Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, vím, že je na test brzy jsem 10dpo, ale nějak jsem si myslela, že to vyšlo. Dneska mi nebylo chvíli dobře “divný žaludek”. V červenci jsem měla biochemické, tak snad se to teď povede. Takhle silnou čárku jsem neměla předtím ani s 2 denním zpožděním. Mám delší cyklus cca 34dní. Moc si přeji, aby to vyšlo. Test dělaný odpoledne, né ráno.
Též mám cyklus 30-34 dnes jsem 34 DC a test takto 🤷♀️ ms nikde, prsa bolí, občas tahaní v pobřišku ale ve vlnách.
dnešní není z ranní moči ale asi 2-3 když jsem byla. Takže bych to viděla nadějně.
@Anonymní píše: Více
Modlím se! Tak snad to vyjde i u vás. Držím palce ![]()
Ahoj, to vypadá dobře. Takto jsem to měla v dubnu já a teď jsem 28+3 tt. 😊
@Roxolana92 píše: Více
Gratuluji. Doufám, že bude sílit. Mám trochu starost od 6DPO maličkato špiním, po sexu trošku víc než přes den. Buď světle růžově nebo hnědě. V pondělí budu volat dr., tak snad se udrží. 😊 🙏
@Lucat To jsem měla cca od 6. týdne taky, co si tak pamatuju. Brala jsem kvůli tomu utrogestan až do konce 1. trimestru. Ale já měla problém s nedostatkem progesteronu i předtím… Chvíli jsme přírodu přemlouvali různými hormonálními preparáty, než se povedlo. 😊
Holky tak já si myslím že se povedlo 😇
Jeden je max a druhý mama test
@Roxolana92 píše: Více
No u nás při biochemku na první dobrou ani jsem o tom nevěděla, žádné časované snažení. A teď jsem si dělala ovu testy, byla jsem nafouklá skoro celé cykly, tak jsem nevěděla, dle čeho se orientovat, ale poslední ovu jsem cítila moc dobře, slušná bolest podbřišku. Tak uvidíme.
Ahoj děvčátka. Přidám se k vám, ale teda máte krásné duchy oproti mně. Už jsem zkoušela dvě diskuze a zatím nikdo neodpověděl, tak zkusím ještě tady vás 😁
Spodní je včera večer a horní dneska ráno. Proste jsem tam něco viděla. Ovulace dle všeho mela proběhnout 30.9. V noci nebo 1.10. ráno. Takže počítám dneska 10-11dpo. Má cenu zkusit dělat zítra ještě další? 🤔