Pozitivní testy bez těhotenství?

53
16.4.13 08:54

pozitivní testy bez těhotenství?

Je možné, aby antibiotika ovlivnila těhotenský test? Po desetidenním zpoždění s ms jsem si dělala testy a všechny vyšly pozitivně i když se slabší čárkou. :nevim: Doktor na ultrazvuku nic neviděl a dostala jsem injekci na vyvolání. Hned druhý den jsem začala špinit. Špiním už 11. den. Mám citlivé bradavky a pobolívá mě v podbříšku :oops: Hned zítra kupuju další test.. Ale když tam nic neviděl? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3831
16.4.13 08:59

Nemusel nic vidět, u mě doktorka taky nic neviděla a chtěla mě bodnout, odmítla jsem, přišla za týden a prcek byl tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.4.13 09:01

No.. říkal, že ta injekce není potratová.. ale, já si s partnerem dávám při milování pozor… že by kapka a je z něho taťka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
16.4.13 09:02

Jen si myslím, že po té injekci na vyvolání MS těhotenství už nebude. Třeba se pletu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
16.4.13 09:04

Já myslím, že ty injekce nejsou potratový, doktorka tenkrát taky něco blekotala o tom, že když to po ní nedostanu, tak jsem asi opravdu těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.4.13 09:06

Možná bylo brzo. Nicméně ta injekce by neublížila :palec: takže uvidíš z dalšího testu no :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.4.13 09:06

Brala jsem měsíc antibiotika a dr. říkal, že ty taky můžou ovlivnit ten test a zpoždění. A že prý když je test jen se slabou čárkou, tak je spíš falešný. Ale druhá čárka na všech testech naběhla v limitu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
16.4.13 09:07
@Korrrinka píše:
Jen si myslím, že po té injekci na vyvolání MS těhotenství už nebude. Třeba se pletu :nevim:

Mýlíš se ;) progesteron funguje jako vyvolávačka u netěhotných a jako podpora udržení pro těhotné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.4.13 09:09

A hlavně mi říkal, že sliznice je doost velká a že mám očekávat hodně silný krvácení.. a nic.. jen špiním tak dvě až tři kapky denně světlé krve… Pro mě by to byl zázrak, dva roky jsem se snažila s bývalým partnerem i přes CAR a nic.. Tenhle to dítě asi nechce..ale co už, já si ho nechám :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
16.4.13 09:11

@Aknyt Tak to se omlouvám :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
16.4.13 09:11

@jillinka přesně tohle mi doktorka říkala taky, že mám velkou sliznici a že to každým dnem musím dostat a ono prd. přišlo to až o 11 měsíců později :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.4.13 09:12

@Korrrinka Je to blbost. Vyvolávačka je progesteron, ta naopak těhotenství podpoří, pokud tam nějaké je. Pokud není, nebo není v pořádku, tak se normálně dostaví MS. Zakladatelko, neviděl nic proto, že může být ještě velmi brzy. Deset dnů po zpožděné MS je fakt nic. Takže těhotenství to zřejmě je - buď to bude v pořádku a příště už něco bude, nebo se neudrželo a odchází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
16.4.13 09:12

@jillinka je asi brzo na soudy - buď je to těhotenství mladší, než myslíš, potom na ultrazvuku ještě není nic vidět. Pak to taky mohlo být biochemické, ale to bys asi už odmenstruovala. A nebo to může být cysta na vaječníku, ta prý může dělat slabě pozitivní testy (ale to by nebyla vysoká sliznice). Nebo podle mého nejhorší varianta - mimoděložní těhotenství. Měli by ti zkontrolovat hCG v krvi, jestli tam je a potom za 2 dny, jak roste. Mimoděložní na ultrazvuku nemusí být vidět (u mne nebylo), ale je poznat v krvi, že těhotná jsi. Ale 10 dní po vynechané MS na ultrazvuku nemusí ještě být vidět nic.

Příspěvek upraven 16.04.13 v 09:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.4.13 09:13

Dandysek : tak to by se mi taky líbilo :dance: uvidíme, je mi letos 33 let a to už mi v hlavě pěkně bimbaj biologický hodiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
16.4.13 09:13

Dámy ještě jednou se za svojí nevědomost omlouvám… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie