Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 Ahojky, no my jsme se z toho už nějak dostali, malej jde dnes po měsíci do školky, Mie pořád odsávám nosánek, ale už jen tak 2-3 denně a tlačí se jí pátej zub - dvojka levá nahoře
jinak manžel se z toho nějak nemůže dostat, pořád se mu to vrací, tak polehává a já se děsím, že to na nás zase přenese
jinak už dobrý, jak můžeme chodit ven, to je super, doma mě to zabíjí, když nemůžu vystrčit paty
jinak Miuška už chodí za ruce potvůrka, je to teď náročný ji uhlídat, v ohrádce samozřejmě být nechce a venku leze všude, však to znáte ![]()
A do těch Dětenic jedete na víkend jo? to je super, odpočinete si
já mám jít na oslavu 16tých narozenin synovce na diskotéku, no teda nevím co tam budu dělat
budu muset nechat děti u tchýně, páč manžel bude taky v práci…tak uvidíme ![]()
@guesssgirl To je Miuska sikulka. My dnesni noc nic moc. Malej jsem 3× v noci odsavala nosik. Ven dneska nepujdeme, je tam docela zima a hlavne obema detem jeste tece z oci, takze nic moc. Jojo do tech Detenic jedeme od patku do nedele.
Ahoj holky malej mel vcera vecer a v noci horecky uplne horel doufam ze mu bude uz lip… Jinak krasne dela jak je velikej vsechno porad zkouma vsechno ho zajima az tedy ted jak mu neni dobre…
Ahoj holky, jak se máte? My docela dobrý, ale blbě nám Nikouš usíná. Večer usne v pohodě, ale tak za půl hodky se probudí a řve jako tur. No děsivý. Nevím co jí je, už má týden rýmu, ale přes den je docela v klidu. A dokonce se včera u našich poprvý posadila a minulý týden se začala plazit. Lenoch náš. My jsme byli s manželem o víkendu v Dětenicích, to byl super relax. Dneska jdu k zubaři, bude mi nejspíš čistit kanálky tak mám pěknej strach.
@Gabca85 Dekujeme moc
tak my meli ted horecky a rymu… Nakonec jsem ze mu leze leva dvojka nahore tak proto ty horecky. Pristi tyden jdeme na 10ti mesicni kontrolu tak jsem zvedava kolik vazi uz se dost pronese
tak sme mu dneskq koupili odrazedlo auto a jak se mu to libi ![]()
Ahojky holky
tak Mia už má taky opět rýmu a Maxík zase pokašlává, je to pořád dokola, Mie roste 5tej zub, levá dvojka nahoře a už se tlačí i pravá, tak to už budem zubatý
jinak chodíme za ruce, to by chtěla pořád ťapat
už i tlačí chodítko
no a s tím spaním pořád stejný, jen teď jak jí není úplně nejlíp a rostou ještě zuby, tak je to v noci trága, budí se snad každou hodinu. Kolikrát v noci krmíte?? my zatím pořád 2×…
a jinak to počasí je teď fakt hnus
to jsou tak nudný šedý dny, už aby bylo sluníčko zase ![]()
@guesssgirl My jsme meli ted prvni klidnejsi noc za posledni dobu. Jenom jsem davala dudu, ale nervala. Ja ji krmim vetsinou jednou. Vecer veceri v 19h pak se budi ted okolo 3h, driv se budila az v 5h, takze jak kdy, dostane mliko a pak svaci az v 9h. Rano kdyz snidame tak ji dam akorat nejakou susenku a nebo kousek rohliku.
@Gabca85 No tak my máme teď noci šílený, malá se pořád budí, každou hodinu stojí v postýlce a kňourá
dneska začala navečer šíleně kašlat, mám pocit, že to bude angína, je vidět, jak jí to kašlání bolí chudinku
achjo takže zítra půjdeme k dr..to už není možný ![]()
@guesssgirl Ahoj chudinka malinka… Tak snad to bude v pořádku..Hlavně aby jí bylo líp ![]()
Holky tohle fáro od nás dostal Sebík k svátku ![]()
@Liddka Jéé to pje pěkný fáro a jak se mu líbí
Mia má po Maxíkovi od Chicca, je to 4v1
jinak jsme byli u Dr, poslechla ji, a prej poslech čistej, dostala nějakej sirup Spiropent a Tussin na noc..prý to může trvat až 14 dní, ale teď tady řádí černej kašel, tak se teda bojím, prý to ale nemá, jak to může vědět, když jí ani nevzala krev
jinak na fotce je Miuška na našem autíčku ![]()
@guesssgirl No je je to je fešanda a j se jí tam líbí princezně
tak na černej kašel pozor jakmile by se to nezlepšovalo a hodně ti kašlala hned bych jela na pohotovost. Kamarádka má dva syny a ten mladší když byl malej tak taky pořád kašlal a dr ho léčila na vše možný až na černej kašel a té kamarádce se to nelíbilo tak zajeli na pohotovost a zjistili že má černej kašl ještě že tam jeli bůchví co by se stalo tak radši kdyby se vám to nezdálo jela bych radši zbytečně než aby se něco stalo..A ještě když u vás ted řádí…
Ahoj holky, krasny mate deticky. Snad se to Miusce brzo zlepsi. Jinak konecne i ten nas malej lenoch uz sedi a plazi se. Hura.
@Gabca85 No vidis to je parada
tak i pro ni je to lepsi ze se dostane kam chce ne? ![]()
@Liddka Jojo, to urcite. Akorat musim vic hlidat, minule si skripla prsik pod dvere. A Tom je na ni taky vic hrr. Bere ji jako partaka, uz v ni nevidi to maly mimco. Ona se za nim plazi a ma zachvaty smichu. A dneska kdyz jsem ji odsavala nos, a ona mela otevrenou pusu, jsem si vsimla, ze uz se ji tlaci spodni dvojky. Jsem zvedava, kdy vylezou.