Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 krasny deticky
to Sebikovi se to teda jeste nepodarilo si nandat ponozku ale taky si ji chce nandat
a stim chozenim to uz bude urcite zachvilku a pak se nezastavis ![]()
@Gabca85 píše:
Dětičky
Jsou krásní, dneska jsem se inspirovala vaším účesem, pořád jsem malé dávala sponku a ona ji furt sundává, tak jsme udělali palmu a bylo ![]()
@guesssgirl Na palmicku jsem se tesila od ty doby co se nam narodila holcicka. Hrozne se mi ten uces libi.
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Na palmicku jsem se tesila od ty doby co se nam narodila holcicka. Hrozne se mi ten uces libi.
Mě taky, ale asi jsem tady jediná
tchýně ji to hned sundavá, když ji vidí, mě to přijde roztomilý ![]()
@guesssgirl Me to taky prijde roztomily. Tchyni bych placla pres ruce, je to tvoje dite.
Ahoj, vidím že se bavíte o vláskách
naší Kačce jdou udělat copánky už od půl roku, ale čím je starší tím hůř spolupracuje a sundává si je
Máte nějaký tip na gumky nebo něco, aby šli dát co nejrychleji
Ještě navíc má kudrnatý vlásky a špatně se češou, je něco pro děti na rozčesávání? Za každou radu budu vděčná ![]()
Jinak máte moc krásný dětičky ![]()
@hanika231 Muj Tomik kdyz byl malej tak mel taky velky haro. Tomu vubec prvni vlasky nevypadaly. Ja bych se podivala po nejakym samponu pro lepsi rozcesavani. U Toma jsem ho mela taky. A gumicky nevim, ja pouzivam barevny obyc a tenky. Ale taky si to obcas sundava.
Jinak mi uz konci dovolena. Zitra si jdu pro Nikouse. A byla jsem ve stredu u nasich a vypada to, ze nase mala potvora zacina konecne chodit. Snad uz ji to vydrzi.
Dnes jsem koupila kartáč s přírodníma štětinama a světe div se, tím jdou rozčesat
Kačce právě taky vůbec vlásky nevypadaly, už jsem jí je 2× stříhala, na levé straně je měla o 5cm delší než na pravé a vzadu ještě malinko kratší, tak to srovnáváme ![]()
K chození gratuluji
, jak jednou začne už se nezastaví
malá chodí pořád, nemá čas s ani sednout
Taky bych potřebovala dovolenou - závidím
@hanika231 Diky, jsem zvedava jak to bude mit s tim chozenim. Uz aby tapala, mam pro ni spousty saticek, ale na lezeni venku ji je fakt nedam. Ja mam na Nikcu normalni hrebinek a tim se to cese taky dobre.
@Gabca85 ne že bych tě chtěla strašit, ale malá už chodí přes měsíc a poslední dobou mi vždycky venku klekne na všechny čtyři a leze, navíc jí to přijde děsně vtipný
nechtěj vidět ty kolena v kraťáskách nebo ty šatky, jak potom vypadají
@hanika231 Sebik taky chodi chodi a z niceho nic si klekne na kolena a jde po kolenou taky mame pekny kolena
![]()
@hanika231 jo a jeste k tomu rozcesavani. Segra ma taky holcicku ma krasny vlasky husty a kudrnaty uplny prstynky a taky se ji cesali spatne tak pry koupila nejakej pripravek v dogerii na rozcesavani ze to nastrikas do vlasku a jen rozceses a nemusis ani umejt hlavicku je to pry na suche vlasky coz si myslim ze je super ![]()
@Liddka no Kačka už má jedno kolínko i odřený a stejně si nedá říct, musím ji vždycky pouštět na zahrádku až příjdeme z procházky, jinak jejak čuně
, doufám, že je to brzo přejde
po tom spreji se poptám, díky moc ![]()