Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 ja dohromady budu mit 8 druhu a rafaelo budu delat taky ale letos poprve
ja se taky tesim mam tyhle svatky moc rada. Dneska jsem se musela smat delala jsem si testo na vosi hnizda a mslej lital po kuchyni a kouka na troubu a jak tam sou ty dvere a je tsm sklo tak se tam videl no ten byl hotovej tlemil se na sebe
bylo to uzasny ![]()
@Liddka Jo hlavne pozor, aby se pak nespalil. Me si Tom jednou sahnul, trochu se spalil, ale nic tam nemel, ale pak se troube vyhybal obloukem. To bylo dobre.
@Gabca85 to jo to je pravda doufam ze budu davat dostatecne pozor aby se nespalil ale ono je to sevsim aby nespadl, neuklouzl… Ale tak delame vse proto aby se to stavalo minimalne ne ![]()
@Liddka Ja jsem ho taky vzdycky davala, ale tenkrat uz jsem dopekla a sla delat neco jinyho. Ale nic se mu nestalo. To spis jednou se spalil o panvicku, kdyz jsem mu smazila file. To mel i puchejr. No jo, obcas se hold stane.
Ahojky holky, já Vánoce miluju, miluju tu atmosféru, balení dárků a hlavně od té doby, co máme Maxíka tu jeho radost v očích, to je nejkrásnější pocit na světě
takže už aby byly tu.na pečení jsem se letos opravdu vyprdla, tcháně nám něco málo dá, stejně to tady jím jen já
takže to je v pohodě
a co stromek?? jakej máte/budete kupovat?? my letos zase živej kvůli Maxíkovi
jinak by mi teda umělej nevadil ![]()
@guesssgirl my sme doma vzdy meli umelej co si pamatuju a minulej rok jsme meli zivej tchan ho odnekud dostava a nevim jakej letos budeme mit hlavne ze nejakej bude
ja taky vanoce miluju a manza mi rika nic nepec budu to muset zase jist a budu tlustej ![]()
Ty jo holky Sebik vcera vecer mi tak brecel jak kdyby ho neco bolelo bylo to hrozny… Mazala jsem mu dasnicky pred spinkanim usnul a zase zacal to mi udelal 3× a v noci se mi casto budil…
@Liddka píše:
@guesssgirl my sme doma vzdy meli umelej co si pamatuju a minulej rok jsme meli zivej tchan ho odnekud dostava a nevim jakej letos budeme mit hlavne ze nejakej budeja taky vanoce miluju a manza mi rika nic nepec budu to muset zase jist a budu tlustej
Ty jo holky Sebik vcera vecer mi tak brecel jak kdyby ho neco bolelo bylo to hrozny… Mazala jsem mu dasnicky pred spinkanim usnul a zase zacal to mi udelal 3× a v noci se mi casto budil…
Ahojky, no to budou zoubky, Miušce už vykoukla druhá jednička nahoře..a když se jí to tlačí, taky se vždycky hodně budí, naštěstí chce dudáčka, tak je to lepší, Sebíkk nechce viď?
@Liddka Nikous taky rvala jako tur kdyz ji rostly ty zuby. Ja taky Vanoce miluju hlavne kvuli detem. Stromek jsme vzdycky meli doma umelej. O ty doby co bydlime s manzelem spolu mame zivej. Ze zacatku jsme kupovali malej smrcek, protoze jsme jeli vzdycky po Vanocich na hory. Ted uz mame asi 14 dni koupenou krasnou jedlicku.
@Gabca85 píše:
@Liddka Nikous taky rvala jako tur kdyz ji rostly ty zuby. Ja taky Vanoce miluju hlavne kvuli detem. Stromek jsme vzdycky meli doma umelej. O ty doby co bydlime s manzelem spolu mame zivej. Ze zacatku jsme kupovali malej smrcek, protoze jsme jeli vzdycky po Vanocich na hory. Ted uz mame asi 14 dni koupenou krasnou jedlicku.
My pojedem koupit stromeček asi zítra, chtěli jsme dneska, ale nějak to nevyšlo…zítra jedu do Prahy na Vánoční slezinu s holkama z práce, tak jsem se těšila a te´d se mi už ani nechce, ve čtvrtek má Maxík besídku ![]()
@guesssgirl @Gabca85 je pravda ze se mu prorezava prava dvojka dneska v noci zase se casteji budil a on si bohuzel dudlik nevezme takze musim dat prso jinak je rev a manza se potrebuje vyspat do prace ale stejne bych ho nenechala rvat. Tak on by se mu mel uz proriznout jde tam uz pekne videt jen aby se uz proriznul jsem fakt unavena jeste do toho cukrovi, uklid ted jak malej lita tak porad byt ve strehu i ve vane jakej dela bordel
lezel na brisku spokojenej a ted porad se otaci a chce vsechno videt a jak tam klouze tak mam co delat abych ho nepustila
musime koupit neco protiskluzoveho do vany.
@guesssgirl uzi si to ![]()
@guesssgirl Uzij si slezinu. Urcite to bude bezva a aspon vypnes. Jo a mala uz zacina delat paci, paci. A papa uz umi asi 10 dni. Vzdycky kdyz ji reknu kde je tata tak udela papa.
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Uzij si slezinu. Urcite to bude bezva a aspon vypnes. Jo a mala uz zacina delat paci, paci. A papa uz umi asi 10 dni. Vzdycky kdyz ji reknu kde je tata tak udela papa.
Ahojky, tak večírek se vydařila, ale ve 20hod mi volala máma, že má malej teplotu 38,5 a že je mu špatně, malá prý spala děsně a ráno jen brečela, taky na ní něco leze, takže super ![]()
Jinak dneska už jsme nazdobili stromeček
![]()
To je malinká šikulka
že už dělá papa a paci paci ![]()
@guesssgirl Jejda, tak at jsou milacci brzo v pohode. Ja mela dnesni noc uplne super. Mala sice vecer jecela, tak jsme ji museli vyndat z postele a dali ji tam az ve 20h. Pak obcas fnukala, tak jsem se bala, ale pak uz spala jak andilek. Dudu jsem davala jenom jednou a na jidlo se probudila az v 5,30. Jo takhle kdyby to bylo furt, to je jiny kafe nez davat dudu 5× a krmit ve 2h a v 6h.
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Jejda, tak at jsou milacci brzo v pohode. Ja mela dnesni noc uplne super. Mala sice vecer jecela, tak jsme ji museli vyndat z postele a dali ji tam az ve 20h. Pak obcas fnukala, tak jsem se bala, ale pak uz spala jak andilek. Dudu jsem davala jenom jednou a na jidlo se probudila az v 5,30. Jo takhle kdyby to bylo furt, to je jiny kafe nez davat dudu 5× a krmit ve 2h a v 6h.
Ahojky, tak Maxík má opět angínu a ATB
to nám to pěkně začíná
malinká taky prská, ale zatím je bez teplot…na mě taky asi něco leze, ale ještě teď musím pro posledních pár věcí do města a večer dobalit zbytek dárků ![]()
Malá dnes taky spala hezky, jedla 2× a to ve 12h a v 5h a vstávala až v 7:30!!! tak kdyby to bylo pořád
![]()
@guesssgirl Snad bude malymu brzo dobre a mala bude v pohode. A ty se das taky brzo dohromady. Ja dneska prevlikla postele a umyla dlazdicky na zachode a v koupelne. O vikendu uklidim a v pondeli jeste udelam salat a vanocky a uz budu mit hotovo. Jinak Nika po jidle jeste usina a vstava okolo 7 az 8h.