Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla bych poprosit o typy, co za dárek pro dívku k 10. narozeninám.
Děkuji moc ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Market92.24 píše: Více
Podle toho, co má ráda, co ráda dělá a tak ![]()
Univerzální rada přece není. Záleží na té dívce co má ráda, jaký má koníčky.
@Market92.24 píše: Více
já tu na rozdíl od tebe přípravky nepropaguji
@ibis naprosto vážně. Moje dítě to není, tak mě zajímají typy. Ale zírám, že to komentuje někdo, kdo neodpoví, ani na tuto otázku. ![]()
Tak záleží, zda je to tvoje dite, nebo kamarádka tvych dětí… proste, jaky máš k té holčičce vztah? Co dělá, co ma rada? Jako univerzální dárek fakt neni…
Pokud fakt netusis, tak pomerne univerzalni byva Lego, my kupovali takove ty 3 v 1 nejake zviratkove v nekolika varaintach pro ruzne deti…ale synator prisel z posledni oslavy u spoluzacky s tim, ze nejvetsi radost byla z hopiku ve tvaru vejce, ktery se odrazi uplne nahodne, ze si s tim hrali asi hodinu vsichni
Jinak je dobre vedet, co tu holku aspon trochu zajima, at nejste uplne mimo ![]()
@Beruska999999 děkuji
Lego je taková ta klasika, co kupujeme pravidelně synovcovi a neteři většinou cokoliv k vyrábění. Ale přece jen to bude velká oslava, tak mě zajímaly typy, co „jiného“ dát ke kulatinám.
@stinga vy musíte mít asi hodně " smutný" život. 😊
Ale vidím, že vy jste asi nikdy žádnou chybu ještě neudělala, když se vracíte dokola k jiným tématům. Tak děkuji za Vaš komentář a tímto to s Vámi beru za uzavřené. ![]()
V jaké cenové relaci? Dceři bylo teď 10 a z lega by už úplně nejásala. Co poukázka do kina, Jump arény nebo na oblečení? Pokud něco na památku, tak náušnice.
@astra12 děkuji moc za Vaši radu!!! Přesně něco takového nás taky napadlo. Sříbrný náramek nebo náušničky, případně vstup do Bonga. Tak asi to není špatný nápad, ještě jednou děkuji. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat