17. týden

909
6.4.12 20:03

17. týden

Ahoj holky, jak prožíváte 17. týden?
Sedím si tady u pc, tak mě napadlo, jestli se nějaká o něco nepodělíte?
Mě hrozně bolí záda. Jedno prso :D ale jinak celkem dobrý.
Pohyby ještě nemám, ale bude to první miminko.
Pohlaví zatím nevím a na další uz jdu až za měsíc :/ ale bude to už 3D tak se snad dozvím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Obyy
6.4.12 20:09

Jo já jsem teď překročila hranici 19tt. v 17tt to bylo ještě v pohodě, ale teď se cítím jak kdybyc mi něco po zádech přejelo :D bolí a bolí :D a navíc mě bolí žebra :D Jako kdyby mi někde nacpal roztahovák dovnitř těla a chtěl mi ty žebra dát dál od sebe. Já du na 3D a zjištění už za 4dny! :) nemůžu to dospat :) už se strašně těším ^^ Strašně bych si přála chlapečka, ale celá rodina mi tvrdí, že to bude holčička :) ale to je jedno hlavně ať je to mimčo zdravé :) Taky budu mít první miminko :) A pohyby, no, že by pořádně kopalo se říct nedá ale dělá mi boule na bříšku a to je sranda hlavně když to sleduje moje ségra (4roky), ta je z toho celá vedla ^^

• Citovat
  • Upravit
2764
6.4.12 22:45

Zdravím holky :kytka: Tak já jsem právě v 17+6tt a jako fakt paráda :mrgreen:
Pohyby už cítím i když zakové jemňoučké a jen když ležím na zádech a nejvíce ve vaně večer :dance:
Ty bolesti zad…ani nemluvím :roll:
taky ještě nevím co čekáme a je mi to docela jedno i když pleť mám sám pupínek a to jsem na to nikdy netrpěla :lol: a chutě mám spíš na kyselé a na ovoce-hlavně jahody,ananas,banány a pomeranče a na jahodovou,citronovou zmrzlinu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
6.4.12 22:47

NO tak to jsme na tom podobně :-) To budou holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Obyy
6.4.12 23:38

@Ivia 86 jo tak to já pupínky měla vždycky a teď v těhotenství skoro vůbec :)) Tak to mě takové chutě neberou, já spíš odmítám jíst věci co jsem vždycky milovala, párky a sálmy, to je největší horor teď u mě, to já ani vidět nemůžu natož cítit :D

• Citovat
  • Upravit
2764
7.4.12 00:51

No s těmi párky a všeobesně uzenina a maso…můj úhlavní nepřítel číslo 1 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Obyy
7.4.12 12:12

@Ivia 86 no jenže já to vždycky zbožňovala :D a babička mi říká ,že když mám v těhotenství odpor k masu tak to bude kluk a když se přecpávám sladkým že to bude holka. Jenže já nejím ani jedno takže to vidím na toho kluka ^^

• Citovat
  • Upravit
21
8.12.12 16:04

Ahojky budoucí, ale i zaloužilé maminy. Já jsem dneska 18+2tt a čekám první mimi :) a pohyby nebo spíš takové tlaky a mravenčení v bodbříšku cítím už docela často hlavně večer tak sem zvědavá kdy budu cítít opravdové pohyby :D. Kamarádka je ve 32tt a říká ať nikam nespěchám že si to ještě užiju, ale to víte první je první :oops:.Ještě nevím co to bude na ultrazvuk jdu až mezi svátkama a už se nemůžu dočkat až ám řeknou co to bude :srdce:
Tak ať se vám všem moc daří a ať nám rostou pěkně pupky :roll: čusík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
9.12.12 14:54

Uz o jde na vás vidět? Na me teda dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
9.12.12 18:25

Ahojky :) tak já jsme 17 týden a bolí mě jen trošku záda občas :) zatím nevím pohlaví, ani necitím pohyby jen mám už břiško docela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.12.12 20:10

No jo bříško roste jak divé ;) a lepší už to asi nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie