16 týden těhotenství bez příznaků

Anonymní
5.11.17 10:34

16tt bez příznaků

Krásné nedělní ráno všem :) Holky jak jste to prosím měla v 16tt? Já pár dní měla takové jakoby chvění v břichu, a teď dva dny nic. Tak jsem z toho špatná. Ale říkám si, že tam má prcek třeba víc místa jak se děloha zvětšuje a proto teď necítím vůbec nic :think:
Nejde mi hodit se do klidu. U doktorky jsem byla minulý týden a srdíčko krásně bilo. Takže jet tam znovu ani nechci abych nebyla za blázna. Na další kontrolu jdu až ve 20tt. Do té doby mi asi hrábne :zed: Prosím, uklidněte mě, že to je normální. 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5283
5.11.17 10:46

Je to uplne normalni. Nic se neboj :kytka:. Za par tydnu uz zacnes citit pohyby a budes kkidnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
5.11.17 11:03

Me jediný co tak táhne a bolí podbřišek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
5.11.17 11:51

Priznaky mizi a objevuji se. verte mi, precetla jsem o tom asi milion diskuzi a to i v anglictine. samotna se citim mnohdy netehotne. nejvice,,tehotna" jsem se citila asi ve 4tt. tehotenstvi je divne. hodte se do klidu. kdyz jste byla u dr. minuly tyden, tak i ted je urcite vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.11.17 12:24

Presne tak hlavne klid. Kdyby se ted malej nehejbal tak ani nevim, ze jsem tehotna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.17 12:28
@Vladimirovna píše:
Priznaky mizi a objevuji se. verte mi, precetla jsem o tom asi milion diskuzi a to i v anglictine. samotna se citim mnohdy netehotne. nejvice,,tehotna" jsem se citila asi ve 4tt. tehotenstvi je divne. hodte se do klidu. kdyz jste byla u dr. minuly tyden, tak i ted je urcite vse v poradku.

Tím se uklidňuju, že jsem byla minulý týden. Tak věřím, že ano! Děkuju za povzbuzení!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.17 12:30

@wendisek To mně také. Mám období, kdy více a pak období kdy vůbec. A teď mám období kdy vůbec a další kontrola za tak dlouho, tak mě to „nutí“ přemýšlet :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.17 12:33

Děkuju všem holky za odpovědi :kytka: Ono, kdyby na tom člověku nezáleželo, tak se asi tolik „nepozoruje“. :zed:

• Citovat
  • Upravit
666
5.11.17 12:34

Jelikoz mam za sebou jedno ZT a jedno biochemicke tehotenstvi, tak taky hodne plasim. citila jsem hodne priznaku, pak odesly. u doktorky jsem mela silenej strach-a nebylo proc, bilo (bylo) srdicko, vsechno ok. ted jsem 11tt. obcas citim takovej pocit v podbrisku jako pri menstruaci, obcas necitim skoro nic. prestala jsem se uplne pozorovat a jsem v klidu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
5.11.17 12:36

Po 12. týdnu většinou příznaky vymizí. Do cca 20. týdne člověk pomalu o svém těhotenství neví. Pak přijde období, kdy o těhotenství víme díky příjemným kopanečkům. Následně se začnou objevovat příznaky typické pro třetí trimestr - člověk je jak koule, zadržuje vodu, jemné kopanečky se mění v rány do žeber či tvrdé okopávání močáku. A jak jde čas, nastávající matka se těší na porodní bolesti, že bude líp. No, nebude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
5.11.17 12:59
@Anonymní píše:
Krásné nedělní ráno všem :) Holky jak jste to prosím měla v 16tt? Já pár dní měla takové jakoby chvění v břichu, a teď dva dny nic. Tak jsem z toho špatná. Ale říkám si, že tam má prcek třeba víc místa jak se děloha zvětšuje a proto teď necítím vůbec nic :think:
Nejde mi hodit se do klidu. U doktorky jsem byla minulý týden a srdíčko krásně bilo. Takže jet tam znovu ani nechci abych nebyla za blázna. Na další kontrolu jdu až ve 20tt. Do té doby mi asi hrábne :zed: Prosím, uklidněte mě, že to je normální. 8o

8o a co by jsi jako chtela v 16.tt pocitovat? :think: Na pohyby je brzy, zvlast, jestli jsi prvorodicka. Treba ja, kdybych vzdycky v 9 mesici neporodila dite, tak 9 mesicu ani nevim, ze jsem tehotna. A vubec by me nenapadlo to resit. Hod se do klidu, stejne, co se ma stat se stane. Pokud mas porodit zdrave dite, porodís ho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
5.11.17 13:03
@Anonymní píše:
@wendisek To mně také. Mám období, kdy více a pak období kdy vůbec. A teď mám období kdy vůbec a další kontrola za tak dlouho, tak mě to „nutí“ přemýšlet :oops:

Taky to tak mam sem v 17 TT občas bolí jak na menstruaci tahnebhodne pak třeba vůbec uklidní me ze si poslechu srdíčko ale taky moc ne a hlásí kontrola az 24.11 pak 4.12 druhy screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.17 14:00

@wendisek Poslechneš srdíčko? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.17 14:02

@srpen89 Určitě máš pravdu, taky si to říkám. Ale stejně mě pak přepadne „strach“.. :zed: Zkusim to brát víc v pohodě a trochu s nadhledem…Ono to snad do další kontroly uteče :)

• Citovat
  • Upravit
5812
5.11.17 14:03
@Anonymní píše:
@wendisek Poslechneš srdíčko? 8o

Ano pořídila sem si angelsound

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...