Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, kdy zhruba z těla vyprchá 10000 jednotek pregnylu? Píchala jsem si Pregnyl 6.4. ve 22:00 a chtěla bych vědět, kdy asi tak z těla vyprchá, kdy má cenu dělat tt.
Moc děkuju za všechny odpovědi.
sylviasek
To je individuální, nicméně pokud budeš testovat v době očekávané MS, bude přítomnost pregnylu tak zanedbatelná, že bude mít test vypovídací hodnotu. Existují samozřejmě i výjimky, viděla jsem i krásně pozitivní test 14 dní po aplikaci způsobený prokazatelně pregnylem, ale je to nepříliš obvyklé.
Já testovala každý den od transferu a ani nevím kdy přesně pregnyl vyprchal.. čárka slábla, slábla a pak začala zase sílit ale nikdy úplně nezmizela.. HCG z Pregnylu prostě nahrazovalo postupně HCG miminka.. Pokud půjdu ještě někdy na IVF tak zas budu testovat denně - alespoň jsem věděla na čem jsem a nemusela řešit jestli 14dní po pregnylu je čárka pravá
Hodně štěstí ![]()
Ahoj,
já jsem 6 den po et a test si dělám od 4 dne, abych zjistila kdy pregnyl zmizí. Měla jsem 5 tis před 11 dny a 5 tis před 9 dny. Test je stále slabě pozitivní, uplně slabá druhá čárka, ale dobře viditelná. Ale není slabší, což si myslím že by právě měla slábnout jak to vyprchává. Tak jsem z toho mírně zmatená. ![]()
@Maji123 píše:
Ahoj,
já jsem 6 den po et a test si dělám od 4 dne, abych zjistila kdy pregnyl zmizí. Měla jsem 5 tis před 11 dny a 5 tis před 9 dny. Test je stále slabě pozitivní, uplně slabá druhá čárka, ale dobře viditelná. Ale není slabší, což si myslím že by právě měla slábnout jak to vyprchává. Tak jsem z toho mírně zmatená.
Mě test pár dní „stagnoval“ př stejné intenzitě a to bylo právě, když HCG pregnylu postupně vyprchávalo a HCG plodu rostlo.. Pak zase začal sílit.. Stejná intenzita tam byla si 3 dny..
Tak to by bylo fajn, kdyby to tak bylo jak říkáš. Jsem samozřejmě jak na trní jak bude vypadat zítřejší testík ![]()
Holky, děkuju za reakce… četla jsem právě dva názory a tak nevím, kterýmu spíš věřit ![]()
Zdravím, dnes je to 12dní od pregnylu 10tis jednotek… myslíte, že dnešní test (spodní) je ještě z pregnylu?? ten spodní je na oko vidět líp než na obrázku…
No, myslet si muzeme co chceme, ale realitu jaksi nevykoumame. Ja mela o trosku silnejsi 12 dni po pregnylu a tehotenstvi to 100% nebylo (IVF bez transferu).
No asi mi fakt nezbývá nic jiného než čekat… @ugluk děkuji za odpověď…
@Petulikk za mě klidně pregnyl
měla jsem 3000j, což je celkem prd podle 10000j a 6dní od píchnutí stále dušík, asi tak jak ten tvůj, šla jsme v ten den na ET takže to byl 100% pregnyl, za 4dny bílý test a za další tři dny už dvě čárky, ikdyž zatím druhá slabá
@Petulikk Je to hodně individuální… Já jsem dostala taky 10tis. jednotek a už 10. den byl test úplně bílý, 11. den taky a 12.den se objevila a už jen sílila, ta už byla těhotenská
Takže bohužel nezbývá než čekat… Držím palce ![]()
Děkuji holky, je to asi fakt hodně individuální… štve mě, že jsem netestila i včera… ![]()