// - únor 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1278
18.2.13 10:17

// - únor 2013

Ahojky, chtěla bych založit diskusi pro holky, kterým se v únoru 2013
podařilo na testu objevit //. Ale samozřejmě se může připojit kdokoliv ;-)
Já jsem zrovna tento případ, ale ještě jsem neměla vyšetření,
takže těhotenství ani nemám potvrzené :?
Proto bych se s váma ostatníma chtěla podělit o první dojmy,
zážitky… o první vyšetření atd.
Určitě se vás tady pár takových najde ;-)
Tak pište pište, kdy jdete na první vyšetření, jak se cítíte?? :srdce:
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Via
5078
18.2.13 10:51

Ahoj, já se moc ráda přidám ;) Včera jsem našla dušíka a dneska už pěkně zesílil.
Večer jsem začala trochu špinit, tak doufám že je to jen uhnízďování a všechno bude v pořádku. K doktorovi se chystám asi 7.3. to už by mělo jít něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.2.13 11:14

Ahojky, tak já bych se moc ráda taky přidala, test jsem měla pozitivní 7.2., shodou okolností jsem byla o týden později objednána na kontrolu, tak už tam byla vidět bublinka cca 6.týdnů stará i se srdíčkem :) Jinak doma mám už chlapečka osm měsíců, tak mám trošku strach jak ten záhul pak zvládnu :lol: Na rozdíl od toho prvního těhotenství mám pořád chutě na maso a celý den se mi houpe žaludek :roll: Budu držet palečky, at´ vám to dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.2.13 11:26

Ahoj tak ja jsem v patek mněla dostat MS dnes jsem testovala a jen 1 takže řešim co dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
18.2.13 12:08

Holky, vítám vás tady ;)
@Via Tak přeju, ať pěkně sílí ;) Já jsem objevila dvě plný čárky 15.2.
a k doktorovi jdu taky začátkem března, tak jsem zvědavá…
@Lucka_ova Moc gratuluju - to je super ;) Neboj, určitě to zvládneš :hug: @steisi Na testu to ještě nemusí jít vidět.. měříš si BT??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.2.13 13:39

@elaurra a čekáš první nebo už doma nějakého prcka máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
18.2.13 14:26

@Lucka_ova Čekáme první ;) Teda SNAD - doufám, že mi to doktor potvrdí :?: Takže vlastně ani nevím, do čeho jdu :-) Ale moc se těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
19.2.13 13:02

Holky, a kdy vám vychází termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
19.2.13 13:18

No u mě se to nedá odhadnout podle MS, protože jsem žádnou po prvním porodu neměla, takže podle UZ to je 5.10. a prý to budeme upřesňovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.13 13:20

Ahoj BT meřim ale to uz je fuk včera i dnes test negativni tak uz jsem sla k lekari videl nizkou sliznici na leve strane tekutinu snad od cysty a taky podezreni na mimidelozni..vzali mi krev volala jsem na vysledky krev negativni takze to bylo cystou -ne vzdy nedostavena MS znamena těhotenstvi a tak jsem doufala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
19.2.13 22:39

@Via Já vlastně ještě ani nevím.. ještě jsem nebyla na prohlídce, ale asi někdy v říjnu, jestli vše půjde, jak má ;)
@steisi To je mi moc líto :( Tak přeju, ať se zadaří příště :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
20.2.13 08:02

Tak já jsem taky ještě na prohlídce nebyla, ale podle poslední MS vím že to bude 3. listopadu ;) Vím i ovulaci, takže tak okolo toho data :) Dcera je 4.1. a ten druhý drobek by mohl být 4.11. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
20.2.13 08:38

@Via Tak to budeš mít Štíra - to bych taky chtěla… ;) mně podle výpočtu na netu vychází TP nějak kolem 20. října, což ještě Štír není, ale to je jedno, hlavně, aby vše bylo v pořádku a aby miminko bylo zdravý!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
20.2.13 08:43

@elaurra Já se nějak nevyznám v těch znameních a myslím si, že ani žádného štíra nemáme v rodině. Listopad se u nás zatím nerodilo :mrgreen: Tak nevím co mě čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
20.2.13 14:20

Ahojky holky, můžu se přidat? Já sice ješte nemám //, ale doufám, že už brzy budou. MS má přijít v sobotu, dneska už špinění, sice jen chviličku, ale uvidíme. Testovat bych se chtěla až v sobotu nebo v neděli, pokud se teda mrcha nedostaví, tak držte pěsti :-).Samozřejmě mám krásné příznaky, jako je divná pachuť v puse, neustále na něco chuť, časté močení, dost velká bolest prsou, ale tak nějak si myslím, že jsem si to už vsugerovala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí