Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky.. je tu někdo kdo zjistil nedávno čtvrté tehu? TP2026 ![]()
Stačí mi zjistit třetí těhu 😁 TP přelom prosinec/ leden 😁 čtvrté by se muselo stát vážným omylem 🤣
@Verk0803 i ja
dneska // a 28.8. Clear blue + (1-2) a doma mas jak stare deticky? ![]()
Ahojky, já
Čtvrté těhotenství, chtěné
Termín porodu máme v únoru 2026
Doma už mám skoro dvanáctiletou dceru, devítiletého syna a 10 měsíčního syna
Takže nejmladší dvě k sobě budou mít věkově hodně blízko ![]()
@Fialka228 já jsem ještě Clearblue nezkousela, ale chystám se na něj. Teprve včera/dnes měl být termín menstruace a zatím nic, od pátku mám pozitivní testy. Doma mám děti 7,9 a 12…takže školáky. Kdy se půjdeš poprvé k lékaři? Zatím váhami, kdy se objednat, ale chtěla bych vědět, na čem jsem.
@Verk0803 píše: Více
Ja mam termín první kontroly 12.9.25 deti mam ve veku 9,7 a 4..
![]()
@Ewinkazakr píše: Více
To je super
dve starší a dvě mladší deti ![]()
@Fialka228 Ano, je to bezva, jsem moc ráda že ti starší k sobě mají hodně blízko a ti mladší budou mít taky
starší jsou z malého poprdeni, je to takový mazlík rodiny a na miminko se taky moc těší, tak snad jim to vydrží
Pohlaví miminka zatím nevíme, na první genetice se pak otočilo zády, ale podle pohlavního hrbolku tipoval doktor holčičku, byl rovněž s páteří, jen rovnou řekl, že to není jistě, že ta viditelnost není úplně dokonalá
Mě je to úplně jedno, já si přeju jen zdravé dítě, vůbec mi na pohlaví nezáleží, manžel by ale tentokrát moc rád holku, tak uvidíme, co si udělal to má
Druhý screening máme v půlce října
Vy si přejete holčičku nebo chlapečka? A v kolikátém týdnů jste, holky? Moc všem přeju, ať vše dobře dopadne a všechny se budeme radovat ze zdravých krásných dětí ![]()