Výbava a praní věciček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
52
1.9.25 12:04

výbava a praní věciček

Ahoj holky chci se zeptat za nedlouho jsem 22. tt
2. screening dopadl dobře a já už přemýšlím jestli pomalu začít prát věcičky dokud ještě pocasi přeje(mam skoro všechny věci od ségry)
tento týden přijdou komody (protože byly ve slevě :D )ja jsem se minulý týden vrátila z nemocnice zaváděli mi stent do ledviny tak mam obavy jak na tom budu a jestli budu za pár týdnů fit tak jak třeba teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35411
1.9.25 12:12

Za mě brzy. Chtěla jsem všechno voňavý a čisťounký, takže jsem vždycky začínala po 30. týdnu nejdřív. S každým dítětem později :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.9.25 12:24

@Fiducia dobře děkujii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4063
1.9.25 12:39
@Nat2333 píše: Více

I za me pozdeji, rekla bych, ze zacnu az tak kolem 34.tydne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.9.25 13:00

@LucieKLuc a výbavu už nějakou máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
1.9.25 13:02

Za mě taky brzy, ja začínala v době nástupu na mateřskou, takže tak tech 6 týdnu před termínem. V 22tt sem jeste ani nemela většinu výbavy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
1.9.25 13:04

Ja bych si to pořídila abych to mela doma. Ale na praní bych počkala. Vždyť to budeš mít minimálně 17 týdnů schované stejně.

• Citovat
  • Upravit
7235
1.9.25 13:07

To je brzo.. vždyť to je prace na dva dny. dvě tři pračky, usušit, vyžehlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16146
1.9.25 13:13

Taky jsem zacala až po 32tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
1.9.25 13:27

A já bych si to klidně vyprala a vysušila teď na sluníčku než někdy v listopadu ve smogu. Však uložené čisté ve skříni to bez problémů vydrží. Netahala bych to už nikam v krabicích na půdu. Ale doma klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4063
1.9.25 13:27
@Nat2333 píše: Více

Neco malo ale jeste to nehrotim.

Budeme se stehovat, takze se mi nechce ted nic porizovat.

Chtela bych tak 4-6 tydnu predem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
1.9.25 13:30

Mám v plánu začít na mateřské. Nějaké oblečení mám v krabici a zbytek si ještě vyzvednu (kupovat asi nic nebudu, protože toho spoustu dostanu). Měla jsem na to v létě čas, ale říkám si, že do prosince by se na to zbytečné prášilo. V listopadu už budou dlouhé večery, tak se na to vrhnu :). Ale zatím jsem vlastně nic nekupovala, jen vybírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LilienRose
1.9.25 14:03

Nechala jsem to na mateřskou a pak se stresovala, že budu rodit dřív a že to nestihnu. Ale měla jsem do výbavy rovnou už víc prvních velikostí (nevěděli jsme, jak bude syn velký). Příště bych klidně začala o něco dříve, ale ty máš opravdu ještě dost času. Ale toho, že to nebude dostatečně vonět bych se fakt nebála. Stejně to pak budeš prát furt dokola…

• Citovat
  • Upravit
601
1.9.25 16:34

Prala jsem a komplet všechno žehlila okolo 30tt.. ted jsem 37+1 a jsem fakt rada, že to mam v komodách čistý a připraveny pro malou… ted uz bych to nezvládala tak jako pred těmi 7 týdny… ted sotva vstávám z postele apod.. těm oblečkům se v ty uzavřený komodě nic nestane. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
1.9.25 17:41

Já měla s první rizikač, nevěděla jsem co jak bude, kdy zas budu ležet v nemocnici, tak jsem začala dřív. Tuším od 6.m už jsem prala, žehlila a uklízela do skříně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí