Syn (10m) si dá sousto a zůstane mu v puse, nespolkne ho

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
21.10.25 10:04

10m a přestal jíst

Ahoj zkušené matky,
syn má teď 10m a ze dne na den přestal jíst ovoce, zeleninu, jogurty, prostě všechno. Jen se k němu přiblížím lžičkou, dám mu sousto, tak pusu nechá otevrenou, houká a nespolkne to, ani třeba po 3 minutách. A přitom mu tak chutnalo všechno, jak to tekutější, tak kousky. Miloval třeba banán - dneska opět s banánem propadák. Trvá to už 2 dny a mě to fakt brnká na nervy. :lol: To je normální? Čím to může být? Je zatím bezzubý, ale nevypadá, že by se něco konalo, nic ani nenasvědčuje tomu, že by měl být nemocný. :?
Neznáte nějaký fígl? :lol: Mlíka zvládne za den cca 600ml, bojím se ale nějakého zhubnutí, dehydratace, apod. Snažím se mu nabídnout fakt všechno, na co byl dosud zvyklý. Nechce jíst ani sám, ani ode mě.
Diiiiky moc. Pokud neodepisu, tak jsem se už z něho zbláznila. 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8294
21.10.25 10:28

Neboj dehydratace fakt nehrozí, vždyť má příjem mléka ;) za mě to vypadá na ty zuby, že by měly začít růst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18505
21.10.25 10:39

Koukni na nejaky znecitlivujici gel na dasne. 10 mesicu a bez zubu, tak to je jasny ;). Holka mela prvni zub tesne pred narozeninama a do pul roku mela kompletni 16 a vyrostlo ji to na dvakrat. Zadne nocni knourani a rozmrzelost. Pridala bych klidne mliko pokud bude chtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25070
21.10.25 10:47

Není po očkování?
Jinak taky sázím na zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
21.10.25 11:57

@Aries6 naštěstí není, protože to mu pod výhrůžkou násilí dávám i to mlíko. 🤣

Naštěstí si dává aspoň to mlíko. Jen jsem spíš z toho taková překvapená, smutná, že tak přestal jíst. To byla radost pohledet, když jedl. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
21.10.25 12:22

Můžou to být zuby nebo afty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8294
21.10.25 12:33
@Karinananka píše: Více

A ty míváš chuť k jídlu, když tě něco bolí nebo jsi nemocná? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí