Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka To je takova figurka, ma strapaty vlasy, natahovaci ruce a nohy a na konci magnety. Tom uz ma asi 3.
Ahoj holky. Tak jak se mate? My docela dobry. Konecne jsme se zbavili nocniho mlika a hned lip spi. Nakonec to probehlo v klidu. Byla nemocna tak jsem ji rikala, ze se mlicko v noci nepije a byl klid. Jinak jeste chvili a uz bude mit kompletni zuby. Uz ji chybi jenom kousek petky proriznout a je to. Konecne. Se zuby jsme fakt bojovali. Taky jsem ji zkousela dat prihlasku do skolky. Sice ji nejspis nevezmou, ale bude mit body navic pristi rok. A kdyby se jim uvolnilo v prubehu roku misto, treba by mi ji vzali.
@Liddka A co mimco? Jak roste? A jak to zvladas se Sebikem? Vite uz co to bude?
@Gabca85 ahojky dobry zatim je vse o. k a cekame kluka
tak aspon mam vse schovane tak jen koupime par novych veci aby mu to nebylo lito
to je super ze uz jste odbourali to mliko
uz jsou vetsi tak uz to lip vse chapou ![]()
@Liddka Hlavne, ze je vse v poradku. A co Sebik, jak se tesi na brasku? Aspon bude mit partaka. Uz mate vybrany jmeno?
@Gabca85 ja mu to rikam casto on by miminko uz chtel ted doma ale rekla jsem mu ze si musi jeste pockat
jj bude se jmenovat Damián chteli jsme netypicke jmeno ![]()
@Liddka To je super, ze se tesi. Hlavne, aby mu to vydrzelo.
@Liddka Urcite. Tom byl taky nadsenej. A ted spolu vyvadi pekny blbosti. Jsou bezva dvojka.
@Gabca85 tak to je super ze spolu pekne vychazeji
a stou skolkou uvidis jestli vas vezmou nebo ne. Ja se taky bala aby nas vzali a nakonec nas vzali a malej nastupuje 1.4.2016 ale chtel by tam nejradsi uz ted
tak pak dej vedet jak jste u ty skolky dopadli ![]()
Ahojky holky tak jak se mate? Jak zvladate ty horka?
me ty horka strasne stvou jak bylo ted 2 dny chladno tak to byla parada ale tohle? Je to desny ![]()
@Liddka Ahoj, ja docela dobry, ale ty jako tehu to musi byt des. My jsme s detma na chate, takze pohodicka. Akorat minuly tyden mela Nika uzeh, takze 39 teplota. Nastesti do 2 dnu byla v pohode.
@Gabca85 to jo je to desny uz aby se trochu ochladilo.
tak hlavne ze uz ji je lip chudinka. Tak si to uzijte
a co ta skolka?