Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, poraďte co dělat, když partner nechce třetí dítě? Je to tak, že má dvě děti z předchozího manželství. Já nemám žádné a moc bych miminko chtěla. Pořád říká pozděj, pozděj. Jenže moje touha po miminku je velika, dost mě to trápí a myslím, že miminko už by jsme mít mohli ![]()
@MartinaIrena píše:
@boball Nebo ktery deti bude chtit.
No, dejme tomu.
Se nedivim, uzivit tri deti neni sranda. Taky bych do tretiho nesla. Najdi si bezdezneho.
@Baruš001 píše:
Holky, poraďte co dělat, když partner nechce třetí dítě? Je to tak, že má dvě děti z předchozího manželství. Já nemám žádné a moc bych miminko chtěla. Pořád říká pozděj, pozděj. Jenže moje touha po miminku je velika, dost mě to trápí a myslím, že miminko už by jsme mít mohli
Pozdějc se nemusíš taky dočkat…
No zeptat se partnera, kdy přesně znamená později? Jen pro info teď máme 10,5 m a jsem ráda, že spí celou noc, partner si asi pamatuje jaký to bylo po příchodu z porodnice
@VitaminC píše:
Se nedivim, uzivit tri deti neni sranda. Taky bych do tretiho nesla. Najdi si bezdezneho.
To si nemyslim, urcite treba @fragola nebo @Fofrnik a jini zaslouzili rodice by mi dali za pravdu, ale pan ma karty evidentne rozdane, jak ma a zakladatelka ho proste nemuze tlacit nekam, kam on nechce.
Příspěvek upraven 05.11.17 v 10:40
Najdi si radši někoho jiného než second hand chlapa. Budeš to mít v životě jednodušší, když bude mít dítě jen s tebou. On svoje děti má, tak je jasný, že se mu dalších dětí moc nechce.
@MartinaIrena Ja si to myslim.
A nejsem sama vzhledem k prumerne porodnosti.
@VitaminC píše:
@MartinaIrena Ja si to myslim.
A nejsem sama vzhledem k prumerne porodnosti.
V poradku. At tak ci tak, myskim si, ze zakladatelka by si mela zvazit, jestli chce zustat bezdetna nebo vztah ukoncit a vydat se jinou cestou.
V tom případě je ten chlap sobec.
Pokud si našel ženu v produktivním věku(Tebe, zakladatelko), která nemá ani jedno dítě a přála by si, tak s ní do toho vztahu neměl chodit nebo jste si tohle měli spolu vyjasnit daleko dříve.
Ještě bych si s ním promluvila nebo jak tady zaznělo - našla bych si muže takového, který ještě dítě chce, on ani ten bezdětný není zárukou toho, že děti bude chtít.
@Baruš001 píše:
Holky, poraďte co dělat, když partner nechce třetí dítě? Je to tak, že má dvě děti z předchozího manželství. Já nemám žádné a moc bych miminko chtěla. Pořád říká pozděj, pozděj. Jenže moje touha po miminku je velika, dost mě to trápí a myslím, že miminko už by jsme mít mohli
vyměň partnera, slibuje, ale nikdy chtít nebude.
To je hrozně jednoduchý říct najdi si jinýho chlapa, třeba se jinak mají rádi a vycházejí si vstříc, je jim spolu dobře, jinej chlap může mít zase jiný nedostatky ![]()
Rozhodovala bych se podle víc věcí - podle věku, jestli můžeš ještě nějakou dobu počkat, podle toho, jak jste spolu dlouho (jak dlouho už slibuje, že později), jestli máte nějaké rozumné finanční zázemí…a pak bych se chlapa zeptala, jestli OPRAVDU a za jak dlouho by jsme mohli začít na miminu pracovat
Pokud by řekl, že třeba za rok a netáhlo by mi na 40, tak bych ten rok počkala, nechala to odležet. Někdy chlapy prudí, když se na ně moc tlačí…
Každopádně hodně zdaru ![]()