Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jak prožíváte 17. týden?
Sedím si tady u pc, tak mě napadlo, jestli se nějaká o něco nepodělíte?
Mě hrozně bolí záda. Jedno prso
ale jinak celkem dobrý.
Pohyby ještě nemám, ale bude to první miminko.
Pohlaví zatím nevím a na další uz jdu až za měsíc :/ ale bude to už 3D tak se snad dozvím… ![]()
Jo já jsem teď překročila hranici 19tt. v 17tt to bylo ještě v pohodě, ale teď se cítím jak kdybyc mi něco po zádech přejelo
bolí a bolí
a navíc mě bolí žebra
Jako kdyby mi někde nacpal roztahovák dovnitř těla a chtěl mi ty žebra dát dál od sebe. Já du na 3D a zjištění už za 4dny!
nemůžu to dospat
už se strašně těším ^^ Strašně bych si přála chlapečka, ale celá rodina mi tvrdí, že to bude holčička
ale to je jedno hlavně ať je to mimčo zdravé
Taky budu mít první miminko
A pohyby, no, že by pořádně kopalo se říct nedá ale dělá mi boule na bříšku a to je sranda hlavně když to sleduje moje ségra (4roky), ta je z toho celá vedla ^^
Zdravím holky
Tak já jsem právě v 17+6tt a jako fakt paráda ![]()
Pohyby už cítím i když zakové jemňoučké a jen když ležím na zádech a nejvíce ve vaně večer ![]()
Ty bolesti zad…ani nemluvím ![]()
taky ještě nevím co čekáme a je mi to docela jedno i když pleť mám sám pupínek a to jsem na to nikdy netrpěla
a chutě mám spíš na kyselé a na ovoce-hlavně jahody,ananas,banány a pomeranče a na jahodovou,citronovou zmrzlinu ![]()
@Ivia 86 jo tak to já pupínky měla vždycky a teď v těhotenství skoro vůbec
Tak to mě takové chutě neberou, já spíš odmítám jíst věci co jsem vždycky milovala, párky a sálmy, to je největší horor teď u mě, to já ani vidět nemůžu natož cítit ![]()
No s těmi párky a všeobesně uzenina a maso…můj úhlavní nepřítel číslo 1 ![]()
@Ivia 86 no jenže já to vždycky zbožňovala
a babička mi říká ,že když mám v těhotenství odpor k masu tak to bude kluk a když se přecpávám sladkým že to bude holka. Jenže já nejím ani jedno takže to vidím na toho kluka ^^
Ahojky budoucí, ale i zaloužilé maminy. Já jsem dneska 18+2tt a čekám první mimi
a pohyby nebo spíš takové tlaky a mravenčení v bodbříšku cítím už docela často hlavně večer tak sem zvědavá kdy budu cítít opravdové pohyby
. Kamarádka je ve 32tt a říká ať nikam nespěchám že si to ještě užiju, ale to víte první je první
.Ještě nevím co to bude na ultrazvuk jdu až mezi svátkama a už se nemůžu dočkat až ám řeknou co to bude ![]()
Tak ať se vám všem moc daří a ať nám rostou pěkně pupky
čusík
Ahojky
tak já jsme 17 týden a bolí mě jen trošku záda občas
zatím nevím pohlaví, ani necitím pohyby jen mám už břiško docela ![]()