Pouštění těhotné sednout v MHD

3487
25.9.13 17:03

Pouštění sednout v

Ahoj maminky :kytka:
dneska jsem ráno byla v poradně a protože jsem chtěla jít potom ještě koupit něco na miminko, tak jsem si nebrala auto, ale jela jsem MHD. Už odmala mě mamka učila, že těhotný a staří lidi se pouští sednout. O to větší bylo moje překvapení, když nastoupím do tramvaje se svým 8-mi měsíčním pupkem a nic. :mrgreen: A nejlepší byla paní asi po 20 minutách jízdy, která mě vyštouchla z místa, které se pode mnou uvolnilo se slovy Mě bolí nohy, vy jste jenom těhotná. :zed: :zed: V tu chvíli jsem nevěděla, jestli se mám smát, nebo jí jednu natáhnout. :nevim:
Tak se jen chci zeptat, jestli pouštíte těhule sednout, nebo jestli Vás někdy pustili? Já jela, co je na mě těhu vidět asi 5× a ještě ani jednou mě nikdo nepustil.Ale zase na druhou stranu, kdyby mi bylo nějak zle, tak si normálně řeknu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
25.9.13 17:05

Ja nejezdila jelikoz mi bylo tak zle, ze bych nebyla schopna ani nastoupit
ale poustim, protoze vim, jak pani muze byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
25.9.13 17:06

Drzejsi vyhrava, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
25.9.13 17:08

@poprvé těhulka no za mne :/ bohuzel ani jednou mne za tehu nikdo nepustil dokonce mi na nohy pri anstupovani spad senior…samo ze nechtic nebyt predemnou manzel ktery mne chytnul nevim nevim :///

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
25.9.13 17:09

@poprvé těhulka mě nikdo nikdy nepustil, ani když jsem jela už s kočárkem a sesunula se na kočár (omdlela jsem) tak si půlka autobusu myslela, že jsem sjetá, nebo opilá, a druhá půlka dělala, že to nevidí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
25.9.13 17:09

A jeste dodam ze jsem jednou sedela v tramvaji brisko uz bylo videt nebylo mi hej od zaludku :/ musela jsem byt bila jak stena a normale duchodce na me delal ksichty ze nepustim jineeho dichodce sednout ale podotykam byl vitalni… :,( :roll:

Příspěvek upraven 25.09.13 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
25.9.13 17:10

Copak jste neviděla ten novej fenomén? Kouknete na youtube zadejte svině tlustá :mrgreen: dneska se totiž lidi chovaj takhle.. Takže příště dát přes držku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
25.9.13 17:10

Copak jste neviděla ten novej fenomén? Kouknete na youtube zadejte svině tlustá :mrgreen: dneska se totiž lidi chovaj takhle.. Takže příště dát přes držku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
25.9.13 17:11

Omlouvám se za vložení 2*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
25.9.13 17:12

Já pouštím jaik staré lidi tak těhulky. Necháu a nenávidím, když někdo dělá, že dotyčného nevidí, nebo mu schválně zasedne místo a nebo kouká čumí a nic :cert: :cert: Taky mě štve, když člověk v metru zasedne místa kde si můžou maminky s kočárkem sednou i když si můžou sednout kamkoliv jinam :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
25.9.13 17:12

@Terrinka93 :mrgreen: :mrgreen: To jsem vlastně ještě dopadla dobře :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
25.9.13 17:13

Minulý týden jsem pouštěla paní sednout a dostala jsem vynadáno, že těhotná není. Ale pupek teda těhotně vypadal.

Jinak já to měla v těhotenství a s kočárkem tak půl na půl. Ale když mi, ale nikdo nepomohl nebo nepustil sednout, tak jsem si řekla. Nikdy mě nikdo neodmítl.

• Citovat
  • Upravit
3841
25.9.13 17:14

Tak tohle mě rozčiluje maximálně jak vůbec můžu být. :cert:
Jako těhotná hned sednout, ať je to brzo nebo ke konci. Sednout a nepouštět. Pouštěla jsem všechny do těhotenství a to jsem často visela s narvanou taškou nad nějakým mladíkem nebo mladou slečnou. Celkem mi to nevadilo, ale teď mají všichni smůlu. Stála bych jedině v tom případě, že by zbytek vozu byly jen těhotné, třepající se důchodci nebo lidi s berlemi. Jinak si řeknu, aby mě někdo pustil. Dvakrát se mi stalo, že jsem ležela v autobuse na zemi pěkně domlácená. Tohle s bříškem opravdu absolvovat nechci. A jestli se to někomu nebude líbit, tak mi může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
25.9.13 17:14

@maminka189 Já právě taky automaticky pouštím, proto jsem překvapená :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
25.9.13 17:15

Tohle nechápu, pracovala jsem až do 8. měsíce a každý den jsem jezdila pražskou MHD, kdykoliv jsem nastoupila tak mě pustili sednout a ne jenom jeden člověk, ale dalo by se říci, že se hádali kdo mě pustí. Většinou jsem s díky odmítala, protože mě po celém dnu v práci bolela zadel. Někdy jsem si i sedala, protože mi bylo už trapné každého hodného odmítat.
Když jsem jezdila s kočárkem při druhém těhotenství do poradny, tak mě dokonce pomáhali DVA lidi s kočárkem, kteří mě předtím pustili sednout. Nikdy jsem se nemusela ptát na pomoc s kočárkem, ale tohle mě překvapilo. Nejdříve hodný mladík a poté cca čtyřicetiletá paní. Tak jí říkám, že nemusí, že už se nabídl mladík a ona na to, ale vždyt jste těhotná, tak se s tím netahejte vůbec. Takže mi vynesli kočár z tramvaje. Mě bylo tak trapně, že od té doby jsem si hledal jenom nízkopodlažní spoje, aby mi nemusel nikdo pomáhat.
A další příhoda z vlaku, jeli jsme s manželem dvouletým synem a miminem v nosítku na výlet, bohužel jsme si vybrali odplední pracovní spoj a bylo uplně narváno. No a když se nás přišel zeptat asi šestý člověk, jestli si máme kam sednout tak jsme si sedli. Opět nám byo trapně všechny odmítat.
Takže za mě ne, nikdy se mi to nestalo, že bych musela stát (i když jsem chtěla). Asi vypadám jak velká chudinka, i když s etvářím jako drsoň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí