Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
17.5.14 16:42

To je jasný ven musí, naštěstí mi to holky vrátily v tom že byly hodný a pořád jsou.Jen Verunka je malej čertík :cert: :D :D, v tom že chvíli neposedí a všechno by nejradši brala po hlavě, ne po zadečku. Jinak je taky zlatá :andel:.A s Danielkou s tou nebyl nikdy problém, a teď už je jí 9 let, je pořád hodná, ve škole šikovná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
17.5.14 22:16
@jitinka30 píše:
To je jasný ven musí, naštěstí mi to holky vrátily v tom že byly hodný a pořád jsou.Jen Verunka je malej čertík :cert: :D :D, v tom že chvíli neposedí a všechno by nejradši brala po hlavě, ne po zadečku. Jinak je taky zlatá :andel:.A s Danielkou s tou nebyl nikdy problém, a teď už je jí 9 let, je pořád hodná, ve škole šikovná. :)

Ježiši 36 hodin??? :x 8o 8o 8o no to by mě jeblo :jazyk: jsi dobrá! já naštěstí Maxíka rodila asi 6,5hodiny a malou necelý 2 :-) ale stejně už bych do toho nešla :P no a jinak jsou taky zlatí, čerti jsou to oba dva, jsou jak nadopovaný, ale hlavně, že jsou zdravý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.5.14 10:12

Holky, musím se pochlubit malá začíná už chodit, jen tak ze dne na den, zatím teda jen 4-5 kroků, pak končí na kolenou, naštěstí jí zatím ty pády jdou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
19.5.14 12:37

@hanika231 To je super gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.5.14 14:21

Děkují :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.5.14 16:03

Ahojky holky jak semate? :) konecne je zase teplo ze? :) po takoby zime a desti uz to bylo otravny… :| Jinak Sebik dela uz pekny pokroky uz ujde docela kus a uz se rozbiha i sam ze tam nikdo nestoji :) a uz se naucil i padat tak jsem rada aby si nenatloukl :) a s choditkem jezdi jak drak :lol: a holky uz se budeme za chvillku konecne stehovat do svyho :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
20.5.14 13:56

@Liddka Ahoj to je Sebík šikulka. A stěhování sice nic moc (než se to všechno zabalí a vybalí), ale pak už budete mít klídek. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
21.5.14 16:04

@Gabca85 to bude to nejhorsi ale tesim se na to protoze to bude nas byt a nase soukromi uz se moc tesim :) a co malej jak byl na tom zakroku? Vzpommene si na to jeste nebo uz ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
22.5.14 06:57

@Liddka To vis, ze si vzpomene, ale je v pohode. Vypravi, jak pri operaci nespal a jak jsme maceli v hermanku, ale myslim ze z toho zadny trauma nema. Je v pohode. Nema problem s pretahovanim, pretahuje sam a je v klidu i kdyz mu to myjeme. Myslim, ze to fakt nakonec nebylo tak hrozny. Jako prvni tyden des, ale pak uz se to zlepsovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
22.5.14 16:21

@Gabca85 tak to je dobre ze je v pohode a ze si takhle i sam pretahuje. To jsem se ptala dr ze mi to nejde pretahnout a ona rikala ze do 2 let to nechavaji a abych porad zkousela tak snad to bude dobry… :|

Holky co jinak delate v tech horkach? My jsme na zahrade ve stinu :) zitra jedeme pro konferencni stolek v sobotu ma manzovo babi oslavu bude ji 90let ;) a je to velka ciperka to by ste neverili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
22.5.14 21:31

@Liddka my jezdime ven dopo a odpo. Zitra rano vyrazime na chatu, v nedeli slavi tchynak narozky a jeste opozdene svatek. To je super, ze je babicka cipera. Taky jsem mela takovou prababicku, pak ji srazilo auto kdyz sla ke kadernikovi, mela zlomeny vycnelek na stydky kosti, srostlo ji to dobre, ale uz to nebylo ono. Nakonec ji operovali, ani uz si nepamatuju proc a doktori ji propichli plici. No dopadlo to spatne. Ale kazdopadne babicce vse nej a hodne zdravi do dalsich let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
23.5.14 14:56

@Gabca85 Tak ji taky srazilo auto cca pred 5ti lety mela zlamany zebra, panev a jedte neco a jak se z toho dostala. Tvy babicky mi je lito :hug: ale uz se tesin na oslavu bude se pict prasatko :P bude tu hodne lidi tak to bude parada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
23.5.14 20:15

@Liddka Diky, uz je to dlouho. Uzijte si oslavu, snad vyjde pocasi. Ja uz nemam ani jednu babicku ani zadnyho dedu a je mi to moc lito kvuli detem. Ja sama si pamatuju 3 prababicky a jednoho pradedu. A u nas si budou maximalne pamatovat jednu prababicku, teda Tom asi jo a Nika uvidime jak dlouho tady manzelova babicka bude, ale zdravotne na tom neni moc dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
23.5.14 21:21

@Gabca85 Ja taky nemam zadnou babicku ani dedu a manza ma babicky a dedu a taky me mrzi ze uz nemam babicku a dedu ale co stim nadelame nic. Dekuju uzijem a snad vyjde pocasi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
27.5.14 15:07

Ahoj holky Sebik ma od patka prujem… Vcera jsme byly u dr a delali mu vyter tak snad to nic nebude :( je to hrozny radsi bych to mela ja. Prdelka moje malinka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí