10 dní vynechána MS

199
6.3.16 18:39

10 dnů vynechána MS.

Chci se zeptat, co byste dělali. Je mi 43 let a nyní mi 10 dnů meska menstruace. Test negativní. Mozna neznatelny dusik na mamatestu, dr. Max bily. Celých 10 dnů docela znatelná bolest v podbřišku, psychika příšerná, chudaci moji blízcí. Před půl rokem jsem měla cystu, a při ní MS po 20 dnech. Nevím, zda to může být už přechod, ale matou mě u toho ty bolesti. Nebo zase cysta, že by se projevila vynecháním? Těhotenství by podle mě uz test ukázal. Tapu, jestli už jít na gyndu, nebo počkat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5808
6.3.16 18:43

Já bych šla na gyndu, jestli se vrátily ty cysty, tak si myslím, že je lepší(bude to bolet kratší dobu) to řešit dřív… a co jsem koukala, tak cysty vynechání způsobit můžou… nebo teoreticky můžeš mít i posunutou ovulaci a teoreticky tam ještě něco bejt může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.16 18:44

No, vekove jsme na tom stejne, dostat jsem to mela 30. ledna, takze zpozdeni vice jak mesic, 5 negativnich testu. Take nevim, jestli mam jit na gyndu, ale myslim, ze je to prechod. Kdyz su ctu ty priznaky. Tak 8 z tech 10 zakladnich mam. Tak nevim.

• Citovat
  • Upravit
199
6.3.16 18:45
@Anonymní píše:
No, vekove jsme na tom stejne, dostat jsem to mela 30. ledna, takze zpozdeni vice jak mesic, 5 negativnich testu. Take nevim, jestli mam jit na gyndu, ale myslim, ze je to prechod. Kdyz su ctu ty priznaky. Tak 8 z tech 10 zakladnich mam. Tak nevim.

A bolí tě taky břicho jako před MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
6.3.16 18:45

Zašla bych spíš na tu gynekologii. Já mám sice do přechodu daleko, ale bude to asi pravděpodobné. Jinak jsem měla cysty na obou vaječníkách, ale MS pravidelná. A to jsem je měla opravdu velké. Jedna mi dokonce praskla. Ale měla jsem při tom taky bolesti. Nebo srůsty, ale to by nevysvětlovalo zpoždění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
6.3.16 18:52
@Domino111 píše:
A bolí tě taky břicho jako před MS?

Boli me bricho a zada stejne jako pred ms. Ale rekla bych, ze uz to mam vsugerovane :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.3.16 19:06

No tak asi na tu gyndu zajdu. Nebo ještě tyden počkám? fakt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
7.3.16 07:33

Zkusila bych jiný těhotenský test, protože Mamatesty jsou nejhorší a vždy ukazují duchy. Nejlepší jsou od Dr.Maxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
7.3.16 20:16

@Domino111 Zajdi si do jakekoliv laborky a nech si odebrat hcg. Budes mit klid. Ja to mam za sebou, mam hcg nula, predtim 5 negativnich testu a ms uz 2 mesice nikde :nevim: Nevim, jestli se tim mam nejak zaobirat, objednat se na gyndu, nebo se na to mam vykaslat. Uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
14.3.16 18:53

@Domino111 Možná už máš jasno. Jen moje zkušenost: 12 dni zpoždění, mírné bolesti a vše díky cystě. Jo a TT také neg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí