Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jsme v 8tt a začalo mě občas píchat jako na konečníku, taková zvláštní bolest, někde jsem se dočetla, že to může naznačovat potrat…měla jsme to už úplně na začátku když jsem to zjistila že jsme těhotná a teď se mi to stalo znova, nevíte oč jde? Díky
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jsme v 8tt a začalo mě občas páchat jako na konečníku, taková zvláštní bolest, někde jsem se dočetla, že to může naznačovat potrat…měla jsme to už úplně na začátku když jsem to zjistila že jsme těhotná a teď se mi to stalo znova, nevíte oč jde? Díky
pokud se ti něco nezdá jdi k doktorce
Do 12tt hrozí potrat i bez píchání na konečník, u dr s tím stejně nic neudělají pokud potrácíš doktoři to neovlivní a jestli to značí potrat ti my tady neřeknem…držím palce ![]()
@ikyki Díky,jen jsem právě nevěděla vůbec co to je, vždycky to přišlo z ničeho nic, trvalo to pár sekund a pak nic, asi se mi to stalo 3×.
Držím palce. každopádně si nemyslím, že by píchání okolo konečníku mělo signalizovat potrat
Já začala v 8'tt krvácet… už to byl začátek potratu naštěstí přítel byl ducha přítomný a odvezl mě do nemocnice dostala jsem injekci nějaké léky a utrogestan na udržení těhotenství okamžitě nohy na spalky ( víš jako hlava ) já bych šla k dr. zkontroluji Vás a kdyžtak dá alespoň utrogestan…
držím palce… snad to nic nebude ![]()
@slavuska1 Já si taky myslim, jen jsem to někde vyčetla, tak jsme s edocela zalekla, mylsim že to bude OK
To nic nebude, ale promin to ted budeš přisuzovat všechno co se ti stane potratu?
@Anonymní píše:
@slavuska1 Já si taky myslim, jen jsem to někde vyčetla, tak jsme s edocela zalekla, mylsim že to bude OK
Na to je jenom jedna rada-nehledat nic na netu-vlastní zkušenost! ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat jsme v 8tt a začalo mě občas páchat jako na konečníku, taková zvláštní bolest, někde jsem se dočetla, že to může naznačovat potrat
…měla jsme to už úplně na začátku když jsem to zjistila že jsme těhotná a teď se mi to stalo znova, nevíte oč jde? Díky