Těhotenské a ovulační testy

Anonymní
17.4.13 14:23

těhotenske a ovulační testy

:mavam: děvčátka, je tu některá dívčina která by měla na těhu testu už slaboučkou čárečku ale na ovu testu sněhobílo či negativní test? četla jsem že vpřípadě těhu je i ovulační test pozitivní :think: je to tedy nutností???přeji krásný den :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1490
17.4.13 14:46

Tehotna muzes byt jen kdyz mas ovulaci, takze musis mit nejdriv pozitivni ovulacni test :-) (ovulace je snad kolem 12. dne cyklu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.13 16:09

Jasně, noo tak to vypada asi bledě :think: jsem 9dpo a ovu test bilo až vymeteno…takže pochybuji že by se tam ještě něco oběvilo když ms má přijít pozítří :think:

• Citovat
  • Upravit
7967
17.4.13 18:41
@JayLee píše:
jooo to je pravda a hnedka jak jsem mela podezreni na tehu, tak jsem si udelala ovu test a tam byly krasny dve kojelnice zatim co na tehutestu mene vyrazna druha :palec: to je takovy vlastne overeni zda je to tehu ci ne :kytka: se to tu docela rozmaha koukam :mrgreen:
Nevim zda je to nutnosti ale za sebe a dve dalsi holciny co to taky zkusily, tak to tak bylo :kytka:

@JayLee gratuluju k miminku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
18.4.13 09:04

@JayLee i já se přidávám ke gratulaci :)
Zakladatelko pravidlo to není, takže z toho nic nevyvozuj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 11:13

Tak já nevím. dnes dušík na tehu testu ale na ovu vuuuubec nic 8o prikladam foto tehu testu snad tam neco vykoukate :think:

• Citovat
  • Upravit
7205
18.4.13 16:57

Na ovu testu být nemusí, to není směrodatné..Něco možná vidím, ale zkus testnout o víkendu a uvidíš, držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
18.4.13 21:56
@Anonymní píše:
Tak já nevím. dnes dušík na tehu testu ale na ovu vuuuubec nic 8o prikladam foto tehu testu snad tam neco vykoukate :think:

ducha tam vidim, kdyz bude silit, tak to neco bude znamenat, ovu testy jsou na urceni ovulace, tak proc ho delat ted???ze to nekdo zkusil a vyslo to, no dobry, nahoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí