Poradna duly
Jana Čurdová
@jitinka30 @Gabca85 Holky dekuju
uvidime co nam dneska reknou na vizite ale uz ho odpojili od kapacek v noci tak uvidime jestli mu i sundaji kanylu nebo ne. Zalezi asi kolik bude vazit a podle toho kolik toho vykaka. Tak snad to bude v pohode.
Držím palce ať je brzo zdravý
neteř byla kvůli dehydrataci při rotavirech v nemocnici a ty kapačky jí dost pomohly, pak už se to jen lepšilo ![]()
@hanika231 dekuji malemu uz je taky lip ![]()
Holky tak jsme od vcerejska doma ![]()
@Gabca85 dneska je spatne me
mota se mi hlava je mi spatne, zvracela jsem byla jsem uplne mimo
snad zz zitra bude lip.:) A co mala uz chodi? ![]()
@Liddka Ahoj, tak jak ti je? Uz je to lepsi? Jinak Nika jeste nechodi. Ona se boji.
@Liddka Ahojky, panejo, co to tady čtu?? tak hlavně, že už jste doma, taky to znám, s malou jsem byla na JIP v jejích 3 měsících
je to strašný, člověk by raději byl n amístě těch prdelek
tak ale hlavně, že už jste doma a v pořádku a co to teda bylo? malé tenkrát ani kapačku nedali, protože se jim nepodařila napíchnout
akorát měla chudák všude modřiny od nich
ale naštěstí pila hezky sama, tak to nebylo třeba…a co je tobě?
Jinak holky, leze nám první stolička, malá už i popoběne a na trampošce už začíná poskakovat
je to sranda, včera jsme si užili suprovej den dětí, Maxík se vyblbnul a teď ve středu bychom měli jet na týden k našim
jo a holky, mýmu tátovi zjistili rakovinu plic
má to hodně rozsáhlé, dneska je p na první chemoterapii, tak jsem z toho celá rozhozená…je to strašný, když někomu v rodině něco je a navíc, když mu nemůžeme nijak pomoct
![]()
@Gabca85 dneska mi je uz lip nastesti. Vcera mi bylo fakt hrozne byla jsem uplne mimo jo a v noci jsem mela hroznou zimnici
Sebikovi se taky jeste porad nechce ale rikala mi dr jak jsme chodili na tu vojtovku ze ma cas do 18ti mesicu ![]()
@guesssgirl presne radsi bych tu kapacku mela ja nez on bylo to hrozny taky jsem to prvni den obrecela
vysledky jsou v poradku takze to byla nejspis strevni chripka. Tvyho tatky je mi lito
ty to hlavne zvladni
to je nejhorsi kdyz nekomu neco takovyho je a nemuzes mu pomoct ![]()
@guesssgirl To je hrozny. At tatkovi ta chemo hlavne zabere a ty se drz. Musi to byt hrozny.
@Liddka Ja vim, ze maji cas. Hlavne, ze si stoupa. Nika se obas i pusti kdyz zapomene. Jo a dneska jsem varila a otocim se a ona si sama stoupla v prostoru. No mela jsem uplne husi kuzi a hroznou radost.
@Gabca85 To ti verim jak to resis doma nechas ji volne behat po byte? My jak se budeme stehovat tak prave nevim tady ma malo prostoru. Tak to bude neco jineho. ![]()
@Liddka Tak ona leze vsude. Kdyz nechci aby nekam lezla tak tam zavru dvere, ale ona je hodne s Tomem a ten mi hlasi kdyz zlobi.
Ahojky, tak malá se naučila chodit snad během týdne, nedávno jsem Vám psala, že udělá 5 kroků, teď už přeběhne obyvák jako nic bez pádu
, venku ji raději teda nepouštím mám strach, aby nezakopla než si pořádně zvykne na botky, doma je naboso. Tak si myslím, že u Vás to bude taky během chvilky ze dne na den
![]()