Omyl při UZ

98
6.4.12 19:07

omyl při UZ

Ahojky, při pročítání diskuzí ohledně určování pohlaví miminika skrz UZ mě napadla taková myšlenka. Myslíte si, že častěji vzniká omyl typu - čekáte holčičku – narodí se kluk, nebo je častější omyl čekáte kluka – narodí se holčička.. Já si myslím, že když už se omyl přihodí, tak se většinou z holčičky vyklube klučík, ale když doktor vidí jasného pindíka neumím si představit, že by z toho mohla být ještě holčička.

Zajímám se o to i proto, že mi dnes doktor (jsem v 17. tt) řekl, že je to jasný klučík a bylo „něco“ jasně vidět (ale nevím, jestli to něco byl opravdu pindík) :D Ne že by mi kluk vadil to vůbec, jen bych ráda už třeba občas něco v barvě koupila a nechci nic kupovat, dokud to nebude jisté - i když, já vím, jisté to je až po porodu, ale víte, jak to myslím ;) .. Ty omyly doktorů nejsou moc časté si myslím, když si jsou naprosto jistí :) co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
6.4.12 19:12

Ahojky,me rikali pred rokem ze to bude kluk ze se ukazal cely ve sve krase… :P No spise jsem kupovala i ostatni tak nejak barvy neutra,bila,oranzova,zelena,filkova…Fialova nasemu klouckovi moc slusela…I slusi dale..Pak jsem sla na dalsi UZ a zase ze to vypada na kluka,pak jsem musela na odber plodove vody a to pohlavni z ni je 100% ,no vysel z plodovky kluk .. :D Pak jsem byla na dalsim UZ za nejakou dobu a zase ze to vypada na kluka,takze nam to vyslo a byli vzdy presvedceni.. 8) No a to jsme pak i koupili neco v modrem ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.4.12 19:13

Mi řekli taky nějak v tomhle tt že to bude kluk. Pak už nikdy nožičky neoztáhl :lol: Kluk to byl 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
6.4.12 19:13

Byla jsem v porodnici s paní, které tvrdili, že bude mít holčičku a narodil se jí chlapeček. Měla doma vše v růžovém. Manžel, kdyby nebyl u porodu, snad by ani nevěřil, že mají kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
6.4.12 19:16

@petuldaa

Já myslím, že často dochází k omylům, když právě nějaký dr. řekne ve 12-13 tt, co to bude. Pak už se někteří lidi neptají a pak je stane omyl :mrgreen: Alespoň v mém okolí to tak je. Holkám to řekli, třeba i v Gennetu ve 12 tt, hned nakupovali vše růžové a byl to kluk. Podle mě je dobré, a myslím i spolehlivé, když vám to dr. řeknou vícekrát. Pak si myslím, že pravděpodobnost omylu je minimální. Mně třeba už dr. řekl 4×, že to bude holka, tak snad…taky si to ale netroufnul říct dříve než se fakt pěkně natočila, a to bylo asi v 25 tt. Pak už mi to od té doby řekl 4 x. Můj názor tedy je, že čím mladší těhotentsví, tím pravděpodobnější je, že omyl může nastat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5429
6.4.12 19:18

Myslím,že častější omyly jsou jak píšeš-čekáte holčičku a narodí se kluk.Alespoň podle okolí to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
6.4.12 19:19

Naše Dominika byla 6× potvrzený Dominik :nevim:
U druhého jsme to tedy nejdřív vědět radši nechtěli, ale nakonec mi to nedalo a pár týdnů před porodem jsem se doktorky zeptala. A napodruhé jim to vyšlo :palec:

Mojí tetě po odběru plodovky řekli, že budou mít kluka a když se narodila holčička, dala se do zjišťování a dopátrala se toho, že sestra na tý klinice zaměnila výsledky. No naštěstí byly obě dětičky, kterých se to týkalo, zdravé. Sestra chlastala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
6.4.12 19:20

Taky myslím, že když řeknou kluka, že se tak často nepletou.Když to tam je, tak to tam je :D .Ale mám kamarádku, který to teda spletli, prej to byla pupeční šňůra :nevim: :lol: .
Ale holka v modrým vypadá líp než kluk v růžový, tak nakupuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
6.4.12 19:26
8o
@eVerča píše:
Naše Dominika byla 6× potvrzený Dominik :nevim:
U druhého jsme to tedy nejdřív vědět radši nechtěli, ale nakonec mi to nedalo a pár týdnů před porodem jsem se doktorky zeptala. A napodruhé jim to vyšlo :palec:Mojí tetě po odběru plodovky řekli, že budou mít kluka a když se narodila holčička, dala se do zjišťování a dopátrala se toho, že sestra na tý klinice zaměnila výsledky. No naštěstí byly obě dětičky, kterých se to týkalo, zdravé. Sestra chlastala

8o sestra chlastala ..to je mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
6.4.12 19:27

To je mazec s tou sestrou … :roll: :roll: Sileny ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15086
6.4.12 19:32

To,by mne zajímalo,jak by to řešili,kdyby jedno z těch dětí nebylo v pořádku a ona zaměnila výsledky :evil: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
6.4.12 19:35

@boball No me to radsi ani nezajima …Prtoze to je sileny … 8o To bych se soudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
6.4.12 19:38

No mě řekli na velkym utz ve 20 tt a pak o 2 týdny později, že je to holka. A teď sem byla na 3D ultrazvuku a podle paní doktorky je to jasnej kluk :nevim: Tak čekám na další utz ve 25 tt a ta už mi to snad řeknou na 100% :mrgreen: Ale když sem se bavila s doktorkou na reprodukční klinice, tak mi řekla, že místo pindíka tam může být pupeční šňůra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
6.4.12 19:38

řekla bych že je to tak půl na půl co čtu na netu,my to věděli 2 krát z plodovky,pak na UZ jasnýkulky apindík…ted mi v 16tt řekl kluk viděla cosi mezi nožkama ale stále ještě nejsem přesvědčená o klukovi a čekám na velký UZ:))Tentokrát jsem se plodovce vyhla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
6.4.12 19:45

Crystal87: No můj doktor právě viděl taky mezi nožkama, ale řekl mi, že je to jistej kluk… Tak by mě zajímalo, jak je těžký pro zkušenýho doktora poznat rozdíl mezi pupeční šňůrou s pindikem.. To přeci musí vypadat jináč :nevim: Zatím počítám s klukem na 100%, protože mi řekl, že to na procenta není, že je to jistý..Tak mu tak nějak věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí