Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhotná jsi, ale jestli to vyjde ti nikdo neřekne. Já takové testy jako máš ty měla 8. - 9. den po KET, ale stejně jsem HCG měla nízké a na ultrazvuku prázdný gestační váček a následný potrat v 7. týdnu. Dvě čárky na testu jsou jen začátek. Držím palce, ať je to v pořádku. ![]()
@Monis2022 píše: Více
Já vím, že to nemusí dopadnout. Jen po tom, co už jsme zkusili, je tohle první IVF a chci mít alespoň nějakou naději, že je to v pořádku. Všude jsem viděla už kolem 12. týdne skoro dálnice, tak mě znejistilo, že mám 10. a 11. den jen takové duchy. A asi jsem chtěla trochu ujištění, jestli trochu sílí nebo si to jen vsugerovávám.
Já měla 11.den už daleko silnější čárku, ale nemusí to nic znamenat. Držím palce ![]()
@kavenka
Já právě taky a přesto to bylo i tak špatně. ![]()
Zakladatelko, jak test vypadá dnes? Jaký test používáš?
@Monis2022 píše: Více
Je to jak píšeš. Mně i hcg v krvi rostlo ukázkově a stejně to bylo ZT.
@Monis2022
Byl to Adiel.
Zkusila jsem koupit ještě jinou značku a ty 2 zprava jsou dělané dnes.
@kavenka Já to vím. Je to všechno v začátku a moc dobře vím, že to dopadnout nemusí. Jen jsem chtěla nějaké zkušenosti, že i s takovým testem to může dopadnout.
Podobný příklad, když někdo píše ohledně předčasných porodů. Taky nikdo neví, zda porodí za den, týden, v den porodu nebo nakonec bude přenášet. ![]()
@kavenka píše: Více
Snad nebude vadit, že se ptám… jak to u tebe probíhalo? Sílící HcG a pak na kontrole nebylo srdíčko nebo srdíčko bylo a pak se zastavil vývoj?
A nevíš třeba jaká je statistika? Nikde nemůžu najít.. Většinou je jen všeobecná úspěšnost IVF a různých technik, ale nikde pak není, jaká je úspěšnost při pozitivním testu.
Chci mít aspoň naději, že to může vyjít. ![]()
Já měla na testech ducha vždy od 6. dne po KETu. Testy silné a HCG stoupala přesně tak jak má. A pak většinou na prvním utz byl buď jen váček nebo embryo bez srdeční akce.
Zamlklé těhotenství jsem měla 4× ![]()
A pak 2 úspěšná těhotenství, takže šance určitě je. Neboj ![]()
@kavenka Děkuju. Doufám, že to vyjde…
A jsem ráda, že ty máš 2 zdravá děťátka. ![]()
Testy určitě pozitivní jsou, ale nejsem si jistá jestli dostatečně.
Dnes jsi 14. den už? To bych si zašla na krev jako samoplátce. Taky jsem šla a tady jsem zjistila, že je něco špatně. HCG jsem měla pouze 233 a samozřejmě se pak na utz potvrdil prázdný gestační váček.
Moc ti držím palce, ať je vše v pořádku. ![]()
Podle me mama test nevypada vubec zle.
Hlavne at sili carka, moc drzim pesti
![]()
@Monis2022 @LucieKLuc
Ahoj, pro porovnání přikládám testy ze včerejška a dneška. Oba jsou po zaschnutí. Vpravo je včerejší a vlevo dnešní.
Ahoj, měl to někdo podobně a může to vyjít?
Včera (vpravo) 10. den KET. Vlevo dnešní.
Děkuji.