Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda, jsem dnes 10 DPO, nevím kdy mám dostat MS ( nepravidelné cykly (PCOS), nejdelší ovulační 27, dnes jsem 24 DC) a na testu mám nepatrného dušíka. Přikládám foto, myslíte, že můžu doufat a věřit na duchy? Po zaschnutí teda skoro zmizel, tak nevím
Jinak BT mám stále vysokou a každý den o malinko stoupne, proto sem zkusila test. Co si o tom myslíte? Je to ten nový Mamatest 10. Díky
@Logeta
já tam teda nic nevidím, ale osobně jsem měla ducha 13DPO.. počkala bych
Něco tam prosvítá
Ale radši počkej ještě tak dva dny, to bude jistější ![]()
Udělej za dva dny ještě další a uvidíš. Ale můj vypadal taky tak. Taky jsem ho tam skoro hledala a podivej na metřík. Držím pěsti ![]()
Tohle je mamatest 25 prodavany jako mamatest 10,maji stitkem prelepene ty bile obaly testu. Pockej jeste par dni, drzim palce.
Jako vážně je to 25? přelepený to mají, ale na obalu byl mamatest 10. Podvodníci. Na tom klasickým jsem nikdy ducha neměla teda
Jo, je to tak, mam to i potvrzene vice holkama. Ale tak to mas jedno, i na tomhle ti bude carka silit.
Já taky vidím, je hodně nenápadný, ale je!!
Já bych klidně zkusila odpolko, ale já jsem na testování ujetá ![]()
snad to vyšlo, už bychom si mimčo moc přáli, já bych to zkusila, ale nemám čím, takže až tak v úterý…Kéž by to nebyla jen představa. Z příznaků ale asi nic nemám, kromě toho, že trošičku cítím břicho, tak nevím, normálně na sobě najdu cokoliv ![]()
Já vidím ducha v místě, kde ta čárka opravdu bývá (což ty nevíš, kde bývá, jestli ještě děti nemáš, to chápu, že už ti jdou oči šejdrem).
Ale musíš prostě vydržet. Držím palec.
Ten „nepatrny dusik“ se mi objevuje i napravo od kontrolni carky, takhle pres pocitac/mobil to svadim na opticky klam, jak v realu, tezko rict, ale tohle pro me neni ani duch, to je pro me negativni test.