Omyl při UZ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sad 1
7.4.12 13:47

Tak já doufám, že se u mě nespletou. Řeklo mi to nezávisle na sobě 5 doktorů, a to vždy na velmi kvalitním utz. Tak holky jestli se spletou, tak vám dám vědět :mrgreen: a kluk by chodil celý v růžovém :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5850
7.4.12 14:25
@Ivana IZA píše:
Mě dloho doktor nechtěl říct, co to bude, že to nevidí dost jasně. Ve 20tt si byl jistý u obou našich holčiček, a ukazoval mi „kávové zrno“, které viděl každý (manžel, sestra), jen já ne. Důvěřuj, ale prověřuj - takže na další kontrole jsem opět žádala o kontrolu pohlaví a pak ještě jednou. No, vyšlo to, doktor se smál, já ho pořádně vyzpovídala, jestli si je jistý, a jestli se někdy spletl a tak. A sám mi říkal, že jsou případy miminek, kdy to není vidět celé těhotenství…

u mě taky byla už 3× potvrzená holčička a jednou z toho to potvrdil i jiný dr., vždy mi ukazovali kávové zrníčko ale já tam viděla akorát nějaké fleky, jen jsem přikývla jako že to teda vidím :lol: :lol: doufám že i příště to bude potvrzeno,šatník už se začíná pomalu hromadit růžovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
7.4.12 14:32
@Nikka77 píše:
13. a 18., v 19. už mi přišly výsledky plodovky :mrgreen:

to je zvláštní, že ti v 18tt řekli jasnýho kluka, i když to byla holčička.. Mně řekl teď v 17tt jasný kluk a s holčičkou teda nepočítám ani náhodou..Pindika jsem vidělat také stejně jako ty :lol: A z plodovky se nic nedozvim určo, protože tam nemusím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarule8888
17.5.12 12:25

Verčo může se zeptat to vám tvrdili na každém utz? a viděla jste i „pindika“? :)

• Citovat
  • Upravit
Kamííííí
17.5.12 12:35

Mě doktor řekl, že je to kluk a řekl, že pro kontrolu, zda to není pupeční šňůra, si dal obraz, jak proudí krev(nevím jak to jinak popsat)… pupeční šňůrou by šla, pindíkem ne :)

• Citovat
  • Upravit
782
17.5.12 15:34

@eVerča jsem tu prvně tak nevím jestli píšu dobře,ale taky by mě zajímalo jestli jste i vy sama na utz viděla chlapečka,děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
18.5.12 15:54

No na screeningu jsem se doktora ptala když mi řekl že budu mít holku jestli si nemůže splést tu pupeční šnůru s pindíkem? Nemohla jsem si pomopct ta otázka mě pálila na rtech. On se skoro urazil a řekl mi že pupeční šnůra je tady (a ukázal mi jí)a že teda nechápe jak by se mu to mohlo stát. Když pak odešel tak mi sestra řekla že se ještě nespletrl v určení pohlaví nikdy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Prý se pak mám ozvat co máme :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.10.13 16:46

Taky doufám, že se dr dneska spletl a předělá se kluk na holčičku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.10.13 16:49

Jinak mám kamarádku, který tvrdil dr celé těhu že to bude holčička a narodil se jí chlapec..tak nevím. ale každý jsme omylní, že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
8.10.13 17:55

V 17.týdnu mi řekl kluk, od včerejška čekám holku :think: :think: Jsem 21.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.10.13 04:25
@Philippe píše:
V 17.týdnu mi řekl kluk, od včerejška čekám holku :think: :think: Jsem 21.tt.

Tak to tise zavidim. Taky si moc preji aby to byla nakonec holka.. Vcera mi dr v 16tt rekl kluka.. Moc nadsena nejsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
9.10.13 05:00

@fillipka jistá naděje je :) já u první holčičky čekala celé těhotenství chlapečka. Jen se nějak narodilo miminko bez pindíka.
Tentokrát jsem v začátku těhotenství čekala podle screeningu a dalšího ultrazvuku holčičku. No a ono nám Prenascan potvrdil chlapečka, stejně tak i další ultrazvuky.
No, snad nás to u porodu opět nepřekvapí.

• Citovat
  • Upravit
85845
9.10.13 09:05

Záleží, jak moc je ultrazvuk kvalitní, hodně se to liší. Ve fakultních nemocnicích mají většinou nejlepší vybavení, v krajských nemocnicích a menších to pak klesá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.10.13 10:43

Já včera byla na uzv a dělal mi i ten 3D v 16tt, tak nevím. Já prostě cítila od počátku že to bude holčička a ono to má pindíka..pro kluka ani nemáme jméno, holčička měla být Sára..no, bude to první kluk v rodině a co hlavně ať to je zdravé..počkám si ještě na genetický uzv ve 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85845
9.10.13 16:28

@fillipka my bysme zase nejradeji oba chlapecka :-) a je mi jasne, ze pokud se zadari, tak to bude spise holcicka :-) uz to tak byva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí