Maxíka zabíral krásně, ale malé teda nestačí :-( jinak malá už se sama posazuje, na zemi je v šikmým sedu, v lehátku se posadí sama, je načtyřech a už i protahuje nožky, péruje a leze jak drak :lol: :mrgreen: hele a Canesten jako normální jsi používala jo? to můžou děti?? a ta plíseň z těch ovocných příkrmů, to se objevuje pod plínou jenom jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí