Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chci se zeptat za nedlouho jsem 22. tt
2. screening dopadl dobře a já už přemýšlím jestli pomalu začít prát věcičky dokud ještě pocasi přeje(mam skoro všechny věci od ségry)
tento týden přijdou komody (protože byly ve slevě
)ja jsem se minulý týden vrátila z nemocnice zaváděli mi stent do ledviny tak mam obavy jak na tom budu a jestli budu za pár týdnů fit tak jak třeba teď
Za mě brzy. Chtěla jsem všechno voňavý a čisťounký, takže jsem vždycky začínala po 30. týdnu nejdřív. S každým dítětem později ![]()
@Nat2333 píše: Více
I za me pozdeji, rekla bych, ze zacnu az tak kolem 34.tydne. ![]()
Za mě taky brzy, ja začínala v době nástupu na mateřskou, takže tak tech 6 týdnu před termínem. V 22tt sem jeste ani nemela většinu výbavy ![]()
Ja bych si to pořídila abych to mela doma. Ale na praní bych počkala. Vždyť to budeš mít minimálně 17 týdnů schované stejně.
To je brzo.. vždyť to je prace na dva dny. dvě tři pračky, usušit, vyžehlit…
A já bych si to klidně vyprala a vysušila teď na sluníčku než někdy v listopadu ve smogu. Však uložené čisté ve skříni to bez problémů vydrží. Netahala bych to už nikam v krabicích na půdu. Ale doma klidně.
@Nat2333 píše: Více
Neco malo ale jeste to nehrotim.
Budeme se stehovat, takze se mi nechce ted nic porizovat.
Chtela bych tak 4-6 tydnu predem ![]()
Mám v plánu začít na mateřské. Nějaké oblečení mám v krabici a zbytek si ještě vyzvednu (kupovat asi nic nebudu, protože toho spoustu dostanu). Měla jsem na to v létě čas, ale říkám si, že do prosince by se na to zbytečné prášilo. V listopadu už budou dlouhé večery, tak se na to vrhnu
. Ale zatím jsem vlastně nic nekupovala, jen vybírala.
Nechala jsem to na mateřskou a pak se stresovala, že budu rodit dřív a že to nestihnu. Ale měla jsem do výbavy rovnou už víc prvních velikostí (nevěděli jsme, jak bude syn velký). Příště bych klidně začala o něco dříve, ale ty máš opravdu ještě dost času. Ale toho, že to nebude dostatečně vonět bych se fakt nebála. Stejně to pak budeš prát furt dokola…
Prala jsem a komplet všechno žehlila okolo 30tt.. ted jsem 37+1 a jsem fakt rada, že to mam v komodách čistý a připraveny pro malou… ted uz bych to nezvládala tak jako pred těmi 7 týdny… ted sotva vstávám z postele apod.. těm oblečkům se v ty uzavřený komodě nic nestane. ![]()
Já měla s první rizikač, nevěděla jsem co jak bude, kdy zas budu ležet v nemocnici, tak jsem začala dřív. Tuším od 6.m už jsem prala, žehlila a uklízela do skříně.