Foto těhotenského testu 10 DPO – je pozitivní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
11.10.25 11:58
@Anonymní píše: Více

Já bych řekla, že tam taky vidím mini ducha. Počkala bych dva dny, myslím, že dělat test každý den nemá smysl. Ale určitě bych zkusila.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.25 12:01

@Lucat tak zkusím. První se nam 3 roky nedařilo, až s menší pomocí v caru. No teď jsme si řekli, že zkusíme druhé a uvidíme. Buď to klapne nebo ne. Jen jsem mela zvláštní pocity, velmi podobné jako u první, tak sem říkala, ze to zkusím. Ale mě ty testy baví dělat 😂. Naštěstí se tím nějak nestresuji 🙏🏼 byla by celkem sranda, kdyby to klaplo na první dobrou 🤭

• Citovat
  • Upravit
10
11.10.25 12:05
@Anonymní píše: Více

Tak to by bylo super🙏 😊. Dejte vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.10.25 06:26

Ahoj, tak dneska 13DPO a sílí. Mám radost. Jen budu radši volat Dr. Kvůli špinění a budu muset co nejdříve na endokrinologii na kontrolu. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.25 09:54

@Lucat ty jsou krásné, držím palce 🫶🏼
Já špinila u prvního po orgasmu, už jsem myslela, že je vše ztracené a bylo to vždycky chvilku po. Kdyz to bylo i po druhém (bez sexu), tak mi to teprve trklo, že to bylo tím, takže jsme se mému orgasmu vyhýbali, ale ja už z caru mela nasazeny gynprodyl až do ukončeného 12. Nebo 13. týdne.

No a moji dušící? Nemam tušení, byl vidět jak jsem se vkládala ty fotky, pak šel lehce vidět na mamatestu i na plastovém (tam o něco méně) zkoušela jsem i pepino a tam jen slabý stín a pak už jsem nezkoušela. Dneska bych to měla dostat podle mojí délky lutealní fáze a teplota šla nahoru dneska ráno, tak nevím, zda mám zkusit koupit test nebo počkat 😂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex