Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mile holky,zdravim.Jsem tu nova.Dnes jsem 16. den po ET,2 embrya, jinak delala jsem test ktery byl pozitivni a krev take ukazala zvisene HcG.Ted je na rade SONO 02.10. hrozne se bojim ze se neukaze nic a ze ti pozitivny testy byli mozna z hormonu nebo tak… Jsem panikar, porad bych testovala krev
je to muj druhy pokus otehotnit, poprve se nepovedlo.
@bubic037 Gratuluji k pozitivnímu testu..
jakou mělo hcg hodnotu? A půjdeš ještě na kontrolní odběr? Není se čeho bát sono máš už příští týden a určitě tam bude dutinka vidět..Nám se podařilo také při druhém pokusu a už jsem ve 20.týdnu, tak budu držet palce ať to dopadne taky tak.. ![]()
Kdy jsi testovala naposled a jaká byla hodnota HCG
tiše gratuluji ![]()
Ahoj veverka89,dekuji za odpoved a podporu
hcg melo v pondely 281 a ve stredu cca 780 a od te doby jsem nic nedelala, aby nevypadala jako silenec
ale ja se do toho 02.10. zblaznim asi
To jsem moc rada ze se ti podarilo, take jsi mela 2 embrya?
Naposledi jsem testovala 25.09,a uz se stidim jit na kliniku, vsychni me tam znaji a mam pocit ze jsou ze me
ha ha
@ikyki píše:
Kdy jsi testovala naposled a jaká byla hodnota HCGtiše gratuluji
Dekuji moc ![]()
@Petra Z píše:
@bubic037 tak gratuluju
bud v klidu, nepanikař, je to tam
Diky moc a doufam ze to tam je, jsem strasne nervozni, lekam se, citim tlak v podbrisku porad, a porad si miyslim ze to chce pryc ![]()
@bubic037 na utz by mělo jít něco vidět nad 1000 hcg v krvi…takže myslím, že aspoň gest. váček bude ![]()
Neboj, tohle už je vysoké hcg a z hormonů to v téhle chvíli být nemůže.
@bubic037 neboj,ten tlak je normální…
budeš asi i mít pocit, že to dostaneš.
@bubic037 No tak to je krásný, hodnota úplně ukázkově roste, takže se ničeho neboj příští týden uvidíš dutinku..
to já to ze začátku neměla tak krásný..
nejdřív negativní test (12.den po ET), další den pozitivní ale hcg jen 40, takže jsem se taky stresovala, ale rostlo to jak mělo a vše dopadlo dobře..nene zaváděli mi jen jedno, víc jsem nechtěla a ani mi to nedoporučovali.. ![]()
@bubic037 píše:
Dekuji moc
Naposledi jsem testovala krev 25.09.
@Petra Z píše:
@bubic037 neboj,ten tlak je normální…
budeš asi i mít pocit, že to dostaneš.
Presne tak, citim ze kazdou chvyli prijde menzes, a kolik dlouho je takovy pocit „normalni“,myslim ten tlak a bolest v podbrisku?
@fialína píše:
Neboj, tohle už je vysoké hcg a z hormonů to v téhle chvíli být nemůže.
Ja jsem jeste navic na antidepresivnem prasku, ktery se menuje seroxat 20mg, beru pulku dene, dva dni jsem se pokusila nebrat a bylo mi moc spatne. Nemate nekdo zkusenosti z takovim problemem ![]()