12denní miminko a usínání

64
10.12.16 19:21

12 denni miminko usinani

Ahoj dotaz mala ma 12 dni a vzdy pri usinani zacne zrychlene dychat a rozhazovat rucickama, coz ji vzbudi a opakuje se to nekolikrat dokud neusne je to normalni?? A taky spi treba 3 hodiny a po kojeni neusne a treba 2 hodiny kouka a nechce se ji spinkat ja myslela ze miminko skoro furt spej… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30962
10.12.16 19:22

@haxnicka Zkousela jsi ji zavinout? To by vyresilo to buzeni se diky rozhazovani rucicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.12.16 19:27
@haxnicka píše:
Ahoj dotaz mala ma 12 dni a vzdy pri usinani zacne zrychlene dychat a rozhazovat rucickama, coz ji vzbudi a opakuje se to nekolikrat dokud neusne je to normalni?? A taky spi treba 3 hodiny a po kojeni neusne a treba 2 hodiny kouka a nechce se ji spinkat ja myslela ze miminko skoro furt spej:nevim:

Jo, to jsem si myslela taky. Píšou to v knížkách. :lol: Jen moje dítě mě potom vyvedlo z omylu. :mrgreen: Jako novorozenec nespal přes den téměř vůbec. Jinak k věci: ano, všechno je normální: to, že nespí, že hází ručičkami, že zrychleně dýchá a vyluzuje všelijaký další zvuky. Je teprve 12 dní na světě. Na to rozhazování je fajn pevné zavinutí, pak se ty děti většinou kvůli ručičkám nevzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
10.12.16 19:34

Pevne zavinout, rozhazovani rucickama je rusi pri usinani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.12.16 19:34

@Fima dekuji zkousim ji rucicky davat pod perinku nedo da zabalky ale to mi prijde ze se ji to nelibi :( tak moc nepraktikuji.. Tak ste me uklidnili to zrychlene dychani me znervozdnovalo nejvic nekdy mi i prijde ze trochu chrci jako by mela rymu nekde vzadu nevim jak to popsat Eliska je moje prvni ditko tak jeste nejsem ve vsem zbehla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30962
10.12.16 19:43
@haxnicka píše:
@Fima dekuji zkousim ji rucicky davat pod perinku nedo da zabalky ale to mi prijde ze se ji to nelibi :( tak moc nepraktikuji.. Tak ste me uklidnili to zrychlene dychani me znervozdnovalo nejvic nekdy mi i prijde ze trochu chrci jako by mela rymu nekde vzadu nevim jak to popsat Eliska je moje prvni ditko tak jeste nejsem ve vsem zbehla…

K tomu chrceni, mas naklonenou postylku nebo klin v ni? To nam hodne pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.12.16 19:48

@haxnicka Chrčení taky bývá, je to kvůli úzkým dýchacím cestám. Samozřejmě se můžeš, pro klid duše, zmínit v poradně, ale většinou to bývá fyziologické a naprosto nevinné. Jak miminko poroste, tak to vymizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
10.12.16 20:02

Na rozhazovani rucickama pomahalo vzit si ji k sobe, nekde jsem cetla, ze to dite tak hleda maminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30962
10.12.16 20:50

@Lelio Tak nam mrne rozhazuje rokama pri spani i u me v naruci. Takze u nas mamcu nehleda a presto rozhazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
10.12.16 21:03

Rozhazovani rucickama je reflex, ktery vymizi. Schovej ji rucicky do zavinovacky, mozna se bude branit, ale pak se ji bude lepe spat. Chrceni je normalni, nas vydaval zvuky jak v zoo minimalne 2 az 3 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí