Hrozí mi potrat?

Anonymní
24.9.13 17:29

Hrozí mi potrat?

Ahoj, chtěla bych se zeptat jsme v 8tt a začalo mě občas páchat jako na konečníku, taková zvláštní bolest, někde jsem se dočetla, že to může naznačovat potrat :(…měla jsme to už úplně na začátku když jsem to zjistila že jsme těhotná a teď se mi to stalo znova, nevíte oč jde? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.9.13 17:30
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jsme v 8tt a začalo mě občas píchat jako na konečníku, taková zvláštní bolest, někde jsem se dočetla, že to může naznačovat potrat :(…měla jsme to už úplně na začátku když jsem to zjistila že jsme těhotná a teď se mi to stalo znova, nevíte oč jde? Díky
  • Citovat
  • Upravit
5548
24.9.13 17:34
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jsme v 8tt a začalo mě občas páchat jako na konečníku, taková zvláštní bolest, někde jsem se dočetla, že to může naznačovat potrat :(…měla jsme to už úplně na začátku když jsem to zjistila že jsme těhotná a teď se mi to stalo znova, nevíte oč jde? Díky

pokud se ti něco nezdá jdi k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
24.9.13 17:36

Do 12tt hrozí potrat i bez píchání na konečník, u dr s tím stejně nic neudělají pokud potrácíš doktoři to neovlivní a jestli to značí potrat ti my tady neřeknem…držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.13 17:40

@ikyki Díky,jen jsem právě nevěděla vůbec co to je, vždycky to přišlo z ničeho nic, trvalo to pár sekund a pak nic, asi se mi to stalo 3×.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.13 17:41

@maminka189 Byla jsme tam v pátek a vše bylo v naprostém pořádku :)

• Citovat
  • Upravit
29577
24.9.13 17:42

Bože :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.13 17:45
  • Citovat
  • Upravit
31672
24.9.13 17:50

Držím palce. každopádně si nemyslím, že by píchání okolo konečníku mělo signalizovat potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.9.13 17:51

Já začala v 8'tt krvácet… už to byl začátek potratu naštěstí přítel byl ducha přítomný a odvezl mě do nemocnice dostala jsem injekci nějaké léky a utrogestan na udržení těhotenství okamžitě nohy na spalky ( víš jako hlava ) já bych šla k dr. zkontroluji Vás a kdyžtak dá alespoň utrogestan… :think: držím palce… snad to nic nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.13 17:52

@Veronikq Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.13 17:52

@slavuska1 Já si taky myslim, jen jsem to někde vyčetla, tak jsme s edocela zalekla, mylsim že to bude OK

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
24.9.13 18:02

To nic nebude, ale promin to ted budeš přisuzovat všechno co se ti stane potratu?

• Citovat
  • Upravit
5548
24.9.13 18:26
@Anonymní píše:
@slavuska1 Já si taky myslim, jen jsem to někde vyčetla, tak jsme s edocela zalekla, mylsim že to bude OK

Na to je jenom jedna rada-nehledat nic na netu-vlastní zkušenost! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.13 18:51

@nikol.ondrášovka Ne to ne :D, jen jsem náhdou na to narazila :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky