Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
děvčátka, je tu některá dívčina která by měla na těhu testu už slaboučkou čárečku ale na ovu testu sněhobílo či negativní test? četla jsem že vpřípadě těhu je i ovulační test pozitivní
je to tedy nutností???přeji krásný den ![]()
Tehotna muzes byt jen kdyz mas ovulaci, takze musis mit nejdriv pozitivni ovulacni test
(ovulace je snad kolem 12. dne cyklu)
Jasně, noo tak to vypada asi bledě
jsem 9dpo a ovu test bilo až vymeteno…takže pochybuji že by se tam ještě něco oběvilo když ms má přijít pozítří ![]()
@JayLee píše:
jooo to je pravda a hnedka jak jsem mela podezreni na tehu, tak jsem si udelala ovu test a tam byly krasny dve kojelnice zatim co na tehutestu mene vyrazna druhato je takovy vlastne overeni zda je to tehu ci ne
se to tu docela rozmaha koukam
Nevim zda je to nutnosti ale za sebe a dve dalsi holciny co to taky zkusily, tak to tak bylo
@JayLee gratuluju k miminku ![]()
@JayLee i já se přidávám ke gratulaci ![]()
Zakladatelko pravidlo to není, takže z toho nic nevyvozuj..
Tak já nevím. dnes dušík na tehu testu ale na ovu vuuuubec nic
prikladam foto tehu testu snad tam neco vykoukate ![]()
Na ovu testu být nemusí, to není směrodatné..Něco možná vidím, ale zkus testnout o víkendu a uvidíš, držím palce ![]()
@Anonymní píše:
Tak já nevím. dnes dušík na tehu testu ale na ovu vuuuubec nicprikladam foto tehu testu snad tam neco vykoukate
ducha tam vidim, kdyz bude silit, tak to neco bude znamenat, ovu testy jsou na urceni ovulace, tak proc ho delat ted???ze to nekdo zkusil a vyslo to, no dobry, nahoda…