Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer,
Chci se zeptat jestli se toto stalo nějaké mamince. Měla jsem 10 dni zpoždění test vyšel slabě. Když jsem to dostala nedělala jsem si z toho nic, ale pak to dorazilo za týden. Byla jsem u dr a tami vzala krev aby vyvratila tehotenstvi. Hcg mam vysokou hodnotu. V utery jdu znovu na kontrolu myslite že mužu být tedy těhotná když stale krvacím.? Děkuji za odpovědi
@dominičeek Ano, můžeš být dál těhotná. Uvidíš podle UTZ
vydrž a držím palce
@dominičeek můžeš znám případy kdy žena krvácí celé první tři měsíce jsem jedna z nich a dnes mám doma zdravou 11letou slečnu
@věrasek80 píše:
@dominičeek můžeš znám případy kdy žena krvácí celé první tři měsíce jsem jedna z nich a dnes mám doma zdravou 11letou slečnu
A stalo se ti že jsi krvacela třeba 2× v měsíci.
@dominičeek píše:
A stalo se ti že jsi krvacela třeba 2× v měsíci.
krvácela a špinila jsem 3 týdny v kuse - od 6 do 9 týdnu a teď cca za měsíc rodím
může to být žilka v čípku
nebo prostě někde prasklá žilka. Mě dr řekl, že je štěstí, že to jde ven a netvoří se hematom
Taky jsem po otěhotnění lehce krvácela, ale bylo to fakt jiné než obvykle. Dnes je z toho zdravý kluk jako buk ![]()
No urcite muzes, ale je otazka, zda to neni probihajici ztrata, ale zase vysoke hcg je slibne.. uvidis, je to bud a nebo.
Můžeš být klidně těhotná. já taky krvácela. ale taky můžeš být těhotná a být to začátek potratu. to se nedá úplně říct. jen čekat:(
A vysoké hcg ještě nic neznamená. to by bylo v krvi i kdyby to bylo špatné. u hcg není důležitá hodnota ale změna - takže odběr za pár dní a musí strmě růst.
@Alyss1 presne tak, ja mela HCG vice nez 10 000 a davno mrtve tehu,,,rostlo, pro
toze tkane proddukuji hcg dal…
Já měla bohužel ZT při HCG 22 tisíc
Za další dva dny bylo 23 000. Zvyšovalo se jen nepatrně, bylo to špatné. Takže na jedné hodnotě nezáleží. Obden by hodnota měla být dvojnásobná. Držím palce, ať to tobě vyjde a je to v pořádku
To že krvácíš, může být i hematom.