Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
11.7.14 22:18

@Gabca85 krasny deticky :* to Sebikovi se to teda jeste nepodarilo si nandat ponozku ale taky si ji chce nandat :) a stim chozenim to uz bude urcite zachvilku a pak se nezastavis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
11.7.14 22:28
@Gabca85 píše:
Dětičky

Jsou krásní, dneska jsem se inspirovala vaším účesem, pořád jsem malé dávala sponku a ona ji furt sundává, tak jsme udělali palmu a bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
14.7.14 12:50

@guesssgirl Na palmicku jsem se tesila od ty doby co se nam narodila holcicka. Hrozne se mi ten uces libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
14.7.14 12:51

Diky holky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
14.7.14 18:16
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Na palmicku jsem se tesila od ty doby co se nam narodila holcicka. Hrozne se mi ten uces libi.

Mě taky, ale asi jsem tady jediná :-D tchýně ji to hned sundavá, když ji vidí, mě to přijde roztomilý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
15.7.14 10:08

@guesssgirl Me to taky prijde roztomily. Tchyni bych placla pres ruce, je to tvoje dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.7.14 10:51

Ahoj, vidím že se bavíte o vláskách :-) naší Kačce jdou udělat copánky už od půl roku, ale čím je starší tím hůř spolupracuje a sundává si je :( Máte nějaký tip na gumky nebo něco, aby šli dát co nejrychleji :lol: Ještě navíc má kudrnatý vlásky a špatně se češou, je něco pro děti na rozčesávání? Za každou radu budu vděčná :D
Jinak máte moc krásný dětičky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
18.7.14 11:22

@hanika231 Muj Tomik kdyz byl malej tak mel taky velky haro. Tomu vubec prvni vlasky nevypadaly. Ja bych se podivala po nejakym samponu pro lepsi rozcesavani. U Toma jsem ho mela taky. A gumicky nevim, ja pouzivam barevny obyc a tenky. Ale taky si to obcas sundava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
18.7.14 11:26

Jinak mi uz konci dovolena. Zitra si jdu pro Nikouse. A byla jsem ve stredu u nasich a vypada to, ze nase mala potvora zacina konecne chodit. Snad uz ji to vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.7.14 14:53

Dnes jsem koupila kartáč s přírodníma štětinama a světe div se, tím jdou rozčesat :D Kačce právě taky vůbec vlásky nevypadaly, už jsem jí je 2× stříhala, na levé straně je měla o 5cm delší než na pravé a vzadu ještě malinko kratší, tak to srovnáváme :)
K chození gratuluji :kytka:, jak jednou začne už se nezastaví :) malá chodí pořád, nemá čas s ani sednout :) Taky bych potřebovala dovolenou - závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
18.7.14 20:57

@hanika231 Diky, jsem zvedava jak to bude mit s tim chozenim. Uz aby tapala, mam pro ni spousty saticek, ale na lezeni venku ji je fakt nedam. Ja mam na Nikcu normalni hrebinek a tim se to cese taky dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.7.14 12:56

@Gabca85 ne že bych tě chtěla strašit, ale malá už chodí přes měsíc a poslední dobou mi vždycky venku klekne na všechny čtyři a leze, navíc jí to přijde děsně vtipný :nevim: nechtěj vidět ty kolena v kraťáskách nebo ty šatky, jak potom vypadají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
21.7.14 05:45

@hanika231 Sebik taky chodi chodi a z niceho nic si klekne na kolena a jde po kolenou taky mame pekny kolena :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
21.7.14 05:57

@hanika231 jo a jeste k tomu rozcesavani. Segra ma taky holcicku ma krasny vlasky husty a kudrnaty uplny prstynky a taky se ji cesali spatne tak pry koupila nejakej pripravek v dogerii na rozcesavani ze to nastrikas do vlasku a jen rozceses a nemusis ani umejt hlavicku je to pry na suche vlasky coz si myslim ze je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.7.14 10:27

@Liddka no Kačka už má jedno kolínko i odřený a stejně si nedá říct, musím ji vždycky pouštět na zahrádku až příjdeme z procházky, jinak jejak čuně :D, doufám, že je to brzo přejde :) po tom spreji se poptám, díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí