10. narozeniny, tipy k dárkům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2990
9.11.25 08:52
@Market92.24 píše: Více

Tak ono to chce definovat aspon trochu prijemce…my treba kupujeme spoluzackam, tam fakt nejake kulatiny neresim :nevim: A z Lega byly nadsene. Jestli to je v rodine a potrpite si na to, tak to pak clovek uvazuje uplne jinak :nevim:
Ja treba neznam 10lete slecny nosici stribrne naramky, to by me nenapadlo ani ve snu… :nevim: Tim nerikam, ze to je blby napad, jen ze kdyz polozis totalne obecny dotaz, tezko muzes ocekavat nejake smysluplne odpovedi :nevim:

• načítám...
6626
9.11.25 09:01

Tak za mě rozhodně ne. Moje dcery by to hodily do šuplíku. Naušnice třeba vůbec nenosí. Ono je fakt o tom konkrétním dítěti.
Dcera teď dostala k jedenáctinám naušnice. Naprostá trefa vedle.

• načítám...
108
9.11.25 09:23

@Market92.24 Náramek nevím, ale z náušnic a řetízku by měla dcera radost.

• načítám...
Anonymní
9.11.25 10:12

Když nevím, čím obdarovat, ptám se raději rodičů dítěte.
Moje holky by v 10 žádný řetízek, ani jiný šperk neocenily, nedej bože šminky. V tomhle věku milovaly všechny možné stavebnice, tvořivé sady, dobré encyklopedie.

• Upravit
8397
9.11.25 10:19
@Anonymní píše: Více

To je přece jasné. Každé dítě je jiné, má jiné zájmy, koníčky, nelze takhle radit, když nevíš nic o tom dítěti

• načítám...
Anonymní
9.11.25 11:08
@izabe píše: Více

A proč to píšeš mně? Zakladatelka potřebuje poradit, ne ja :think:

• Upravit
8397
9.11.25 11:29
@Anonymní píše: Více

Vždyť jen reaguji na tvoji reakci a souhlasím s ní, je na tom něco špatného? :nevim:

• načítám...
31
9.11.25 12:35

@izabe jak vidíte, tak je tady špatně snad vše. Člověk se zeptá a když vidím, kolik je tady ironie a zlých lidí, tak do víc diskuzí se tu člověk raději ani pouštět nebude. :nevim:

• načítám...
6626
9.11.25 12:43

Tohle přeháníš. Většina lidí ti tu odpověděla, že univerzální dárek neexistuje a máš ho kupovat podle konkrétního dítěte. Co je na tom zlýho?

• načítám...
31
9.11.25 12:48

@Janli v pořádku. :) Prošla jsem tu více diskuzí a v hodně je bohužel vidět, jak se tu lidé hádají. Toď můj názor a nikdo ho nikomu necpe.

• načítám...
15129
9.11.25 12:58

Ptát se rodičů, nebo rovnou dítěte. Moji dceri je jedenáct, od 10 se zájmy tolik nezměnily. Urcite by ji potěšilo klidně lego, ne na hraní, ale rada ho staví, sada malých korálků na navlékání. Urcite šminky, lesk na pusu, řasenka, lak na nehty, voňavka. Šperky taky, řetízek, náušnice by určitě ocenila. Muze byt i neco na sebe, například croptop, tim se snad neda nic zkazit, to se da koupit bez zkoušení. Případně nějaký merch, pokud ma oblíbence. Dcera a její kamarádky miluji k-pop, takže treba z trička stray kids by byla nadšena. Nebo ma miluje seriál Stranger thinks. 10 lete by mohlo udelat radost neco s wednesday.

• načítám...
31
9.11.25 13:07

@Alušáček děkuji moc za Vaše typy. :kytka:

• načítám...
76199
9.11.25 21:08

chybu jsem už určitě udělala a ne jednu, ale než vlezu na nějaký nový web, tak si přečtu jeho pravidla - doporučuji :palec:

• načítám...
16184
9.11.25 21:15

A co tu řešíš hádky? Ptala ses na tip na dárek. Kdyz ti 5 lidi napíše Lego, dáš Lego a dítě je spíše tvořivé a více ho berou treba kreativní sady - výroba šperků, mýdla, svíčky,.. Pak je asi Lego blbost, nemyslis? Jako kdybych mela rada přírodu a nepila alkohol, a dostala poukaz do hospody :nevim:

• načítám...
31
9.11.25 22:23

@Dahlia0409 Ok, chtěla jsem jen typ. 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný