Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
24.12.13 08:03

Krasne a pohodove Vanoce, detem bohateho Jezicka a vse nejlepsi v novem roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
24.12.13 17:09

Taky preju krasne vanoce bohateho jeziska a pohodove svatky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
25.12.13 09:05

Holky opožděně taky přeju krásné svátky, doufám, že jste si Vánoce užili právě tak skvěle jako my (i přesti, že jsem včera byla na pohotovosti a mám taky angínu a ATB¨jsme si Vánoce užili parádně, malej spokojenej a malá je zvládla taky hezky, už stojíme a začíná obcházet nábytek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
25.12.13 10:17

@guesssgirl chudacku :hug: ale tak hlavne ze stedry den jste prezili ;) my taky bylo to krasny malymu se to moc libilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
28.12.13 10:02

Ahojky holky, tak co, jak se máte?? :) my jsme zavřený doma :-( s malou jsem teda byla včera venku, švagrová mi ji vyvenčila ve čtvrtek :-) ale Maxík je furt nachcípanej a já taky :-( to je děsný, zkusíme homeopatika, už nevím, co mu dát, aby byl zdravej, furt nám to tady koluje :-( achjo…jinak Miuška už nám stojí a začíná lézt nahoru po nábytku, takže mazec, začíná obcházet, takže nejhorší období před náma :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
28.12.13 16:10

@guesssgirl Hlavne at se z toho brzo dostanete. Pani to je Miuska sikulka. To uz bude za chvili behat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
28.12.13 16:14

@guesssgirl Jo a moc vam to slusi. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
28.12.13 16:18

@guesssgirl to nam se tqky zacina stavet zatim se stavi na kolinka a uz si pod sebe dava nozky takze taky cekame ze se postavi uplne:) hlavne aby jste byly v poradku je to des :( moc vam to slusi krasny :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
28.12.13 22:23

Děkujem holky :kytka: :hug: no nevím nevím, Maxík dneska dobral ATB, ale pšiká a je zahleněnej jak kdyby to chytil nanovo a já?? ani nemluvím, bolí mě celý tělo, mám ucpanej nos a škrábě mě v krku, já to nechápu… :zed: :zed: :zed: a to doberu ATB v uterý ráno a asi si půjdu pro další, do toho zase problémy ze spodkem (to mám vždy po ATB :roll: :roll: ) achjo, proč nemůže být aspoň půl roku klid…
JInak s Miou je to teď teda mazec, všude leze, nestíhám :-p když vařím tak chudák Maxík jí musí bavit v ohrádce a dělat na ni opičky, protože sama tam být nechce..a jak je ujetá na psí misky a pelech :jazyk: to nechápu :lol: pořád jí lákají granulky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
29.12.13 11:16

@guesssgirl Tak to je divny ze vam to nezabira… :think: tak kdyz ti to uz vsechno obchazi tak se nedivim taky bych se bala tak to je velkej braska kdyz si s ni tak pekne hraje ;) a snad se vam udela lip :hug: a to ti nemuze dr dat neco jineho kdyz mas po ATB problemy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
31.12.13 21:29

Holky, přeju vám jen to nejlepší do Nového roku 2014!!! Hlavně aby byl pokud možno lepší než tento, abychom se měli rádi a pomáhali druhým a aby jsme si splnili všechna předsevzetí, která si vytyčíme ( a že já jich mám :-p). Pak, aby nám dětičky krásně rostli, byli zdraví a šťastní a také samozřejmě ZDRAVÍ, LÁSKU A ŠTĚSTÍ :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :* :* :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
31.12.13 22:58

Holky prejeme hodne stesti, zdravi, lasky a mnoho uspechu v novem roce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.1.14 07:55

Holky i ja vam preju do noveho roku jen to nejlepsi. Hlavne hodne zdravicka a zbytek uz nejak pujde. A jak jste slavily? My poprve letos budila Toma, aby videl ohnostroj. Byl nadsenej. Nikcu to nastesti neprobudilo a vstavala az v 5h na jidlo. Takze za nas super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.1.14 09:29
@Gabca85 píše:
Holky i ja vam preju do noveho roku jen to nejlepsi. Hlavne hodne zdravicka a zbytek uz nejak pujde. A jak jste slavily? My poprve letos budila Toma, aby videl ohnostroj. Byl nadsenej. Nikcu to nastesti neprobudilo a vstavala az v 5h na jidlo. Takze za nas super.

Ahojky, no my jsme pořád ještě nemocní, je to sice lepší, ale mě tak strašně bolí oči a hlava, to je hrozný :-( manžel byl v práci, Miuška spala, takže my to oslavili s Maxíkem, ohňostroj zaspal, půjdem dneska do města. Za to malá se vzbudila a koukaly jsme spolu, pak se nabaštila a spinkala taky do 5ti :-) no a jinak jsem tady musela sedět s pejskama, aby se nebáli holky :jazyk: bouchalo to až do jedné a já pak nemohla usnout…nad náma sousedi slavili, takže taky rachot… jako já jsem ráda, že je ten kravál za náma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.1.14 15:20

@Gabca85 To y to slavili s manzovo rodicema a malej usnul az ve 22 hod 8o a manza usnul hned po malym :lol: a ja cumakovala na televizi a usnula jsem ve trictvrte na 12 a ve 12 me vzbudil ohnostroj… A pak hned u naseho baraku si delali ohnostroj vetnamci divim se ze se manza ani Sebik nevzbudili takovy rany me to vzbudilo hned :roll: a za me taky jsem rada ze to je za nama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí