Miminko měří 11cm, je v pořádku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
2.9.25 11:58

17 tt těhotenství

Zdravím vás mám tu menší dotaz jsem těhotná v 17 tt a byla jsem na screeningu potvrdili mi pozitivní vyšší riziko růstové restrikce 😔 čekám první miminko a mám strach mohla bych se zeptat máte s tím někdo zkušenosti? Byla jsem včera na gynekologii další kontrola řekly mi že miminko měří 11 cm tak nevím jestli je velikost miminka je v pořádku co myslíte? Předem děkuji za odpověď 😇 😇.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11786
2.9.25 12:29

Kdyby to nebylo vporadku tak ti to řeknou, ale dle googlu ta velikist odpovida. Navíc takhle jedna hodnota až tak moc nerekne. Tam se musí růst mimina sledovat v čase. tzn že ho budou přeměrovat, porovnávat s tabulkami a sledovat zda se drží na stejném růstovém percentilu. Čeká tě velký utz ve 20tt tak tam se dozvíš víc. Ty to stejně nemůžeš nějak extra ovlivnit. Jez pestrou stravu, ber vitamíny a snaž se moc nestresovat…předpokládám že nepiješ, nekouris, nedrogujes…nic víc nenadělaš…myslí pozitivně…že máš zvýšené riziko dle statistiky neznamená že to tak skutečně bude…věř že tvé miminko bude vporadku a brzy ho budeš držet v náručí… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.9.25 13:37

@Vladusxx děkuji mockrát moc hezké napsané :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts:a doufám že to tak i bude nemohu se dočkat as tu bude s námi pohlaví už znám takže super máme chlapečka 😄 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
2.9.25 14:18

Jak je psáno výše.. ty rizika neznamenají, že ty jsi zrovna jedna z těch, co si vytáhla černého petra.. jen jsi v té skupině lidí, kde je ten černý petr někde za rohem a číhá.. sestra měla vysoké riziko preeklampsie a taky ho neměla.. byla bych v klidu a čekala na další ultrazvuky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.9.25 14:23

@Andělka55 pokusím se děkuji mockrát dost mě tu uklidňujete :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie