Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
13.12.13 17:08

Ahoj holky. Ja byla s malou na koznim a ma atopicky ekzem. Tak koupeme s olejem a mazeme nejakou masti namichanou z lekarny. Jo a holky jak vam spi deticky pres den a v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
13.12.13 18:10

@Gabca85 Ahoj tak to je mi lito to prej neni sranda :hug: tak doma mi spi tak pul hodine po jidle a venku hodinu a vice a v noci se mi budi jak kdy ted vetsinou dvakrat za noc ale kdyz ho neco trapi tak se mi budi casteji a hur mi k veceru usina kojim a on se odtshuje a to uz je v polospanku a on ma takovou silu ze uz nevim co mam delat protoze jakmile jo necham ze je odtazenej tak zacne rvat tak ho zase prilozim a to delame nekolikrat nez usne dudlik si neveme. A vubec nevim cim to je ze se tak odtahuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
13.12.13 21:08
@Gabca85 píše:
Ahoj holky. Ja byla s malou na koznim a ma atopicky ekzem. Tak koupeme s olejem a mazeme nejakou masti namichanou z lekarny. Jo a holky jak vam spi deticky pres den a v noci?

Ahojky, jeje tak to je mi líto, to je hrozný, že těm dětem pořád něco je :think: :nevim: Miušce se pomalu hojí prcina a už není tak ukňouraná, ale začíná být pěknej mamánek závislej :lol: jinak přes den spaní pořád stejnej děs…dopoledne usne na 30-60 min., jen výjmečně dá hodinu a půl, odpoledne je to úplnej mazec, to chce spát, ale nemůže zabrat, tak kolikrát musím uhoupat na ruce :nevim: :nevim: v kořáru taky žádná sláva, kolikrát s ní chodím 3 hodiny po venku a zabere třeba nadvakrát ale dohromady na půl hodiny…večer teda usíná kolem 18:30-19h. a to spí celkem pěkně, budí se 2× na jídlo, to ji i raději přebaluju, kvůli prccině ale někdy se budí časteji…no už se těším až se dočkám celé prospané noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
13.12.13 21:10

Jo a dneska za mnou lezla z obýváku do koupelny a v chodn´bě si u dveří sama sedla :D :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
13.12.13 21:16

@Liddka Uvidim. Ja jsem ho mela jako mala taky a ted uz jsem v pohode. A to ti spi po kazdym jidle? Me spi tak 2×-3× denne. Vetsinou tak po pul hodkach. A krmis v noci? Ja davam kasi ve flasce v 19h a pak vetsinou krmim mezi 5-6h. Ale ted uz se mi 2 noci budila 2× na jidlo. A v noci kdyz spi dobre tak davam dudu tak 5×, kdyz horsi tak snad 15×. Me kdyz je unavena a hladova tak se mi taky pousti flasky a vzteka se, takze v jedny ruce drzim flasku a v druhy hracku, to vetsinou pomuze, ale ty asi 2 ruce u kojeni volny nemas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
13.12.13 21:20

@guesssgirl Jezis to je sikula. To je krasny. Ta nase lenivka se porad jenom kutali. Ona asi nepoleze. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
13.12.13 22:40
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Jezis to je sikula. To je krasny. Ta nase lenivka se porad jenom kutali. Ona asi nepoleze. ;)

děkuji :-) no podle Maxíka je taky lenivka, Maxík v 5ti seděl, v 7dmi stál a v 10 měs. chodil :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
14.12.13 10:48

@Gabca85 to ne no to nemam on jinak jist jak kdyz ja sedim a drzim ho tak jist nechce… :/ tak malej se uz taky krasne posadi sam a chodi po ctyrech je to kouzelny :) ja mu davam jakkdy co k veceri jednou dostane to co mel k obidku jindy chlebik s lucinou nebo zerve nebo kasi nebo brambory s maslickem ale budi se mi tak 2× v pul 9 dostane mliko a vzbudi se do pulnoci a pak tak za 4 hodinky a pak v 7 vztava a flasku si nevezme takze ja davam vse lzickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
14.12.13 11:27
@Liddka píše:
@Gabca85 to ne no to nemam on jinak jist jak kdyz ja sedim a drzim ho tak jist nechce… :/ tak malej se uz taky krasne posadi sam a chodi po ctyrech je to kouzelny :) ja mu davam jakkdy co k veceri jednou dostane to co mel k obidku jindy chlebik s lucinou nebo zerve nebo kasi nebo brambory s maslickem ale budi se mi tak 2× v pul 9 dostane mliko a vzbudi se do pulnoci a pak tak za 4 hodinky a pak v 7 vztava a flasku si nevezme takze ja davam vse lzickou.

Ahojky :-) ty dáváš už chleba s lučinou??? to děti můžou? mě Mia odmítá obědy, jak doma uvařené, tak kupované, nemůžu to do mí už delší dobu dostat, nevím, jestli je to zubama, ale když jí dám ochutnat od nás rizoto, nebo kaši, tak by baštila jak divá, prostě jí ty blafy neochucené nechutnají :nevim: co už všechno děti můžou jíst?? musím na to kouknout :lol: už si to nepamatuju, podle mýho táty jí mám dát normálně všechno řízek, kaši apod. je to blázen :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.12.13 09:51

@guesssgirl jo jo maji se uz ucit polikat od 8 mesice a muzou chleba ja savam i rohlik kdyz snidame tak mu davam ten vnitrek ten mu moc chutna ;) muzou lucinu, žerve a abych ti pravdu rekla tak kdyz delam nam polivky nebo nejaky jidlo ktery neni tezky tak ho moc nekorenim a dam mu taky a je spokojenej :) ja si myslim kdyz ji nebudes davat moc koreneni a nuc tucnyho a mastnyho tak proc by nemohla papat to co vy a bude spokojena. ;) Sebik mi taky nechtel jist a ted papa s nama sice papa min ale predtim chtel jen mliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.12.13 19:31

Ahojky :-) no jo máš pravdu, malá třeba včera výjimečně spapala celej oběd, ale dneska jsem jí dala trošku vývarové polívky, dělám hovězí v papiňáku úplně bez koření a s nudličkama a chutnala ji a dnes jsem zkusila ten chlebík a lučinu a mlaskala si ;) :dance: je fakt, že chce to, co máme my :-) a na to otevírá pusinku pěkně :lol: tak děkuju za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.12.13 19:56

@guesssgirl no vidis to je dobre ze ji to chutnalo to jsem rada ;) ja treba rikam ze mu vzdy odleju a nam to dokorenim a je spokojenej protoze papa to co mame my ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.12.13 22:08
@Liddka píše:
@guesssgirl no vidis to je dobre ze ji to chutnalo to jsem rada ;) ja treba rikam ze mu vzdy odleju a nam to dokorenim a je spokojenej protoze papa to co mame my ;)

Jojo je to tím, že vidí, že papáme to stejný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
16.12.13 13:37

TAk co holky těšíte se na štědrý den? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
16.12.13 17:55

@Liddka Ja jo a moc, ale hlavne kvuli Tomovi. Nikca z toho jeste nema rozum. Dneska jeste budu pect nejaky novy cukrovi tak jsem zvedava jaky bude. Pak jeste udelam rafaelo, ale to mozna az zitra. No kdyz to nakonec sectu budu mit deset druhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí