Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem v 19.tt a už nějaký třetí den pocituju skoro celý den bolest v podbřišku jako při ms.(někdy mě bolí i celé břicho). Není to velká bolest, ale docela mě to začíná omezovat, protože vim že když se pohnu nebo něco tak to začne bolet víc. je to moje 3 těhotenství a nikdy jsem takové bolesti neměla. Měla bych se bát nebo je to normální
@ivuss proč si tedy nezajdeš k dr? bolesti ala ms nejsou normální.
Buď v klidu, pravděpodobnost předčasného porodu je malá, počkej ještě pár dní a případně v pondělí vyraž k dr
![]()
„normalni“ to zcela neni - nechapu proc holky jako ty pisou takovy dotazy na netovou diskuzi…tech par vterin, co si venovala sepsani tohoto dotazu si mela venovat mobilu a vytaceni doktora.
@ivuss píše:
Dr ordinuje právě až zítra, jinak už bych tam dávno byla
Jdi k jinemu.
@ivuss píše:
Dr ordinuje právě až zítra, jinak už bych tam dávno byla
ty žiješ na Aljašce, nebo někde na Sahaře?
@ivuss taky jsem měla bolesti a objenala jsem se k Dr. Oni tě případně objednají k jinému jako akutní případ. Dostala jsem prášky a chtěl mi dát neschopenku. Určitě neváhej a jdi
Taky jsem se prvně radila tady na emiminu, abych u Dr. nevypadala jako hysterická plašilka ![]()
Miluju tyhle chytrý keci kort od někoho kdo si dá jako fotku něco takového to opravdu svědčí o tom že budeš dobrá matka…chudáci děti
@ivuss píše:
Miluju tyhle chytrý keci kort od někoho kdo si dá jako fotku něco takového to opravdu svědčí o tom že budeš dobrá matka…chudáci děti
Asi to bylo na me - nezlob se, neparim mezi odnoz emimina, co celej den cekaj na to, aby nekoho mohly setrelit v diskuzi, ale uvazuj logicky: jsi potreti tehotna, mas bolesti bricha…mam psat dal??? Tohle prece nejsou chytry keci ![]()
A jinak dik, moje dite je pochopitelne chudak (a to bych chtela druhy, chapes - no magor
s touhle profilovkou) a smysl pro humor mas na rozdavani.
Bpolesti jako na ms nejsou normální, ted jsem přijela z kontroly tak jsem se ho ptala, bolesti jako na ms může být to, že se něco děje s čípekm, takže bych vyrazila na pohotovost.
@ivuss píše:
a co? i žena která byla ve vězení má právo mít děti, a nemůžeš vědět jestli je nebo není dobrá matka, třeba seděla za něco jiného než je týrání dětí ![]()
@K-Black píše:
a co? i žena která byla ve vězení má právo mít děti, a nemůžeš vědět jestli je nebo není dobrá matka, třeba seděla za něco jiného než je týrání dětí
Dekuji - nerada o tom mluvim, ale kdyz uz je to venku…padelavala sem jednu nejmenovanou znacku detskych plen.