Celodenní bolesti břicha

632
26.9.13 13:58

celodenní bolesti břicha

Ahoj jsem v 19.tt a už nějaký třetí den pocituju skoro celý den bolest v podbřišku jako při ms.(někdy mě bolí i celé břicho). Není to velká bolest, ale docela mě to začíná omezovat, protože vim že když se pohnu nebo něco tak to začne bolet víc. je to moje 3 těhotenství a nikdy jsem takové bolesti neměla. Měla bych se bát nebo je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.9.13 14:00

@ivuss proč si tedy nezajdeš k dr? bolesti ala ms nejsou normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.9.13 14:02

Buď v klidu, pravděpodobnost předčasného porodu je malá, počkej ještě pár dní a případně v pondělí vyraž k dr :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
632
26.9.13 14:03

Dr ordinuje právě až zítra, jinak už bych tam dávno byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
26.9.13 14:05

„normalni“ to zcela neni - nechapu proc holky jako ty pisou takovy dotazy na netovou diskuzi…tech par vterin, co si venovala sepsani tohoto dotazu si mela venovat mobilu a vytaceni doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
@ivuss píše:
Dr ordinuje právě až zítra, jinak už bych tam dávno byla

Jdi k jinemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@ivuss píše:
Dr ordinuje právě až zítra, jinak už bych tam dávno byla

ty žiješ na Aljašce, nebo někde na Sahaře?

• Citovat
  • Upravit
3487
26.9.13 14:10

@ivuss taky jsem měla bolesti a objenala jsem se k Dr. Oni tě případně objednají k jinému jako akutní případ. Dostala jsem prášky a chtěl mi dát neschopenku. Určitě neváhej a jdi :) Taky jsem se prvně radila tady na emiminu, abych u Dr. nevypadala jako hysterická plašilka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
26.9.13 14:14

Miluju tyhle chytrý keci kort od někoho kdo si dá jako fotku něco takového to opravdu svědčí o tom že budeš dobrá matka…chudáci děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
26.9.13 14:14

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 22:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
26.9.13 14:15

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
26.9.13 14:19
@ivuss píše:
Miluju tyhle chytrý keci kort od někoho kdo si dá jako fotku něco takového to opravdu svědčí o tom že budeš dobrá matka…chudáci děti

Asi to bylo na me - nezlob se, neparim mezi odnoz emimina, co celej den cekaj na to, aby nekoho mohly setrelit v diskuzi, ale uvazuj logicky: jsi potreti tehotna, mas bolesti bricha…mam psat dal??? Tohle prece nejsou chytry keci :nevim:

A jinak dik, moje dite je pochopitelne chudak (a to bych chtela druhy, chapes - no magor :mrgreen: s touhle profilovkou) a smysl pro humor mas na rozdavani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
26.9.13 14:19

Bpolesti jako na ms nejsou normální, ted jsem přijela z kontroly tak jsem se ho ptala, bolesti jako na ms může být to, že se něco děje s čípekm, takže bych vyrazila na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.9.13 14:21
@ivuss píše:
Miluju tyhle chytrý keci kort od někoho kdo si dá jako fotku něco takového to opravdu svědčí o tom že budeš dobrá matka…chudáci děti

a co? i žena která byla ve vězení má právo mít děti, a nemůžeš vědět jestli je nebo není dobrá matka, třeba seděla za něco jiného než je týrání dětí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2411
26.9.13 14:24
@K-Black píše:
a co? i žena která byla ve vězení má právo mít děti, a nemůžeš vědět jestli je nebo není dobrá matka, třeba seděla za něco jiného než je týrání dětí :nevim:

Dekuji - nerada o tom mluvim, ale kdyz uz je to venku…padelavala sem jednu nejmenovanou znacku detskych plen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí