Kdy se jít nahlásit do porodnice?

281
24.9.13 16:47

Kdy se jít nahlásit do porodnice ?

Ahoj holky jsem 25 tt a chci se zeptat kdy jste se byli zaregistrovat v nemocnici ve které chcete rodit. Řeknou mi to na gyndě nebo tam musím dojít sama? A ještě se chci zeptat kolikrát jste za celé těhotenství byly na velkém UTZ já byla zatím jen jednou. Díky za Vaše odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Imane
24.9.13 16:48

@Kančík Do porodnice Tě odešle Tvůj gynekolog. Některý v 37. týdnu, jiný v 38. týdnu, to záleží jak je zvyklý a na jeho uvážení. Jinak na velkém UTZ jsem byla jenom jednou za celé těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
100
24.9.13 16:53

@Kančík Ahojky,zkus kouknout na stránky té porodnice většinou to tam píšou. Tam co bych chtěla já, je to ve 14 tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
24.9.13 16:54

Já byla na velkém UTZ jednou a na sepsání porodopisu tě pošle gynekolog, já jdu teď v 37 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.9.13 16:55

@Kančík záleží odkud aji jsi. V pze jsou jiné podmínky, např na moravě taky jiné. u nás posílá gynekolog v rozmezí 36-38 tt, záleží na jeho posouzení. Já např chodila do špitálu od 20 tt, radši mě tam předal jako rizikovou :think: V pze se musíš registrovat ve 13-14 tt, jinak máš smůlu :think: Jo a velké utz jsem absolvovala 6×, vzhledem k problémům. Jinak standartně je 2× (12 tt a tuším 30 tt- když se zjišťujou průtoky krve pupečníkem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
24.9.13 16:58

Ja byla v porodnici az rodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
24.9.13 16:59

Kolem 32tt a na velkym UZ jednou, všechny ostatní byly jen na kontrolu

• Citovat
  • Upravit
Imane
24.9.13 17:00
@Ali-Ali píše:
Ja byla v porodnici az rodit :nevim:

Ale kde jsi rodila? Tedy, pokud se můžu optat ;)

• Citovat
  • Upravit
11117
24.9.13 17:02

@Imane
v Ostrave na Fifejdach.

mimochodem, co delaji s tema rodickama v Praze, co nikde registrovane nejsou? na ulici asi nerodi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
24.9.13 17:03

Na UTZ jsem byla ve 12t.na screeningu a teď jdu ve 20t. také na pracoviště genetiky, jinak mě dělá aspoň krátký ultrazvuk doktorka při každé kontrole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
24.9.13 17:06

@Ali-Ali
Díky.
V Praze vyžaduje každá registraci v ukončeném 14. týdnu, a už samotná registrace je maso :roll:. Pokud se Ti nikam registrovat nepodaří, tak je nejjednoduší si prostě zavolat na 150 pro sanitu a ta Tě odveze tam, kde mají místo, primárně do nejbližší porodnice, kde Tě přijmou, pokud mohou. A i tak se může stát, že Tě v porodnici, kde jsi registrovaná, nepřijmou. Známou, která byla nahlášená Na Podolí, takhle odeslali na Vinohrady, protože místo prostě nebylo.

• Citovat
  • Upravit
11370
24.9.13 17:07

Někdo chce registr od 14tt, někdo to nechce vůbec… mě si v porodce převzali ve 37tt a tam nebyl registr potřeba. Jen si mě tam zapsal, že tam budu rodit a chodila jsem tam. Pak mi naplánovali indukci, když se nic nedělo. Jinak zrovna tam se mohlo přijet rodit kdykoli i bez registrace. Jo na velkým UTZ jsem byla 3×. 12tt, 22tt a 33tt. Pak jeden UTZ v porodnici, když si mě přebírali.

Příspěvek upraven 24.09.13 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.9.13 17:09

Hlasit do porodky by me nenapadlo 8o a fakt by me zajimalo, co v te praze delaj!?? Vzdyt je to absurdni!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
24.9.13 17:12

@gris
ja to taky moc nechapu. kdysi byly registrace i v Ostrave, ale uz nejsou, porodnost klesa.
stejne nakonec nekam prijmout musi a malokdo rodi vylozene na termin, takze to moc nechapu. stejne nikdo nezaruci, ze v tom tydnu bude tolik a tolik porodu :nevim:
jak uz tu padlo - kdyz vas priveze rychla, tak vas stejne vemou a kdyz je plno, tak vas ani s registraci nevemou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
24.9.13 17:18

No doufam, ze to v brne nejak aktualne nezavedli… Jsem 36. Tyden a rodit budu muset cisarem, na to si rychlou nezavolam… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí