Těhulky TP duben 2013 - Pardubice a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1019
4.2.13 11:55

Těhulky TP duben 2013 - Pardubice a okolí

Ahojky holky…najde se na těchto stránkách někdo kdo má termín v dubnu a je z okolí Pardubic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
276
5.2.13 13:55

Ahojky..já jsem přímo z Pardubic a čekáme v květnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.2.13 14:26

Ahojky…já teda přímo z Pardubice nejsem, bydlím u Chlumce nad Cidlinou ve vesnici Malé Výkleky. Nevím zda to znáš. Copak čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
5.2.13 14:28

@Fazolka1 bydlíme u slatiňan, TP 26.4. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.2.13 14:33

@deny7 a copak čekáte? My máme termín 9.4. podle poslední MS a dle ultrazvuku ve 20tt o týden déle, tak jsem zvědavá kdy se malá rozhodne :) Čekáme holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
5.2.13 14:34

@Fazolka1 my máme překvapení :mrgreen: jestli se teda na dalším UZ nebude moc ukazovat ;) a už chystáš věci? A kde chceš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.2.13 14:38

@deny7 já už mám skoro vše připravené, jen teď dokupujeme drobnosti, který zase tak nejsou potřeba. Jsem na neschopence, tak jsem začala s přípravami dříve, trochu jsem se nudila :-) A co ty? My máme na vzdálenost stejně do Hradce a do Pardubice, ale pojedeme do Hradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
5.2.13 14:49

@Fazolka1 tak já ještě nezačala :oops: si říkám, že po 30-tém týdnu času dost :oops: ale asi to je tím, že se mi tu už batolí jeden batolák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
5.2.13 17:48

Ahoj maminky :)
my čekáme chlapečka 13.5. už se nemůžu dočkat, akorát dnes mě začaly přepadat myšlenky a obavy z porodu..mám pár hadýrků, postýlku a nějaké drobnosti..vše nechávám tak trochu na poslední chvíli..Máme teď rozbouraný byt a probíhá rekonstrukce, takže dočasné útočiště u švagra v jedné místnosti nedovoluje moc nakupování..Navíc jsem teď sháněla spotřebiče, obklady atd. pracuju ve stavebninách tak vím co kde a jak..ale také vím, jak velký je výběr a o to je to pak horší rozhodování :D… teď třeba s kuchyňskými obklady…
V pátek jdeme na ultrazvuk a dozvíme se výsledky z cukrovky… tak snad nebude žádná dieta..rádi papkáme :D
No a jaké budete používat plíny? my chceme látkovat, teda pokusit se o to alespoň a uvidíme…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.2.13 17:53

@VeruskaM no tak když máte termín až v půlce května, tak si myslím, že máš ještě dost času a že to postupně taky dáš vše do kupy a pak už budete bydlet ve svým, tak to bude určitě lepší a budeš na to mít i více času. No já se chystám na papírový pleny, do těch látkových se mi moc nechce, ale uvidíme časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
5.2.13 18:35

@VeruskaM já taky nelátkovala, ani u prvního, ani teď to neplánuju, nemám na to morál :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
5.2.13 19:37

No já uvidím..zkusit to chci a pak se uvidí..:)
třeba na to také nebudu mít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
7.2.13 15:24

Ahoj holky..tak jsme včera byli na ultrazvuku a docela jsem vyrostli od 20tt. Už máme 1750g a odpovídá to tedy 31tt, takže jsme o týden napřed a termín je tedy opravdu 9.4.,jestli se jí nebude chtít dříve nebo později. Jo a holčička znovu potvrzena, takže nám nic nepřirostlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
10.2.13 18:24

Ahoj holky..tak mi byli na kontrole v pátek..cukrovna dopadla dobře..:) uf..trochu jsem se bála..a mrňous už pěkně roste..máme 1kg :)…zítra začínáme 27tt…:) už se nemůžu dočkat až tu bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
11.2.13 17:17

@VeruskaM tak koukám že už jste taky pěkně veliký, jen tak dál :)A jak probíhá rekonstrukce? Už víte kdy byste se mohli stěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí